Ingyenes Sikeres Feng Shui e-book letöltés

Mit kell tudnod feltétlenül mielőtt milliókért lakást, házat vagy üzletet veszel?

Mit kell tudnod feltétlenül mielőtt milliókért lakást, házat vagy üzletet veszel? Ingyenes Sikeres Feng Shui e-book

Alapeszközök és módszerek a Sikeres Feng Shui eszköztárából, amelyek segítségével hatékonyan tudsz odafigyelni a nagyértékű ingatlan vásárlásaid során az összes lényeges, a jövődet is befolyásoló tényezőre. Gyakorlati összefoglaló a mindennapok nyelvén az ingatlan vásárlás gyakorlati kérdéseiről.

Jobbágy Mária: Mit kell tudnod feltétlenül mielőtt milliókért lakást, házat vagy üzletet veszel? című munkája most ingyenesen letölthető Adobe Acrobat Pdf formátumban.

Jobbágy Mária: Mit kell tudnod feltétlenül?
Az ingyenes e-book letöltése


Ha szeretnél további, ehhez hasonlóan hasznos ismereteket szerezni a Sikeres Feng Shui gyakorlati kérdéseiről akkor iratkozz fel a FENG SHUI SIKER PRAKTIKÁK hírlevélre!


Mit kell tudnod feltétlenül - ingyenes e-book letöltés

Feng shui siker – megoldások a fém Tigris évére (2010)

Feng shui siker – megoldások  a fém Tigris évére (2010) - ingyenes e-book letöltés

Ez az e-book olyan ötleteket ad, melyekkel megnövelheted Újévi fogadalmaid megvalósulásának esélyét! Lehet, hogy kétkedve fogadsz néhány megoldást, az is lehet, hogy elutasítod, mert szokatlan. Pedig a Tigris éve épp a gyors reagálásról, rugalmasságról és az innovációról szól! Itt az ideje a változásnak!

Ha a javaslatokat alkalmazod, olyan tapasztalatokat szerezhetsz, amelyekre eddig nem is gondoltál! Hónapról-hónapra érezheted majd otthonod energiájának kedvező hatását!

A Tigris évében a tudatos kommunikáció fontosabb lesz, mint valaha. Ha a környezeted feng shui szempontból rendben van az már fél siker! Ha jobban figyelsz arra, hogy kinek, mit és hogyan mondasz, sokat javíthatsz kapcsolatodon.

Jobbágy Mária: Feng shui siker – megoldások a fém Tigris évére (2010) című munkája most ingyenesen letölthető Adobe Acrobat Pdf formátumban.

Feng shui siker – megoldások a fém Tigris évére (2010)
Az ingyenes e-book letöltése


Ha szeretnél további, ehhez hasonlóan hasznos ismereteket szerezni a Sikeres Feng Shui gyakorlati kérdéseiről akkor iratkozz fel a FENG SHUI SIKER PRAKTIKÁK hírlevélre!


Mit kell tudnod feltétlenül - ingyenes e-book letöltés

Kínai asztrológia és a Feng Shui

Kínai horoszkóp 2010

Neil Somerwille

Neil Somerwille: Kínai horoszkóp 2010„A hatalmas, büszke és gyors Tigris tiszteletet ébreszt, de félelmet is kelt. Jelenlétét senki sem hagyhatja figyelmen kívül.” A Tigris éve drámai fordulatokat hoz, az események váratlan hirtelenséggel követik egymást, s hatásuk gyakran igen mélyreható lesz. A Tigris évét mindig merészség és csillogás jellemzi. Egyértelműen tevékeny időszak áll előttünk. A változások, ugyanakkor a nagy lehetőségek ideje következik. Ami az egyéni sorsokat illeti, lesznek, akik képesek megragadni a pillanatot, míg másokat kellemetlenül érint majd a dolgok alakulása. A Tigris éve azonban mindannyiunk számára esélyt teremt, és jelentős fordulatot hoz azoknak, akik készen állnak, hogy a legtöbbet hozzák ki belőle. Legyünk tehát aktívak és főleg éberek, hogy egyéni tehetségünket kibontakoztatva, megragadhassuk a kínálkozó lehetőségeket. Hiszen minden gond és nehézség ellenére, az év rengeteg lehetőséget tartogat számunkra.

Neil Somerwille: Kínai horoszkóp 2010 »

Sikeres Feng Shui könyvespolc

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára