Mi az EFT?

Emotional Freedom Techniques

Az Érzelmi Felszabadítás Technika

Rend a lelke mindennek

Az EFT-t (Emotional Freedom Techniques = Az Érzelmi Felszabadítás Technikája) Gary Craig a módszer létrehozója indította el a világsiker útján.Az EFT-t (Emotional Freedom Techniques = Az Érzelmi Felszabadítás Technikája), Gary Craig, a módszer létrehozója indította el a világsiker útján. Az EFT egy új felfedezésen alapul, amely már sok ezer embert megszabadított a fájdalmaktól, különféle betegségektől és lelki problémáktól. Egyszerűen szólva, az akupunktúra érzelmi változatának is tekinthetjük, azzal a különbséggel, hogy nincs szükség tűkre. Ehelyett jól meghatározott meridián energia pontokat stimulálunk a testen úgy, hogy az ujjainkkal kopogtatjuk azokat.

Az eljárás egyszerűen megtanulható és bárhol alkalmazható. Az EFT nagy felfedezése a következő:

„Minden negatív érzelem oka valamilyen zavar vagy szakadás a szervezet energia rendszerében.”

És miután a fizikai fájdalmak és betegségek oly nyilvánvalóan összefüggnek az érzelmeinkkel, a következő állítás szintén igaznak bizonyult…

„Feldolgozatlan negatív érzelmeink okozzák a fizikai fájdalmak és betegségek döntő többségét.”

Ezt a megállapítást alátámasztják

  1. az 5000 éves keleti gyógyítási hagyományok és
  2. Albert Einstein, aki az 1920-as években azt állította, hogy minden (beleértve a testünket is) energiából áll.

Ezeket az elképzeléseket a nyugati orvoslás teljes mértékben figyelmen kívül hagyja, és ezért lehetséges, hogy az EFT gyakran akkor is működik, amikor semmi más nem.

Az EFT (Emotional Freedom Techniques) előnyei

  • Az EFT alkalmazásával a gyógyulási (vagy gyógyítási) folyamat rendkívüli mértékben felgyorsul. Ahelyett, hogy hónapokat vagy éveket kellene eltölteni a hagyományos „beszélgetős” terápiával, az EFT gyakran egy vagy két kezelés során teljesen meggyógyít… sőt előfordul, hogy csak néhány percre van szükség. Ezeket a szinte azonnali eredményeket „egy perces csodáknak” hívjuk. Ha az EFT-t megfelelően alkalmazod, valószínűleg az esetek 50%-ában ezt fogod tapasztalni.

  • Az EFT-t (Emotional Freedom Techniques = Az Érzelmi Felszabadítás Technikája) Gary Craig a módszer létrehozója indította el a világsiker útján.Ha tapasztaltad már, hogy az EFT milyen gyorsan oldja meg a lelki problémákat, a következő lépés, hogy észrevedd, amint a fizikai problémák is kezdenek eltűnni. A fejfájás, a hátfájás, és egyéb kényelmetlenségek javulnak, vagy megszűnnek. A látásod tisztábbá válhat, és a napi stressz kevésbé érint. Honlapunkon egyre több példát találsz majd a fizikai és lelki gyógyulásra.

  • Tulajdonképpen csaknem mindenre használhatod. Talán ez a legmeglepőbb dolog az EFT-ben. Ugyanazt az alap-eljárást lehet használni, ha a nyilvános beszédtől félsz, mint akkor, ha a golf-eredményeidet akarod javítani. Az EFT bármire használható az egyszerű megfázástól a rákig. Sikeresen használtuk már a tankönyvekben leírt csaknem minden lelki problémára… a félelmekre, traumákra, depresszióra, gyászra, pánikbetegségre. Ezért úgy is tekintheted az EFT-t, mint a boldogságodhoz és az egészségedhez hiányzó lácszemet. Ha egyszer tényleg felismered az EFT egyetemes természetét, bizonyára csatlakozol lelkes követőinek táborához. Nincs más hasonló rendszer! Öröm számunkra, hogy részt vehetünk ennek a csodálatos módszernek a magyarországi elterjesztésében.

Az EFT (Emotional Freedom Techniques = Az Érzelmi Felszabadítás Technika) már sok ezer embert megszabadított a fájdalmaktól és különféle betegségektől vagy lelki problémáktól.

Emotional Freedom Techniques Video

Hogyan sajátíthatod el az EFT technikáját?

További részletek az EFT-ről az EFT Magyarországi Központjának honlapján (www.humanharmony.hu).

EFT: Emotional Freedom Techniques magyarországi központja »

EFT a Wikipédián »

Rend a lelke mindennek egynapos tréning »

Fájdalomcsillapítás EFT módszerrel »

Az EFT már sok ezer embert megszabadított a fájdalmaktól és különféle betegségektől vagy lelki problémáktól.

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára