Még irodavásárlás, bérlés előtt kérj Feng shui tanácsot!

Feng Shui esettanulmány 2.

Jobbágy Mária tradicionális feng shui tanácsadó a Tenuitas Egészség Stúdió felmérését végziMinden vállalkozás szeretne sikeres lenni. Joggal várja el mindenki, aki üzlethelyiséget bérel vagy vesz, hogy a befektetett energiája, pénze megtérüljön, sőt azt szeretné, hogy a vállalkozása üzletileg is eredményes legyen. A klasszikus feng shui a Repülő Csillag módszerrel fel tudja mérni a kiszemelt lakás, üzlethelyiség energiáját, mely pontos információval szolgál az adott térben rejlő üzleti potenciálról is. Ugyan nem ígérhet lottó főnyereményt, de azt bizonyossággal képes jelezni, hogy érdemes-e kibérelni, megvenni, vagy sem, sőt konkrét javaslatot tesz a belső tér kedvező kialakításra a vállalkozás jellegétől függően.

Többször előfordul, hogy akkor kérnek segítséget tőlem, amikor már baj van: beköltöztek az irodába, vagy üzlethelyiségbe, drága pénzért felújították, kifestették, berendezték, és amikor nem működik, nincs forgalom, nincs bevétel, akkor fordulnak hozzám. Szerencsére vannak kivételek is, melyek közül most egy Egészség Stúdió számára megvásárolni kívánt lakás kiválasztására kísértem el egyik ügyfelemet. Elkalauzollak, hogy milyen szempontok alapján mértem fel a lakást és készítettem elő ügyfelem döntését.

Az ingatlan felmérése

A kiszemelt lakás egy több emeletes társasházban volt, ami már egy ideje üresen állt.

Minden klasszikus feng shui felmérés esetén fontos az ingatlan alaprajza és az építés és/vagy a beköltözés dátuma, mely ebben az esetben szerencsére rendelkezésre állt, így már csak a pontos homlokzati irányt kellett megmérnem ahhoz, hogy a lakás energiatérképét elemzés céljából elkészíthessem.

Klasszikus feng shui tanácsadás alapjai: A repülő csillag módszer »

Építés éve: 1930 Periódus: 4
Homlokzati irány: DNY1/ÉK1 31°
9 6
 
 3 
5 2
 
 8 
7 4
 
 1 
8 5
 
 2 
1 7
 
 4 
3 9
 
 6 
4 1
 
 7 
6 3
 
 9 
2 8
 
 5 

A Tenuitas Egészség Stúdió számára kiszemelt lakás energiatérképe

Első lépésben azt vizsgáltam, hogy üzletileg mit várhatnak a tulajdonosok ettől a lakástól. Alkalmas-e egészségügyi tevékenység folytatására, számíthatnak-e kedvező forgalomra, üzleti eredményre.

A lakás adottsága több szempontból megfelelőnek bizonyult:

 • formája szabályos téglalap alakú
 • a középpontban lévő energiák harmonikusak, megfelelő alaprezgést biztosítanak az itt dolgozóknak és az itt folyó tevékenységnek
 • a prosperitás szempontjából kedvező energiák bejutnak a lakásba az egyik helyiség ablakán keresztül, ami a 2024-ig tartó ún. 8-as periódusban üzleti sikerük szempontjából fontos lesz
 • a bejárati ajtó megfelelő helyen található
 • a tulajdonosok munkaasztala a személyes energiaszámuknak (gua szám) megfelelő helyen, kedvező pozícióban helyezhető el

Az üzleti célú hasznosítás hatása

Ráadásul azt is mérlegelnem kellett, hogy az üzleti célú hasznosítás, a cég tevékenységének megkezdése - ha nem is azonnal - megváltoztathatja a lakás periódusát, ezáltal az energiatérképe is más lesz.

Ezért ezt a variációt is megvizsgáltam a javaslatom megtétele előtt:

Beköltözés éve: 2008 Periódus: 8
Homlokzati irány: DNY1/ÉK1 31°
6 3
 
 7 
1 7
 
 3 
8 5
 
 5 
7 4
 
 6 
5 2
 
 8 
3 9
 
 1 
2 8
 
 2 
9 6
 
 4 
4 1
 
 9 

Az üzleti célú hasznosítás megváltoztathatja a lakás periódusát, ezáltal az energiatérképe is más lesz.

Ez a változat üzletileg még kedvezőbbnek tűnt mivel:

 • A prosperitás energiája közvetlenül a bejáratnál érkezik a Tenuitas Egészség Stúdióba, ahol az energia megtelepedhet, és az állandó mozgással aktivizálódik.
 • A középpontban lévő energiák itt is harmonikusak
 • A lakás belső elosztása megfelelt a tulajdonos elképzeléseinek, valamennyi tevékenységet el tudja helyezni és megfelelő szervezéssel a nagyobb ügyfélforgalmat is el tudja látni.
 • A tanulás energiája is jelen van, ami számukra azért lehet fontos, mert az itt tevékenykedők rendszeresen tanulnak, képzik magukat.
 • A tulajdonosok munkaasztala a személyes energiaszámuknak (gua szám) megfelelő helyen, kedvező pozícióban helyezhető el ebben az esetben is.

Összegezés: minden körülményt mérlegelve, a lakás alapvetően előnyös volt számukra. A kialakításnál, berendezésnél a megfelelően megválasztott színekkel és formákkal lehetőség volt harmonizálni valamennyi helyiséget. Minden év februárban az adott éves energiáknak megfelelő korrekciót elvégezzük.

Működésük igazolja, hogy jól döntöttek. A Tenuitas Egészség Stúdió forgalma folyamatosan növekszik, az ügyfelek jól érzik magukat, szívesen járnak ide. Nem csoda, hiszen a távol keleti alapokon nyugvó gyógyítások, mint az akupunktúra, szintén energetikai egyensúlyt állítanak helyre és harmonizálnak, ezért itt különösen fontos, hogy az energiák egyensúlyban legyenek.

Tenuitas Egészség Stúdió »

A Tenuitas Egészség Stúdiónak kiszemelt lakás az átalakítás előtt

A Tenuitas Egészség Stúdiónak kiszemelt lakás az átalakítás előttA Tenuitas Egészség Stúdiónak kiszemelt lakás az átalakítás előtt

A Tenuitas Egészség Stúdió az átalakítás után

A Tenuitas Egészség Stúdió az átalakítás után: a fogadótérA Tenuitas Egészség Stúdió az átalakítás után: orvosi rendelőA Tenuitas Egészség Stúdió az átalakítás után: váróhelyiségA Tenuitas Egészség Stúdió az átalakítás után: a felöltöztetett ablak

Tapasztalatainkat szívesen megosztjuk Veled is!

Jobbágy Mária
klasszikus feng shui tanácsadó
Török Katalin
fülakupunktúrás addiktológus
NLP-mester
jobbagy.maria@sikeres-fengshui.hu »info@tenuitas-fogyokura.hu »
Mobil: +36/20-9120-937Mobil: +36/30-2016-464

Feng Shui esettanulmány

Iroda - vagy üzlethelyiség - választási tanácsadás

Feng shui siker megoldásokAjánlatunk azoknak a cégeknek szól, akik új irodába, vagy üzlethelyiségbe szeretnének költözni, de bizonytalanok abban, hogy igényeiknek megfelelően berendezhető-e a választott tér. Ugyanakkor a sikeres üzletmenet biztosítása érdekében szívesen konzultálnának Feng Shui szakértővel is, hiszen a mai gazdasági helyzetben minden eszközt érdemes igénybe venni ahhoz, hogy a cég pénzügyileg stabil, üzletileg sikeres legyen. A térben rejlő erőforrások tudatos alkalmazásával üzleti előnyhöz juthatunk. Szolgáltatásunk célja a döntés előkészítés, amelyhez írásos javaslatot készítünk.

A szolgáltatás részletezése:

 • Feng Shui felmérés

  Helyszíni Feng Shui felmérés, amelynek tartalma a következő: A külső és belső környezet speciális felmérése, az épületen kívül eső „támadó és támogató” szerkezetek beazonosításával. Ezek hatása az épületre, és a cégben dolgozók tevékenységére. Az épület homlokzati irányának mérése. Az épület alaprajz szerinti belső elrendezése, színek és formák helyiségenként, valamit a megrendelői elképzelés megismerése – ha van – a munkatársak és munkaterületek elhelyezéséről.

 • Belsőépítészeti felmérés

  Helyszíni belsőépítészeti felmérés a megrendelőtől kapott építész rajz alapján. Méretezett, 1:50, vagy 1:100 léptékű – alaprajzi szintű - tervek ismeretében dolgozunk. Személyes interjú alkalmával tárjuk fel az Ön konkrét igényeit és elképzeléseit az irodával kapcsolatosan.

 • Feng Shui elemzések

  Feng Shui szakértőnk a felvett adatok alapján elkészíti a szükséges elemzéseket: A kiválasztott iroda, üzlethelyiség energiájáról diagnózis készül: Milyen az energia minősége a különböző helyiségekben, ebből következően melyik tevékenységet hol célszerű elhelyezni, kinek hol a legjobb ülnie, és ennek milyen alternatívái vannak?

 • Berendezési terv

  A szakértőnktől kapott információkra támaszkodva elkészítjük leendő irodája ideálisnak tekinthető, ill. az adott körülmények között megvalósítható alaprajzi szintű berendezési terveit.

 • Dokumentálás, javaslatok

  Az irodaválasztással kapcsolatos valamennyi információt összegezzük. Részletes dokumentációt készítünk, amely tartalmazza a Feng Shui szakvéleményt és ezzel összefüggésben a belsőépítészeti megvalósítás lehetőségeinek ismertetését. A lehetséges berendezésről készült alaprajzi szintű tervet mellékeljük a szöveges tanulmányhoz. Az összefoglalásban konkrét javaslatot teszünk az irodaválasztásra vonatkozóan.

Díjtételek:

 • Feng Shui tanácsadás: 800,- Ft + ÁFA/m2

 • Lakberendezési tervezés: 2.000,-Ft + ÁFA/m2

Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen! »

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: (0620)/9120-937

Feng Shui esettanulmány

Feng Shui esettanulmányok

Mitől lesz különleges egy ház? » Mielőtt irodát bérelsz, vagy vásárolsz… »
Megváltozik az életed, ha… »

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára