Megváltozik az életed, ha a klasszikus feng shuival harmonizálod otthonod?

Feng Shui esettanulmány 3.

Megváltozik az életed, ha a klasszikus feng shuival harmonizálod otthonod?Az új lakásba költözés után negatív események sorozata érte a tulajdonost: feloldhatatlan feszültség a párkapcsolatában, ami váláshoz vezetett, sorozatos balesetek érték, pénzügyi nehézségei akadtak… Nem érezte otthonának a lakást, csak akkor, ha kislánya is vele volt. Ezen szeretett volna változtatni. Voltak elképzelései az átalakítással kapcsolatban, melyet a klasszikus feng shui elveinek felhasználásával kívánt megvalósítani.

A lakást igényesen, jó ízléssel rendezte be, de némely szín és az elrendezés nem volt előnyös sem az ő, sem a kislánya számára a lakásban.

A lakás külső és belső környezetének tanulmányozása után elkészítettem a lakás energiatérképét, mely választ adott a problémákra, ezért több változtatást javasoltam. Fontos volt, hogy ügyfelem nyitott volt a változásra és együttműködő a megoldási javaslatok megvalósítását illetően.

Az egészség és a kapcsolatok szempontjából legfontosabb a hálószoba és az ágy kedvező helye és iránya. Ezért első lépés a hálóhelyek kialakítása és az ágyak elhelyezése volt.

Megváltozik az életed, ha a klasszikus feng shuival harmonizálod otthonod?

Ebben a lakásban a 3-as gua számú kislány helye nem volt megfelelő a nyugati szobában, ezért új helyet alakítottunk ki számára a nappali egy térelválasztóval elkülönített részén DNY-on.

Ebben a lakásban a 3-as gua számú kislány helye nem volt megfelelő a nyugati szobában.Új helyet alakítottunk ki a 3-as gua számú kislány számára a nappali egy térelválasztóval elkülönített részén DNY-on.Új helyet alakítottunk ki a 3-as gua számú kislány számára a nappali egy térelválasztóval elkülönített részén DNY-on.

Nyugati szoba         DNY-i szoba

A tulajdonos számára (6 gua) megfelelő volt a kisszoba energiája, ezért a franciaágyát ide helyeztük át úgy, hogy ő az ÉNY-i felén aludjon az ágynak, Így az ágy helye és iránya is megfelelő számára, kedvező hatással van az egészségére. A régi hely, ahol aludt több egészségügyi problémát is okozott.

A gyerekszoba helyén került kialakításra a háló.Az ágy helye és iránya is megfelelő a tulajdonos számára, kedvező hatással van az egészségére.

A gyerekszoba helyén került kialakításra a háló, ami új színt is kapott

A nappalit is átrendeztük. A terrárium és a TV átkerült DK-re és egy kicsit a színeken is változtattunk. A piros függönyöket fehérre cseréltük, a fal színét is megváltoztattuk „madártej” színűre. Így harmonikus lett a szoba és tágasabb is.

A nappalit is átrendeztük. A terrárium és a TV átkerült DK-re és egy kicsit a színeken is változtattunk.A piros függönyöket fehérre cseréltük, a fal színét is megváltoztattuk madártej színűre. Így harmonikus lett a szoba és tágasabb is.

Átalakítás előtt         Átalakítás után

Egy kis lakásban vannak adottságok, melyeken nem lehet változtatni. Az étkezőasztal, a lakás keleti részén, a bejárati ajtó mellett fért el. Itt annyit tehettünk még, hogy az asztalnál a kedvező irányuk felé fordulva ülnek. Egy calabasht is elhelyeztünk itt az egészségük megőrzése érdekében.

A Feng Shui alapjai: calabash »

Az étkezőasztal, a lakás keleti részén, a bejárati ajtó mellett fért el. Itt annyit tehettünk még, hogy az asztalnál a kedvező irányuk felé fordulva ülnek.Egy calabasht is elhelyeztünk itt az egészségük megőrzése érdekében.

Az anyagi helyzetük javítása érdekében egy csobogó került a bejárat közelébe a lakáson kívül , ahová virágokat is ültettünk, melyek kanyargóssá tették a bejárathoz vezető utat, ezzel esztétikusabb és energetikailag kedvezőbb lett a bejárat.

A konyha is apró átalakításon ment át, melyet a tulajdonos saját maga festett ki:

A konyha is apró átalakításon ment át, melyet a tulajdonos saját maga festett ki.A konyha is apró átalakításon ment át, melyet a tulajdonos saját maga festett ki

Mi változott az életükben az átalakítások hatására?

Ügyfelem a következőkről számolt be:

  • jó érzés hazajönni
  • az egész éjszakát át tudom aludni
  • korábban kialakuló félben lévő betegségek (nyak fájás, sziv problémák, zsibbadás, vállfájás stb.) megszünt
  • lányom is otthon érzi magát, nem beteg, ha nálam van
  • munkahelyen előrelépés (csoportvezető)
  • céges kocsi
  • anyagi helyzet rendeződése
  • új kapcsolat - biztos, megértő
  • virágok kihelyezése miatt sokkal baratságosabb bejárat
  • kreativitás kibontakozása (pl. konyha festés, lakberendezés)

Tapasztalatainkat szívesen megosztjuk Veled is!

Jobbágy Mária
klasszikus feng shui tanácsadó
R. Zoltán
mérnök
jobbagy.maria@sikeres-fengshui.hu » 
Mobil: +36/20-9120-937 

Feng Shui esettanulmány

Energiaszegény az otthonod?

Feng shui siker megoldásokkal könnyen segíthetsz ezen!

Feng shui siker megoldásokÉleted egyharmadára lehetsz hatással otthonod, környezeted tudatos alakításával. A terek feng shui megoldásokkal történő átalakításával otthonosabb környezetet teremthetsz, ami kedvezően hat kapcsolataidra, egészségedre, anyagi helyzetedre. Ha számodra kedvező helyen ülsz íróasztalodnál, kevésbé fáradsz el és szívesen tanulsz, ágyad helyének megválasztásával alvási problémáidon segíthetsz. Számtalan kérdésre kapsz hatékony választ a feng shui siker megoldásokkal!

Otthonod sikere a Te kezedben legyen! Sikeres Feng Shui megoldások »

Feng Shui esettanulmány

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: (0620)/9120-937

Feng Shui esettanulmány

Feng Shui esettanulmányok

Mitől lesz különleges egy ház? » Mielőtt irodát bérelsz, vagy vásárolsz… »
Megváltozik az életed, ha… »

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára