Klasszikus feng shui tanácsadás alapjai

Repülő csillag módszer 5.

Így készül el a Repülő Csillag térkép

Repülő csillag térkép: A repülő csillag módszer a klasszikus feng shui elemzésbenHázad homlokzati iránya és építési ideje alapján készül el otthonod Repülő Csillag térképe. Ez az energiatérkép fontos információkkal szolgál otthonod kedvező és kedvezőtlen területeiről. Megmutatja, hogy milyen kilátások vannak a házadban az egészség és kapcsolatok, valamint az anyagiak terén. Ha új házat tervezel, ez alapján jelöli ki a klasszikus feng shui tanácsadó a főbejárat, a hálók és az egyéb helyiségek helyét, melyhez fontos információval szolgál a családtagok születési időpontja alapján meghatározott személyes energiaszám (gua szám).

A Feng Shui alapjai: Gua szám »

Ha nem építkezel, hanem kinéztél egy házat, mielőtt megvennéd érdemes megnézetned feng shui szempontból. Milyen életre számíthatsz ott, boldog és egészséges leszel, sikeres karrier területén, biztos anyagi alapot teremtesz a családodnak, vagy épp az ellenkezője vár Rád: betegség, csőd, pereskedés… ez mind benne van az alaprajzban!

Nézzünk erre néhány példát!

Építés éve: 2006, Periódus: 8, Homlokzati irány: DK1 120°

A rendelkezésre álló adatok

Egy család kinézett egy házat, melyet szeretne megvásárolni. Szerencsére a tulajdonos rendelkezik alaprajzzal is, ezért könnyő dolga van a tanácsadónak. A ház homlokzati iránya: Dél-Kelet 120°. A ház két éve épült a 8-as periódusban (2004-2024). Egy négy tagú család költözne ide, akiknek gua száma a következő: Apa: 7-es (fém), Anya 2-es (föld), a kisfiú 3-as (fa), a kislány 8-as (föld). A kinézett ház Repülő Csillag térképe a következő lesz:

Építés éve: 2006, Periódus: 8, Homlokzati irány: DK1 120°

Mit mond erről a házról a klasszikus feng shui tanácsadó?

A ház központjában az energiák harmonikusak, de a ház elrendezése a család anyagi kilátásait tekintve korrekcióra szorul. Pl. a bejárati ajtót és a fürdőszobát érdemes lenne máshová helyezni, hogy a pénzügyi szempontból kedvező energiákat aktivizáljuk. A kertben ehhez igazodva alakítanánk ki az utak és a medence helyét, melyet a két gyerek számára terveznek a szülők.

Víz használata a feng shuiban: Mesterséges vizek »

Építés éve: 2006, Periódus: 8, Homlokzati irány: DK1 120°

A szülők számára a hálószoba helyének kijelölésekor fontos, hogy a kapcsolat szempontjából kedvező legyen. Ők a Dél-Keleten lévő szobát szeretnék, ahol az ágy helyének megválasztásánál a számukra kedvező irányok közül (Ny, ÉNY, DNY, ÉK) választhatunk egyet, amely felé néz majd fejük alváskor. A fal, ágynemű és a berendezés színének megválasztásával teremthetjük meg ebben a szobában a harmóniát.

Feng Shui siker megoldások: A hálószoba »

A kislányt a Keleti szobában helyeznék el, a fiút a Nyugatiban, ami az egészsége szempontjából nem lenne kedvező. Számára például a jelenlegi fürdőszoba helyén lenne jó helyen a háló. Nem kedvező a ház déli szektora sem és a jelenlegi teraszbejáraton sincsenek prosperitást segítő energiák.

Összegezve: ez a ház ennek a feltételezett családnak csak átalakítások után lenne harmonikus.

Klasszikus feng shui tanácsadás alapjai: A repülő csillag módszer 5.

Építés éve: 2000, Periódus: 7, Homlokzati irány: DK1 120°

A rendelkezésre álló adatok

Nézzük meg mi lenne, ha a ház építésének időpontja változna, tehát mondjuk 2000-ben, az ún. 7-es periódusban (1984 – 2004) épült volna. A ház homlokzati iránya marad DK 120°, a beköltöző családtagok is ugyanazok. Apa: 7-es (fém), Anya 2-es (föld), a kisfiú 3-as (fa), a kislány 8-as (föld). Ahogy látod, az energiatérkép az előzőhöz képest változik:

Építés éve: 2000, Periódus: 7, Homlokzati irány: DK1 120°

Mit mond erről a házról a klasszikus feng shui tanácsadó?

Ebben az esetben a teraszajtó kedvező helyen van, jó energiákat mozgatnak. A család anyagi gyarapodása szempontjából ígéretes kilátást nyújt a ház. A családtagok elhelyezése itt változna. A szülők számára inkább a Nyugaton lévő szoba ajánlott, a kislánynak a Dél-Keleti, a fiúnak a Keleti. Valamennyi szobában az ágyak elhelyezésénél a kedvező irányokat itt is fontos figyelem bevenni. A kapcsolatok harmóniája és az egészség szempontjából például calabash elhelyezése is ajánlott.

A Feng Shui alapjai: calabash »

Építés éve: 2000, Periódus: 7, Homlokzati irány: DK1 120°

Klasszikus feng shui tanácsadás alapjai: A repülő csillag módszer 5.

Építés éve: 2000, Periódus: 7, Homlokzati irány: K1 75°

A rendelkezésre álló adatok

Mit változtatna a helyzeten, ha ugyanennek a háznak a homlokzata nem DK-en, hanem mondjuk Keleten, 75°-nál lenne? A beköltöző családtagok is ugyanazok: Apa: 7-es (fém), Anya 2-es (föld), a kisfiú 3-as (fa), a kislány 8-as (föld). Ahogy látod, az energiatérkép az előzőhöz képest szintén változik:

Építés éve: 2000, Periódus: 7, Homlokzati irány: DK1 120°

Mit mond erről a házról a klasszikus feng shui tanácsadó?

A központi energiák az anyagi kilátásokat tekintve a középpontban nem szerencsések, amit enyhít a terasz bejáratán és a keleti szoba ablakán bejövő energia. Mivel a teraszon a kövezet bordós színű, itt különösen érdemes óvatosnak lenni, mert megnő a tűzveszély lehetősége. A konyhában lévő energiákat is fontos lesz orvosolni és a tűzhelyet inkább az ÉK-i területre helyezni.

Feng Shui siker megoldások: A konyha »

Feng Shui siker megoldások: A fürdőszoba »

A családtagok elhelyezését illetően a szülőknek a Dél - Nyugati szoba, a kisfiúnak a Keleti, a kislánynak a mostani étkező DK-i része lenne megfelelő. A keleti szoba dolgozónak kiváló lehet a papa számára, gondosan ügyelve íróasztalának elhelyezésére és a megfelelő színek kiválasztására, pl. sárga szobafal, egy-két kép a falon bordó paszpartuval.

Íróasztal és Feng Shui »

Teremts harmóniát otthonodban jó energiájú képekkel! »

Építés éve: 2000, Periódus: 7, Homlokzati irány: DK1 120°

Klasszikus feng shui tanácsadás alapjai: A repülő csillag módszer

Repülő csillag módszer a klasszikus feng shui elemzésben

Repülő csillag térkép: A repülő csillag módszer a klasszikus feng shui elemzésbenEgy klasszikus feng shui elemzésből megtudhatod, hogy érdemes-e megvenned a házat, lakást, üzletet vagy sem. Ha alapjaiban kedvező, akkor milyen átalakításokra van szükség ahhoz, hogy benne élve harmonikus, kiegyensúlyozott életed legyen. Az is elképzelhető, hogy a tanácsadó nem javasolja a vásárlást. Ezt csak abban az esetben teszi, ha az átalakítás után se várható, hogy kedvező legyen számodra. Természetesen a döntés a Te kezedben van!

A klasszikus feng shui az energiaáramlást és a harmóniát az ún. Repülő Csillag módszer segítségével, az idő és tér egyensúlyának elérésével teremti meg otthonodban és munkahelyeden.

Hogyan? Alaposan tanulmányozza lakóhelyed vagy vállalkozásod épületének külső környezetét, tájolását, belső kialakítását, elrendezését. Méréseket végez, energia térképet (Repülő Csillag térkép) készít, melyet részletes elemez. A hegycsillagokból következtet az ott élők, vagy odaköltözők egészségi és a kapcsolati helyzetére, lehetőségeire, a vízcsillagból pedig az anyagi kilátásokra. A lakószobák, irodák helyének megválasztásakor a személyes energiák szerinti legkedvezőbbet veszi figyelembe, harmonizálja az épületet az ott élők, dolgozók energiájával. Részletes javaslatot tesz a színek, formák, irányok kedvező kihasználására helyiségről-helyiségre.

Ha biztosra akarsz menni, alkalmazd Te is a feng shui siker megoldásokat!

Klasszikus feng shui tanácsadás alapjai: Repülő csillag módszer

[1] Idő és változás »
[2] A kínai szoláris naptár »
[3] Idő és hely kapcsolata a klasszikus feng shuiban »
[4] A homlokzat iránya a klasszikus feng shuiban »
[5] Így készül el a Repülő Csillag térkép »

Klasszikus feng shui tanácsadás alapjai: A repülő csillag módszer

Energiaszegény az otthonod?

Feng shui siker megoldásokkal könnyen segíthetsz ezen!

Feng shui siker megoldásokÉleted egyharmadára lehetsz hatással otthonod, környezeted tudatos alakításával. A terek feng shui megoldásokkal történő átalakításával otthonosabb környezetet teremthetsz, ami kedvezően hat kapcsolataidra, egészségedre, anyagi helyzetedre. Ha számodra kedvező helyen ülsz íróasztalodnál, kevésbé fáradsz el és szívesen tanulsz, ágyad helyének megválasztásával alvási problémáidon segíthetsz. Számtalan kérdésre kapsz hatékony választ a feng shui siker megoldásokkal!

Otthonod sikere a Te kezedben legyen! Sikeres Feng Shui megoldások »

Klasszikus feng shui tanácsadás alapjai: A repülő csillag módszer

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

Klasszikus feng shui tanácsadás alapjai: A repülő csillag módszer

Klasszikus feng shui tanácsadás alapjai

Az épület kora » Idő és változás » Kínai szoláris naptár » Idő és hely kapcsolata » A homlokzat iránya »
Így készül el a Repülő Csillag térkép » Lou Pan » 2009 a Bivaly éve » 2010 a fém Tigris éve »

„Légy jó helyen és cselekedj jó időben! Ez a klasszikus feng shui titka!”
Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.



Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára