Teremts harmóniát otthonodban jó energiájú képekkel! 2.

A klasszikus feng shui szempontjai a festmények kiválasztásához

A képeket használhatod a „mérgező nyilak” (pl. hosszú folyosó) hatásának enyhítésére

A képeket használhatod a mérgező nyilak (pl. hosszú folyosó) hatásának enyhítéséreA képeket használhatod a mérgező nyilak (pl. hosszú folyosó) hatásának enyhítéséreA képeket használhatod a mérgező nyilak (pl. hosszú folyosó) hatásának enyhítésére

Mérgező nyilak (Sha qi) a környezetünkben »

Az energia „terelésére” megfelelő méretben, színben és formában

A képeket használhatod az energia terelésére megfelelő méretben, színben és formábanA képeket használhatod az energia terelésére megfelelő méretben, színben és formábanA képeket használhatod az energia terelésére megfelelő méretben, színben és formábanA képeket használhatod az energia terelésére megfelelő méretben, színben és formábanA képeket használhatod az energia terelésére megfelelő méretben, színben és formábanA képeket használhatod az energia terelésére megfelelő méretben, színben és formábanA képeket használhatod az energia terelésére megfelelő méretben, színben és formában

Qi a mindenütt jelenlevő Éltető energia »

A HELY és az IRÁNY is lényeges a feng shuiban, nemcsak a helyiségek funkciója szerint, hanem a szerint is, hogy az adott helyen milyen típusú energia található. Erről az ún. Repülő Csillag térkép ad információt a klasszikus feng shui tanácsadónak.

A HELY és az IRÁNY is lényeges a feng shuiban

A HELY és az IRÁNY alapján választja meg a klasszikus feng shui tanácsadó, hogy az adott terület egyensúlyához – figyelembe véve az ott élőket – milyen színeket és formákat használjon.A HELY és az IRÁNY alapján választja meg a klasszikus feng shui tanácsadó, hogy az adott terület egyensúlyához – figyelembe véve az ott élőket – milyen színeket és formákat használjon.

Ez alapján választja meg a klasszikus feng shui tanácsadó, hogy az adott terület egyensúlyához – figyelembe véve az ott élőket – milyen színeket és formákat használjon. Hogyan öltöztesse fel az üres falakat, mivel energetizálja a teret.

Festmények a hálóban »

A festmények keretezése

A festményekhez tartozó keretek igen széles kínálatából olyat választhatsz ki, mellyel „két legyet üthetsz egy csapásra”: a praktikus és esztétikai szempontok figyelembevétele mellett a feng shui ajánlását is figyelembe veheted. Egy jó kép, megfelelő helyen harmóniát teremt. Hogy ez a hely hol van, az már a klasszikus feng shui fortélyai közé tartozik.

A képkeretek gazdag választékából könnyű megtalálni a megfelelőt, ha tudod, hogy milyet keresel:

A festményekhez tartozó keretek igen széles kínálatából könnyű megtalálni a megfelelőt.A festményekhez tartozó keretek igen széles kínálatából könnyű megtalálni a megfelelőt.A festményekhez tartozó keretek igen széles kínálatából könnyű megtalálni a megfelelőt.A festményekhez tartozó keretek igen széles kínálatából könnyű megtalálni a megfelelőt.A festményekhez tartozó keretek igen széles kínálatából könnyű megtalálni a megfelelőt.A festményekhez tartozó keretek igen széles kínálatából könnyű megtalálni a megfelelőt.

A paszpartu színét igazítsd a kép hangulatához és a képkerethez. A színek más és más hangulatot árasztanak:

A paszpartu színét igazítsd a kép hangulatához és a képkerethez.A paszpartu színét igazítsd a kép hangulatához és a képkerethez.A paszpartu színét igazítsd a kép hangulatához és a képkerethez.A paszpartu színét igazítsd a kép hangulatához és a képkerethez.A paszpartu színét igazítsd a kép hangulatához és a képkerethez.A paszpartu színét igazítsd a kép hangulatához és a képkerethez.A paszpartu színét igazítsd a kép hangulatához és a képkerethez.A paszpartu színét igazítsd a kép hangulatához és a képkerethez.

Ijesztő, rossz érzéseket keltő képeket ne tegyél a falra, mert észre se veszed, de hatnak rád: agresszív, ingerlékeny, aluszékony vagy búskomor lehetsz. Minden, ami csúnya, visszataszító negatív hatásúnak számít a feng shuiban!

A feng shui értelme és célja a harmónia megteremtése környezetünkben. Ennek megteremtéséhez hozzájárulhatnak a szép, kellő gondossággal és szakértelemmel kiválasztott képek, festmények.

A harmónia megteremtéséhez hozzájárulhatnak a szép, kellő gondossággal és szakértelemmel kiválasztott képek, festmények.A harmónia megteremtéséhez hozzájárulhatnak a szép, kellő gondossággal és szakértelemmel kiválasztott képek, festmények.

Teremts harmóniát otthonodban jó energiájú képekkel!

[1] Teremts harmóniát otthonodban »
[2] A klasszikus feng shui szempontjai »
[3] Festmények és elemek »

Teremts harmóniát otthonodban jó energiájú képekkel!

Energiaszegény az otthonod?

Feng shui siker megoldásokkal könnyen segíthetsz ezen!

Feng shui siker megoldásokÉleted egyharmadára lehetsz hatással otthonod, környezeted tudatos alakításával. A terek feng shui megoldásokkal történő átalakításával otthonosabb környezetet teremthetsz, ami kedvezően hat kapcsolataidra, egészségedre, anyagi helyzetedre. Ha számodra kedvező helyen ülsz íróasztalodnál, kevésbé fáradsz el és szívesen tanulsz, ágyad helyének megválasztásával alvási problémáidon segíthetsz. Számtalan kérdésre kapsz hatékony választ a feng shui siker megoldásokkal!

Otthonod sikere a Te kezedben legyen! Sikeres Feng Shui megoldások »

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

Teremts harmóniát otthonodban jó energiájú képekkel!

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára