Teremts harmóniát otthonodban jó energiájú képekkel! 3.

A festmények és az elemek

A feng shui értelme és célja a harmónia megteremtése környezetünkben. Ennek megteremtéséhez hozzájárulhatnak a szép, kellő gondossággal és szakértelemmel kiválasztott képek, festmények. A festményeket használhatod otthonodban, munkahelyeden a hiányzó elemek pótlására.

A Feng Shui alapjai: az öt elem »

A VÍZ ELEM a nyugalmat, mélységet szimbolizálja, a legkisebb ellenállás irányába tart. Mindenhová elér, az élet vérének is nevezik, hiszen víz nélkül nincs élet. Színe a kék és fekete, formája hullámos.

A VÍZ ELEM a nyugalmat, mélységet szimbolizálja, a legkisebb ellenállás irányába tart.A VÍZ ELEM a nyugalmat, mélységet szimbolizálja, a legkisebb ellenállás irányába tart.A VÍZ ELEM a nyugalmat, mélységet szimbolizálja, a legkisebb ellenállás irányába tart.

Mindenhová elér, az élet vérének is nevezik, hiszen víz nélkül nincs élet. Színe a kék és fekete, formája hullámos.

A FA ELEM a tavasz kezdetének szimbóluma, ekkor ébred a természet, bújnak ki a növények a földből, hogy magasra nőjenek. Ezért szimbolizálja a fa azt, ami zöld színű, magas, felfelé az ég felé nyúlik.

A FA ELEM a tavasz kezdetének szimbóluma, ekkor ébred a természet, bújnak ki a növények a földből, hogy magasra nőjenek.A FA ELEM a tavasz kezdetének szimbóluma, ekkor ébred a természet, bújnak ki a növények a földből, hogy magasra nőjenek.A FA ELEM a tavasz kezdetének szimbóluma, ekkor ébred a természet, bújnak ki a növények a földből, hogy magasra nőjenek.

A TŰZ ELEM a nyarat szimbolizálja, a legmelegebb évszakot. A meleg forrása, szárító és átalakító energia. Színe a piros, bordó, meggyszínű, formája a háromszög.

A TŰZ ELEM a nyarat szimbolizálja, a legmelegebb évszakot. A meleg forrása, szárító és átalakító energia.A TŰZ ELEM a nyarat szimbolizálja, a legmelegebb évszakot. A meleg forrása, szárító és átalakító energia.A TŰZ ELEM a nyarat szimbolizálja, a legmelegebb évszakot. A meleg forrása, szárító és átalakító energia.

A FÖLD ELEM szimbolizálja befogadást, a termékenységet és az aratást. Energiája nyugodt, kiegyensúlyozott, stabil. Színe a sárgásbarna, formája négyzet alakú, lapos.

A FÖLD ELEM szimbolizálja befogadást, a termékenységet és az aratást. Energiája nyugodt, kiegyensúlyozott, stabil.A FÖLD ELEM szimbolizálja befogadást, a termékenységet és az aratást. Energiája nyugodt, kiegyensúlyozott, stabil.A FÖLD ELEM szimbolizálja befogadást, a termékenységet és az aratást. Energiája nyugodt, kiegyensúlyozott, stabil.

A FÉM ELEM a legmarkánsabb az öt elem közül. Éles, kemény, harcias, befelé forduló energia. A föld belsejében uralkodó nyomás hatására az ásványi anyagok összepréselődéséből keletkezik, melyet megolvasztva alakítanak át pénzzé, dísztárggyá, fegyverré. Színe a fehér, ezüst, arany, formája a kör, gömb vagy ovális.

A FÉM ELEM a legmarkánsabb az öt elem közül. Éles, kemény, harcias, befelé forduló energia.A FÉM ELEM a legmarkánsabb az öt elem közül. Éles, kemény, harcias, befelé forduló energia.A FÉM ELEM a legmarkánsabb az öt elem közül. Éles, kemény, harcias, befelé forduló energia.

Az illusztrációként használt és további képek megvásárolhatóak az Aranykeret Galériában:

Aranykeret Galéria »

Teremts harmóniát otthonodban jó energiájú képekkel!

[1] Teremts harmóniát otthonodban »
[2] A klasszikus feng shui szempontjai »
[3] Festmények és elemek »

Teremts harmóniát otthonodban jó energiájú képekkel!

Energiaszegény az otthonod?

Feng shui siker megoldásokkal könnyen segíthetsz ezen!

Feng shui siker megoldásokÉleted egyharmadára lehetsz hatással otthonod, környezeted tudatos alakításával. A terek feng shui megoldásokkal történő átalakításával otthonosabb környezetet teremthetsz, ami kedvezően hat kapcsolataidra, egészségedre, anyagi helyzetedre. Ha számodra kedvező helyen ülsz íróasztalodnál, kevésbé fáradsz el és szívesen tanulsz, ágyad helyének megválasztásával alvási problémáidon segíthetsz. Számtalan kérdésre kapsz hatékony választ a feng shui siker megoldásokkal!

Otthonod sikere a Te kezedben legyen! Sikeres Feng Shui megoldások »

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

Teremts harmóniát otthonodban jó energiájú képekkel!

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára