Feng Shui siker megoldások:
A gyerekszoba

A legtöbb figyelmet a gyermekekre fordítsd!

Minden szülő szeretné a legtöbbet nyújtani gyermekének ahhoz, hogy boldogan és egészségesen fejlődjön.Minden szülő szeretné a legtöbbet nyújtani gyermekének ahhoz, hogy boldogan és egészségesen fejlődjön. Azokban a családokban, ahol a gyermekeknek lehet külön szobája, érdemes a szülőknek előrelátóan gondolkodni, amikor a szoba helyét és berendezését kiválasztják. A gyermekek gyorsan nőnek és ezzel természetesen tér- és mozgásigényük, és a bútorok mérete is változik. Ezért jó, ha napos, tágas szobát választasz számukra, ahol „togyogósként” szabadon mozoghatnak, játszhatnak. Később, amikor elkezdik az iskolát könnyű lesz itt tanulósarkot kialakítanod, és marad hely arra is, hogy csemetéid itt fogadhatják a barátaikat. Vannak már olyan alakítható bútorok, melyek a gyermekkel együtt nőnek, variálhatók. A legfontosabb, amire figyelned kell: gyermekeid biztonsága!

Ha gyermekeinkkel gondok vannak – betegség, tanulási problémák, szétszórtság – érdemes megvizsgálni feng shui szempontból a gyerekszoba jellemzőit.

Feng Shui gyerekszoba praktikák

A gyerekszobában különösen fontos, hogy a bútorok sarkai lekerekítettek legyenek, vagy műanyag élvédő legyen rajtuk. A biztonsági dugó is elemi követelmény.

Ha gyermekeinkkel gondok vannak érdemes megvizsgálni feng shui szempontból a gyerekszoba jellemzőit.Ha gyermekeinkkel gondok vannak érdemes megvizsgálni feng shui szempontból a szobájukat.Ha gyermekeinkkel gondok vannak érdemes megvizsgálni feng shui szempontból a szobájukat.

Az ágy helye itt ugyanolyan fontos, mint a szülői hálóban. Gyermeked ágya ne legyen az ajtóval szemben és közvetlenül az ablak alatt. Feje ne nézzen az ajtóra, ágya ne legyen az ablak alatt.

Ahol a gyerek fekszik a szobában, feje ne nézzen az ajtóra, ágya ne legyen ablak alatt.

Ez az ágyelhelyezés több szempontból sem megfelelő. Egyrészt ablak alatt van, nem ad stabilitás érzést, a falak éle az itt alvó fejére mutat. A nyugodt alvás érdekében fontos lenne a gyerek számára kedvező helyre tenni.

Kedvezőtlen ágy elhelyezés

Ne helyezd gyermeked ágyát közvetlenül az ajtóval szembe, de a szoba közepére sem!

Ne helyezd gyermeked ágyát közvetlenül az ajtóval szembe, de a szoba közepére sem!

Az ágy elhelyeznél ügyelj arra is, hogy alvás közben ne nézzen a feje, és a teste az ajtóra!

Az ágy elhelyeznél ügyelj arra is, hogy alvás közben ne nézzen a feje, és a teste az ajtóra!

Feküdjön a gyermeked a személyes energia száma (gua szám) szerinti valamelyik kedvező irányába. Ezt úgy kell érteni, hogy feje nézzen a négy kedvező irányának valamelyike felé. Ezeket a születési dátuma alapján a gua kalkulátorból könnyen megtudhatod!

A Feng shui alapjai: gua szám »

Feküdjön a gyerek a személyes energia száma (gua szám) szerinti valamelyik kedvező irányba.Feküdjön a gyerek a személyes energia száma (gua szám) szerinti valamelyik kedvező irányba.A gyerek feje alvás közben nézzen a jó irány felé.A gyerek fejealvás közben nézzen a jó irány felé.

Nagyon előnyös, ha az ágyból rálát az ajtóra. Ez adja a legnagyobb biztonságérzetet számára.

Nagyon előnyös, ha az ágyból rálát az ajtóra. Ez adja a legnagyobb biztonságérzetet számára.

Lehetőleg az ajtó ne nyíljon az ágyára, mert felriadhat. Ha nincs más megoldás ez a verzió kedvezőbb, mintha az ágya az ajtóval szemben lenne.

Ahol a gyerek tanul, az íróasztala védett pozícióban legyen (széke mögött fal legyen, ne üljön az ajtónak háttal) és az iránya legyen kedvező számára. Éles szélű bútorok ne legyenek itt sem.

A gyerek íróasztala védett pozícióban legyen és az iránya legyen kedvező számára.Ahol a gyerek tanul, az íróasztala védett pozícióban legyen (széke mögött fal legyen, ne üljön az ajtónak háttal)

Rend és rendezettség

A rendrakás a gyerekszobában szokott a legérzékenyebb pont lenni, főleg a kamaszok esetében.

A rendrakás a gyerekszobában szokott a legérzékenyebb pont lenni.A rendrakás a gyerekszobában szokott a legérzékenyebb pont lenni.

Szerencsére vannak jó példák is. Sokat tanulhatunk a kerativitásukból:

Rend és rendezettség.Rend és rendezettség.Rend és rendezettség.Rend és rendezettség.

Kérd a klasszikus feng shui tanácsadó segítségét! Te is tudni fogod, hogy gyermekednek melyik az a kombináció, amely kedvez a tanulási sikereknek. A szobák helyének megválasztásával pedig még a renden is könnyebb lesz változtatni.

Feng Shui siker megoldások: Gyerekszoba

Energiaszegény az otthonod?

Feng shui siker megoldásokkal könnyen segíthetsz ezen!

Feng shui siker megoldásokÉleted egyharmadára lehetsz hatással otthonod, környezeted tudatos alakításával. A terek feng shui megoldásokkal történő átalakításával otthonosabb környezetet teremthetsz, ami kedvezően hat kapcsolataidra, egészségedre, anyagi helyzetedre. Ha számodra kedvező helyen ülsz íróasztalodnál, kevésbé fáradsz el és szívesen tanulsz, ágyad helyének megválasztásával alvási problémáidon segíthetsz. Számtalan kérdésre kapsz hatékony választ a feng shui siker megoldásokkal!

Otthonod sikere a Te kezedben legyen! Sikeres Feng Shui megoldások »

Feng Shui lakberendezés tréning »

 Feng Shui siker megoldások: A gyerekszoba

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

Harmónikus otthon: Feng Shui siker megoldások

Bejárat » Dolgozószoba » Előszoba » Étkező » Festmények » Fürdőszoba »

Gyerekszoba » Hálószoba » Kert » Konyha » Nappali szoba » Szimbólumok » Víz »

Feng Shui siker megoldások: Gyerekszoba

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára