Feng Shui siker megoldások: A hálószoba

Festmények a hálóban

A feng shui értelme és célja a hálóban is a harmónia megteremtése. Ehhez hozzájárulhatnak a szép, kellő gondossággal és szakértelemmel kiválasztott képek, festmények. A festményeket a hálóban használhatod például a hiányzó elemek pótlására úgy, hogy közben intim hangulatot is teremtesz.

A feng shui értelme és célja a hálóban is a harmónia megteremtése.A szép, kellő gondossággal és szakértelemmel kiválasztott képek, festmények elősegítik a harmónia megteremtésétA festményeket a hálóban használhatod a hiányzó elemek pótlásáraA festményeket a hálóban használhatod úgy, hogy közben intim hangulatot is teremtesz.

Az illusztrációként használt és további képek megvásárolhatóak az Aranykeret Galériában:

Aranykeret Galéria »

A képek elhelyezésénél több szempontra figyelj:

  • Legyen a kép jól látható helyen, hiszen ha eldugott helyre kerül, vagy túl magasra, szemmagasság fölé, akkor nem tölti be a szerepét.
  • Ügyelj az arányokra, hiszen pl. egy nagyobb bútordarab fölött, vagy falfelületen egy kisebb kép furcsán hat, hiányérzetet kelt. Egy alacsony, pici szobában, kicsi bútorok között egy nagy méretű kép viszont mindent „elnyom”.
  • A kép ne ábrázoljon ijesztő, negatív dolgot, eseményt SŐT! Olyan képekkel vedd körül magad, melyek jó érzéssel töltenek el!

Teremts harmóniát otthonodban jó energiájú képekkel! »

Feng Shui siker megoldások: A hálószoba

[1] A titokzatos hálószoba
[2] Festmények a hálóban
[3] Dísztárgyak a hálóban
[4] Párkapcsolat javítása

Feng Shui siker megoldások: A hálószoba

Rendben van a hálószobád?

Ha nem, Feng shui siker megoldásokkal segíthetsz ezen!

Feng shui siker megoldásokRégóta álmatlanság gyötör? Párkapcsolatod válságba jutott? Esetleg megmagyarázhatatlan egészségügyi problémáid vannak? Lehet, hogy az ok meglehetősen egyszerű, és ráadásul a hálószobádban keresendő.

Életed legalább egyharmadát a hálószobában töltöd, ezért fontos, hogy olyan legyen, ami kedvező számodra akár a pihenéshez, akár az intim együttléthez. A párkapcsolatok tartóssága nagyrészt a hálóban és konyhában dől el, és ezt már nagyanyáink is tudták. A terek feng shui megoldásokkal történő átalakításával otthonosabb környezetet teremthetsz, ami kedvezően hat kapcsolataidra, egészségedre, anyagi helyzetedre. Feng shui szempontból lényeges, hogy ágyad kedvező helyen legyen és fejed a számodra kedvező irányok valamelyike felé nézzen! Ha csak ennyit megteszel, már sokat tettél a kapcsolatodért! Ha ennél többet szeretnél, alkalmazd a feng shui siker megoldásokat!

Otthonod sikere a Te kezedben legyen! Sikeres Feng Shui megoldások »

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

Harmónikus otthon: Feng Shui siker megoldások

Bejárat » Dolgozószoba » Előszoba » Étkező » Festmények » Fürdőszoba »

Gyerekszoba » Hálószoba » Kert » Konyha » Nappali szoba » Víz »

Feng Shui siker megoldások: A hálószoba

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára