Feng Shui siker megoldások: A hálószoba

Dísztárgyak a hálóban

A tárgyak színének és formájának megválasztásával segítheted otthonodban a harmónia megteremtését. A feng shuiban használt öt „elem” elnevezés az energia sokféleségének gyűjtő neve, melyekhez például jellegzetes színek és formák tartoznak:

A Feng Shui alapjai: az öt elem »

A víz elem és a hálószoba

A VÍZ ELEM a nyugalmat, mélységet, az érzelmeket is szimbolizálja. Mindent betölt, mindenhová elér, nélküle nincs élet. Színe a kék és fekete, formája hullámos.

A VÍZ ELEM a nyugalmat, mélységet, az érzelmeket is szimbolizálja.A VÍZ ELEM a nyugalmat, mélységet, az érzelmeket is szimbolizálja.A VÍZ ELEM a nyugalmat, mélységet, az érzelmeket is szimbolizálja.A VÍZ ELEM a nyugalmat, mélységet, az érzelmeket is szimbolizálja.

A fa elem és a hálószoba

A FA ELEM a tavasz kezdetének szimbóluma, ekkor ébred a természet, bújnak ki a növények a földből, hogy magasra nőjenek. Ezért szimbolizálja a fa azt, ami zöld színű, magas, felfelé az ég felé nyúlik.

A FA ELEM a tavasz kezdetének szimbóluma.A FA ELEM a tavasz kezdetének szimbóluma.A FA ELEM a tavasz kezdetének szimbóluma.A FA ELEM a tavasz kezdetének szimbóluma.

A tűz elem és a hálószoba

A TŰZ ELEM a nyarat szimbolizálja, a legmelegebb évszakot. A meleg forrása, szárító és átalakító energia. Színe a piros, bordó, meggyszínű, formája a háromszög.

A TŰZ ELEM a nyarat szimbolizálja, a legmelegebb évszakot. A meleg forrása, szárító és átalakító energia.A TŰZ ELEM a nyarat szimbolizálja, a legmelegebb évszakot. A meleg forrása, szárító és átalakító energia.A TŰZ ELEM a nyarat szimbolizálja, a legmelegebb évszakot. A meleg forrása, szárító és átalakító energia.A TŰZ ELEM a nyarat szimbolizálja, a legmelegebb évszakot. A meleg forrása, szárító és átalakító energia.

A föld elem és a hálószoba

A FÖLD ELEM szimbolizálja befogadást, a termékenységet és az aratást. Energiája nyugodt, kiegyensúlyozott, stabil. Színe a sárgásbarna, formája négyzet alakú, lapos.

A FÖLD ELEM szimbolizálja befogadást, a termékenységet és az aratást.A FÖLD ELEM szimbolizálja befogadást, a termékenységet és az aratást.A FÖLD ELEM szimbolizálja befogadást, a termékenységet és az aratást.A FÖLD ELEM szimbolizálja befogadást, a termékenységet és az aratást.

A fém elem és a hálószoba

A FÉM ELEM a legmarkánsabb az öt elem közül. Éles, kemény, harcias, befelé forduló energia. A föld belsejében uralkodó nyomás hatására az ásványi anyagok összepréselődéséből keletkezik, melyet megolvasztva alakítanak át pénzzé, dísztárggyá, fegyverré. Színe a fehér, ezüst, arany, formája a kör, gömb vagy ovális.

A fém elem és a hálószobaA fém elem és a hálószobaA fém elem és a hálószoba

A fém elem és a hálószoba: A FÉM ELEM a legmarkánsabb az öt elem közül. Éles, kemény, harcias, befelé forduló energia.

Feng Shui siker megoldások: A hálószoba

[1] A titokzatos hálószoba
[2] Festmények a hálóban
[3] Dísztárgyak a hálóban
[4] Párkapcsolat javítása

Feng Shui siker megoldások: A hálószoba

Rendben van a hálószobád?

Ha nem, Feng shui siker megoldásokkal segíthetsz ezen!

Feng shui siker megoldásokRégóta álmatlanság gyötör? Párkapcsolatod válságba jutott? Esetleg megmagyarázhatatlan egészségügyi problémáid vannak? Lehet, hogy az ok meglehetősen egyszerű, és ráadásul a hálószobádban keresendő.

Életed legalább egyharmadát a hálószobában töltöd, ezért fontos, hogy olyan legyen, ami kedvező számodra akár a pihenéshez, akár az intim együttléthez. A párkapcsolatok tartóssága nagyrészt a hálóban és konyhában dől el, és ezt már nagyanyáink is tudták. A terek feng shui megoldásokkal történő átalakításával otthonosabb környezetet teremthetsz, ami kedvezően hat kapcsolataidra, egészségedre, anyagi helyzetedre. Feng shui szempontból lényeges, hogy ágyad kedvező helyen legyen és fejed a számodra kedvező irányok valamelyike felé nézzen! Ha csak ennyit megteszel, már sokat tettél a kapcsolatodért! Ha ennél többet szeretnél, alkalmazd a feng shui siker megoldásokat!

Otthonod sikere a Te kezedben legyen! Sikeres Feng Shui megoldások »

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

Harmónikus otthon: Feng Shui siker megoldások

Bejárat » Dolgozószoba » Előszoba » Étkező » Festmények » Fürdőszoba »

Gyerekszoba » Hálószoba » Kert » Konyha » Nappali szoba » Víz »

Feng Shui siker megoldások: A hálószoba

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára