Feng Shui siker megoldások: A hálószoba

Párkapcsolat javítása

8 hasznos tanács, melyet sikerrel alkalmazhatsz kapcsolatod javítására a hálóban

 1. Ne hallgass a fél-információkra!

  Bár sok feng shui könyvben olvashatsz arról, hogy a mandarin kacsák, delfinek, lovak bevonzzák a szerelmet és javítják partnerkapcsolatod, de ne lepődj meg, ha azt tapasztalod, hogy ez mégsincs így! Ha tetszenek ezek a tárgyak, használd nyugodtan, de ne várj tőle többet, mint bármelyik más dísztárgyadtól! Ha valódi változást szeretnél mást kell tenned!

 2. Élő és száraz virágok a hálóban

  Élő és száraz virágok a hálóbanVágott virággal díszítheted otthonod bármelyik részét, a hálóban különösen hangulatos lehet néhány szál vágott virág. Fontos, hogy mindig friss vízben legyen.

  Feng shui szempontból a szárazvirág csokorról megoszlanak a vélemények, mivel „halott” növény, nem tanácsolják a használatát. Véleményem szerint a fából készült bútorok ugyanúgy „halott növényből” készülnek. Akkor ezeket is kidobod?

  Élő és száraz virágok a hálóbanHa kedvesedtől/társadtól kaptál egy csokor virágot egy szerelemes napon és erre az érzésre, hangulatra szeretnél emlékezni, ezért teszed látható helyre a hálószobába, akkor amikor ránézel, jó érzés tölt el…. De ha már elváltatok és csak ez a virág maradt meg a kapcsolatból, és azért tartod a hálóban, mert nem tudtad őt elengedni, akkor ez hogyan hat Rád?

  Ha az esküvői csokrod az egyetlen szép emléked a házasságodban, akkor ne a csokrot okold…nem attól rossz a kapcsolatod a férjeddel…. Ez bármelyik tárggyal megtörténhet!

  Feng shui szempontból az a lényeges, hogy ne legyen koszos, poros és ne tartsd törött vázában!

 3. Az ágy elhelyezése a legfontosabb!

  Lényeges, hogy a négy kedvező irányod valamelyike felé nézzen a fejed az ágyban.Lényeges, hogy a négy kedvező irányod valamelyike felé nézzen a fejed az ágyban. Tehát a fejed irányára figyelj! Sokan ezt tévesztik el. Fontos, hogy legyen fal, fejtámla az ágy mögött és semmilyen éles sarok, vagy tárgy ne nézzen a fejed irányába.

  Ha mindkettőtök számára azonos irányok a kedvezőek, könnyű a választás. És ha nem? Ha az egyikőtök a keleti, a másik a nyugati csoporthoz tartozik?

  A Feng Shui alapjai: Gua szám »

  A Repülő Csillag módszer segítségével a klasszikus feng shui tanácsadó ezen tud segíteni a megfelelő szoba és az ágy helyének megválasztásával.

 4. A hálóból nyíló fürdőszoba

  A hálóból nyíló fürdőszobaSzintén vitatott kérdés a feng shuiban, annál is inkább, mivel 2000 évvel ezelőtt a fürdő és a toilett nem a házban volt. Amire ügyelj: a fürdőszoba legyen tiszta és ajtaját tartsd csukva!

  Feng Shui siker megoldások: A fürdőszoba »

  Ha házat építesz, vagy lakásod átalakítod akkor érdemes klasszikus feng shui tanácsadóval konzultálnod a fürdőszoba helyét illetően.

 5. Tükör a hálóban

  Tükör a hálóbanSok hálóban található tükrös falú szekrény, vagy tükör a plafonon a szexuális vágy fokozására. Több magyarázat is létezik, amiért a feng shui nem javasolja, hogy a hálóban az ággyal szemben legyen tükör, ezek lényege egyszerűsítve: mert megzavarja az energiaáramlást.

  Mi a teendő? Mondjunk le akkor a tükörről a hálóban?

  Semmiképp, csak néhány szabályt tartsunk be: az ággyal szemben ne legyen tükör. Ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor használat után takarja le. Úgy helyezzük el, hogy az ágyból nézve ne lássuk magunkat benne.

 6. Csobogó ne legyen a hálószobában!

  Csobogó ne legyen a hálószobában!A víz használata kényes kérdés a feng shuiban: amennyire hasznos lehet kedvező helyen, olyan kedvezőtlen hatású rosszul elhelyezve: betegséget, párkapcsolati, anyagi problémát okozhat.

  Kerüld ezért a csobogó használatát a hálóban!

  Víz használata a feng shuiban »

 7. Színek használata a hálóban

  Színek használata a hálóbanEzzel kapcsolatban is ellentmondó véleményekkel találkozhatsz: vannak akik arra esküsznek, hogy Jin színeket érdemes használni, melyek nyugalmat teremtenek, és vannak, akik a kapcsolatok fellendítését az élénk színektől remélik, ezért nagyobb falfelületet, sőt akár az egész hálót is vörösre vagy bordó színűre festik.

  Amíg nem konzultálsz feng shui tanácsadóval azt javaslom, hogy tűz színeket nagy felületen ne használj a hálódban! A pasztell színeket könnyebb kiegészíteni egy-két tűz elemű párnával, ágyterítővel, függönnyel, ha szükséges, mint a fal színét átfesteni.

  A Feng Shui alapjai: az öt elem »

 8. Alkalmazd a Repülő Csillag módszert a hálódban is!

  Minden változik körülöttünk, az energiák is. Ezért évente érdemes otthonod, különösen hálód energiáját „kiigazítani”. Nem arra gondolok, hogy tegyél a párnád alá köveket és különböző kultikus tárgyakat! Bár, ha ezt szeretnéd, tedd meg! Ennél a megoldásnál a klasszikus feng shui hatékonyabb és eredményesebb megoldásokat kínál. A harmonikus tér megteremtésével nagy hatással lehetsz partnerkapcsolatod kedvező alakulására:

  • ha magányos vagy, könnyebb párt találnod
  • a válás energiáját feng shui módszerekkel közömbösítheted
  • a veszekedéseket mérsékelheted, sőt megszüntetheted

  A szimbólumok használata a feng shuiban: A szerelmet bevonzó állatok »

  Az, hogy kapcsolatod jó legyen partnereddel, házastársaddal a feng shui megoldások mellett Tőled is függ. A kapcsolatot folyamatosan gondozni, ápolni érdemes. Ha elakadsz kérj segítséget!

  Párkapcsolati problémák - Segítség elhagy a párom! »

Feng Shui siker megoldások: A hálószoba

[1] A titokzatos hálószoba
[2] Festmények a hálóban
[3] Dísztárgyak a hálóban
[4] Párkapcsolat javítása

Feng Shui siker megoldások: A hálószoba

Rendben van a hálószobád?

Ha nem, Feng shui siker megoldásokkal segíthetsz ezen!

Feng shui siker megoldásokRégóta álmatlanság gyötör? Párkapcsolatod válságba jutott? Esetleg megmagyarázhatatlan egészségügyi problémáid vannak? Lehet, hogy az ok meglehetősen egyszerű, és ráadásul a hálószobádban keresendő.

Életed legalább egyharmadát a hálószobában töltöd, ezért fontos, hogy olyan legyen, ami kedvező számodra akár a pihenéshez, akár az intim együttléthez. A párkapcsolatok tartóssága nagyrészt a hálóban és konyhában dől el, és ezt már nagyanyáink is tudták. A terek feng shui megoldásokkal történő átalakításával otthonosabb környezetet teremthetsz, ami kedvezően hat kapcsolataidra, egészségedre, anyagi helyzetedre. Feng shui szempontból lényeges, hogy ágyad kedvező helyen legyen és fejed a számodra kedvező irányok valamelyike felé nézzen! Ha csak ennyit megteszel, már sokat tettél a kapcsolatodért! Ha ennél többet szeretnél, alkalmazd a feng shui siker megoldásokat!

Otthonod sikere a Te kezedben legyen! Sikeres Feng Shui megoldások »

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

Harmónikus otthon: Feng Shui siker megoldások

Bejárat » Dolgozószoba » Előszoba » Étkező » Festmények » Fürdőszoba »

Gyerekszoba » Hálószoba » Kert » Konyha » Nappali szoba » Víz »

Feng Shui siker megoldások: A hálószoba

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára