Feng Shui siker megoldások: A kert 2.

Feng Shui a kertben – kert a feng shuiban

A feng shui az ember és környezet egyensúlyának megteremtésére törekszik, azért hogy egészségesebben éljünk. A házad és kerted körülvevő táj, az ott lévő Qi minősége meghatározza, közvetlenül befolyásolja életed. Hiszen a természet, az ember és a körülötte lévő dolgok egyetlen nagy egységgé kapcsolódnak össze, közvetlen hatással vannak egymásra.

Seng Qi a kertben

Az éltető energia a kertben kanyarogva halad. Az a jó kertkialakítás, ha a Qi eljut a kert minden szegletébe. Ahol tiszta vizet talál, ott megpihen, ezért nagyon kedvező, ha kertedben kis kanyargós patak, dísztó, csobogó, vízesés van. Ezek magukhoz vonzzák az éltető energiát. A feng shui megoldások használatával gondosan meghatározzuk a helyét a kerti tavaknak, csobogóknak, madáritatónak, vízesésnek, mert ezek döntő jelentőségűek házad, kerted, családod egészsége és anyagi jólléte szempontjából.

Ahol a Qi tiszta vizet talál, ott megpihen, ezért nagyon kedvező, ha kertedben kis kanyargós patak van.Ahol a Qi tiszta vizet talál, ott megpihen, ezért nagyon kedvező, ha kertedben kis kanyargós patak van.Ahol a Qi tiszta vizet talál, ott megpihen, ezért nagyon kedvező, ha kertedben kis dísztó van.Ahol a Qi tiszta vizet talál, ott megpihen, ezért nagyon kedvező, ha kertedben kis vízesés van.Ahol a Qi tiszta vizet talál, ott megpihen, ezért nagyon kedvező, ha kertedben kis csobogó van.

Kedvező energiát hoznak a csobogót, tavat meglátgató kis állatok is.

Kedvező energiát hoznak a csobogót, tavat meglátgató kis állatok is.Kedvező energiát hoznak a csobogót, tavat meglátgató kis állatok is.

Fontos, hogy a vizek, bármilyen formában is vannak jelen kertedben, mindig tiszták legyenek. Az áporodott, megrekedt, zavaros víz kedvezőtlen hatású, ezért fontos rendszeresen tisztítani.

Kedvező energiát hoznak a csobogót, tavat meglátgató kis állatok is.Kedvező energiát hoznak a csobogót, tavat meglátgató kis állatok is.Kedvező energiát hoznak a csobogót, tavat meglátgató kis állatok is.

Más állatok jelenléte is kedvező qit hoz.

Qi a mindenütt jelenlevő Éltető energia »

A kanyargós utak funkciója, hogy a Qi-t, mely lassan mozog, a kert minden pontjára elvigyék. Az éltető energiának fontos szabadon áramolnia a harmónia megteremtéséhez. Ha mozgása megakad, gátolt nem fejti ki kedvező hatását.

A kanyargós utak funkciója, hogy a Qi-t, mely lassan mozog, a kert minden pontjára elvigyék.A kanyargós utak funkciója, hogy a Qit, mely lassan mozog, a kert minden pontjára elvigyék.Az éltető energiának fontos szabadon áramolnia a harmónia megteremtéséhez.Az éltető energiának fontos szabadon áramolnia a harmónia megteremtéséhez.

Az éltető energia jelenlétét mutatja az egészséges növényzet, az ott lakók életének kedvező alakulása.

Az éltető energia jelenlétét mutatja az egészséges növényzet, az ott lakók életének kedvező alakulása.Az éltető energia jelenlétét mutatja az egészséges növényzet, az ott lakók életének kedvező alakulása.

1. Feng Shui a kertben »
2. Seng Qi a kertben »
3. Mérgező nyilak a kertben »
4. Jin és Jang a kertben »

[1] [2] [3] [4]

Feng Shui siker megoldások: A kert

Energiaszegény az otthonod?

Feng shui siker megoldásokkal könnyen segíthetsz ezen!

Feng shui siker megoldásokÉleted egyharmadára lehetsz hatással otthonod, környezeted tudatos alakításával. A terek feng shui megoldásokkal történő átalakításával otthonosabb környezetet teremthetsz, ami kedvezően hat kapcsolataidra, egészségedre, anyagi helyzetedre. Ha számodra kedvező helyen ülsz íróasztalodnál, kevésbé fáradsz el és szívesen tanulsz, ágyad helyének megválasztásával alvási problémáidon segíthetsz. Számtalan kérdésre kapsz hatékony választ a feng shui siker megoldásokkal!

Otthonod sikere a Te kezedben legyen! Sikeres Feng Shui megoldások »

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

Feng Shui siker megoldások: A kert

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára