A szimbólumok használata a feng shuiban 1.

Te is úgy gondolod, hogy a delfinek hozzák a szerelmet és a nevető Buddha a gazdagságot?

A szimbólumok használata a feng shuibanBár sok feng shui könyvben olvashatsz arról, hogy a mandarin kacsák, delfinek, lovak bevonzzák a szerelmet és javítják partnerkapcsolatod, ne lepődj meg, ha azt tapasztalod, hogy ez mégsincs így! Ha tetszenek ezek a tárgyak, használd nyugodtan, de ne várj ezektől többet, mint bármelyik más dísztárgyadtól! Ha valódi változást szeretnél, mást kell tenned!

Feng shui és a szimbólumok

Feng shui és a szimbólumokSokak számára ma a feng shui, pusztán kínai szimbólumok, tárgyak elhelyezését jelenti a lakás különböző pontjain. Az elhelyezés területétől függően, ettől gazdagságot, az egészség, párkapcsolat és a tanulmányi eredmények javulását várják. Sok babonás hiedelem kötődik ezekhez a tárgyakhoz a kínai emberekben is, melyet az ún. „3 ajtós módszer” vagy más néven Black Hat Sect Feng Shui képviselői az európaiakra is „átruháztak”. A teret 9 egyenlő négyzetre osztották, melyek egy-egy életterületnek felelnek meg a bejárati ajtó helyzetéhez viszonyítva:

Gazdagság SikerHírnévSzerelem Házasság
Család Egészség Alkotás Gyermek
Tudás ÖnművelésKarrierUtazás Segítőkész emberek

A különböző élet területeket speciális szimbólumokkal, színekkel és kínai eredetű szerencsehozó tárgyakkal erősítik meg. Részben ennek is köszönhető, hogy sokan elfordulnak a feng shuitól, hiszen hiába helyezik el a felálló ormányú elefántot a család-egészség területére, mégsem gyógyulnak meg, a 3 lábú békától nem lesznek gazdagabbak és a ló se hozza meg a kívánt partnert. Bár az elme hatalma csodálatos! Sokak hitét növelheti egy ilyen tárgy, melyet gondolatban különleges képességekkel ruháznak fel, de ennek semmi köze a klasszikus feng shuihoz.

Fokozatosan bővülő szimbólum gyűjteményünkben a feng shui „orvoslásként” ajánlott tárgyakat azért mutatjuk be, mert úgy gondoljuk, hogy legalább az hasznos lehet számodra, ha megismered a kínai kultúrában elfoglalt helyüket.

A klasszikus feng shui nem használja ezeket a tárgyakat. Az energiaáramlást és a harmóniát az ún. Repülő Csillag módszer segítségével, az idő és tér egyensúlyának elérésével teremti meg.

A szimbólumok használata a feng shuiban

[*] Feng shui és a szimbólumok: Mini szimbólum történet »
[1] Feng shui és a szimbólumok »
[2] A sárkány szimbólum Kínában »
[3] Kapuvédő oroszlánok »
[4] Elefánt szimbólum »
[5] Buddha szobrok és a gazdagság »
[6] A szerelmet bevonzó állatok »
[7] 3 lábú béka, ami a hiedelmek szerint pénzt hoz »
[8] Lovakkal a hírnévért és a magányosság ellen »

A szimbólumok használata a feng shuiban

Pénzügyeid rendezését a Buddha szobortól várod?

Ha biztosra szeretnél menni, alkalmazd Te is a Feng Shui siker megoldásokat!

Feng shui siker megoldásokA klasszikus feng shui nem a nevető Buddha szobrot használja a gazdagság megteremtésére. Az energiaáramlást és a harmóniát az ún. Repülő Csillag módszer segítségével, az idő és tér egyensúlyának elérésével teremti meg.

Hogyan? Alaposan tanulmányozza lakóhelyed vagy vállalkozásod épületének külső környezetét, tájolását, belső kialakítását, elrendezését. Méréseket végez, energia térképet készít, melyet részletes elemez. Erre alapozva harmonizálja az épületet az ott élők, dolgozók energiájával. Részletes javaslatot tesz a színek, formák, irányok kedvező kihasználására helyiségről-helyiségre.

A klasszikus feng shui mesterséges vizeket használ a prosperitás érdekében, az anyagi helyzeted fellendítésére. Pontosan meghatározza a medencék, szökőkutak, mesterséges tavak helyét. A jól elhelyezett mesterséges víz fellendíti üzleted, családod anyagi helyzetét, de kedvezőtlen helyen épp az ellenkező hatást fejti ki: anyagi csődöt, betegséget, elszegényedést okoz.

Ha biztosra akarsz menni, alkalmazd Te is a feng shui siker megoldásokat!

Otthonod sikere a Te kezedben legyen! Sikeres Feng Shui megoldások »

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

Harmónikus otthon: Feng Shui siker megoldások

Bejárat » Dolgozószoba » Előszoba » Étkező » Festmények » Fürdőszoba »

Gyerekszoba » Hálószoba » Kert » Konyha » Nappali szoba » Szimbólumok » Víz »

A szimbólumok használata a feng shuiban

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára