A szimbólumok használata a feng shuiban 6.

A szerelmet bevonzó állatok

A szerelmet bevonzó állatokBár sok feng shui könyvben olvashatsz arról, hogy a mandarin kacsák, delfinek, lovak bevonzzák a szerelmet és javítják partnerkapcsolatod, ne lepődj meg, ha azt tapasztalod, hogy ez mégsincs így!

Ha tetszenek ezek a tárgyak, használd nyugodtan, de ne várj ezektől többet, mint bármelyik más dísztárgyadtól! Ha valódi változást szeretnél, mást kell tenned!

Feng Shui elemek és a párkapcsolat »

Feng Shui siker megoldások: A hálószoba: Párkapcsolat javítása »

A következő szimbólumokat a párkapcsolat javítására, a szerelem-házasság területére téve ajánlják az ún. „3 ajtós módszer” vagy más néven Blact Sect Feng Shui képviselői.

Gazdagság SikerHírnévSzerelem Házasság
Család EgészségAlkotásGyermek
Tudás ÖnművelésKarrierUtazás Segítőkész emberek

Delfinek párban

Delfinek párban

Elgondolkodtató, hogy miért éppen a delfin? Milyen hagyománya van a delfineknek Kínában?

Az európai történelemben többször találkozhatunk a delfinekkel. A mediterrán kultúrában a delfin a halak királya, a hajótöröttek megmentője, a lélek vezetője. A görög legendákban gyakran a delfinek viszik a holtak lelkét Boldogok Szigetére. A tenger hatalmát, az erőt, a gyorsaságot, a biztonságot, a szellemi újjászületést, a játékosságot jelképezi.

a görög hagyomány szerint a krétai hajósokat maga Apollón vezette delfin alakjában Delphoiba.A minószi kultúrában istenként tisztelték a delfineket, a görög hagyomány szerint a krétai hajósokat maga Apollón vezette delfin alakjában Delphoiba.

Delfin ábrázolások a krétai knósszoszi palota (Kr. e. 1700–1500 között) freskóin és vázaképein is fennmaradtak.Delfin ábrázolások a krétai knósszoszi palota (Kr. e. 1700–1500 között) freskóin és vázaképein is fennmaradtak, amiből egyrészt érzékelhető, hogy alkotói kiválóan megfigyelték ezeket az állatokat, másrészt az is, hogy kedvelték őket.

A delfin Aphroditének, a tenger istennőjének és Apollónak a szent állata is volt.

A delfin Aphroditének, a tenger istennőjének és Apollónak a szent állata is volt.

Ez alapján lehet a legtöbb köze a szerelemhez és a párkapcsolathoz, hiszen Aphrodité (nevének jelentése: a tenger habjaiból kiemelkedő) a szerelem, a szépség és a szexuális gyönyör istennője a görög mitológiában. A római mitológiában Vénusznak nevezték. Azért ábrázolják kagylón, mert a tenger habjaiból kagylókon emelkedett ki és szépségével elvakította Olümposzt.

Egy ókori legenda szerint a delfinek egykor emberek voltak, s csak Dionüszosz parancsára öltöttek hal alakot.

A mandarin kacsapár a hűség jelképe

A mandarin kacsapár a hűség jelképeA mandarin kacsapár a hűség jelképe

A házastársi hűséget és az örök boldogságot várják tőlük a szerelem-házasság sarokba helyezve. A holtomiglan-holtodiglan kapcsolat szimbóluma, hiszen a kacsapárok életük végéig együtt maradnak, és közösen nevelik utódjaikat. Ezért Kínában a menyasszonyi ruhákra gyakran festenek, hímeznek mandarin kacsapárt.

Kínában a menyasszonyi ruhákra gyakran festenek, hímeznek mandarin kacsapárt.Kínában a menyasszonyi ruhákra gyakran festenek, hímeznek mandarin kacsapárt.

Sokszor ajándékoznak a házasulandóknak olyan képet, ahol a mandarinkacsákat lótuszvirág és lótusz gyümölcs kíséretében ábrázolják. Ezzel kívánnak bőséges gyermekáldást az ifjú párnak.

Boldogság szimbólum, melyet az esküvői dekorációnál, jókívánságoknál használnak, természetesen mindig piros színben.

A szimbólumok használata a feng shuiban

[*] Feng shui és a szimbólumok: Mini szimbólum történet »
[1] Feng shui és a szimbólumok »
[2] A sárkány szimbólum Kínában »
[3] Kapuvédő oroszlánok »
[4] Elefánt szimbólum »
[5] Buddha szobrok és a gazdagság »
[6] A szerelmet bevonzó állatok »
[7] 3 lábú béka, ami a hiedelmek szerint pénzt hoz »
[8] Lovakkal a hírnévért és a magányosság ellen »

A szimbólumok használata a feng shuiban: A szerelmet bevonzó állatok

Delfinekkel és kacsákkal alszol inkább?

Szerelmet és társat „bevonzó” állatok a hálóban

Feng shui siker megoldásokHa biztosra szeretnél menni, alkalmazd inkább a Klasszikus Feng Shui által kínált megoldásokat! A klasszikus feng shui az energiaáramlást és a harmóniát az ún. Repülő Csillag módszer segítségével, az idő és tér egyensúlyának elérésével teremti meg.

Hogyan? Alaposan tanulmányozza lakóhelyed vagy vállalkozásod épületének külső környezetét, tájolását, belső kialakítását, elrendezését. Méréseket végez, energia térképet készít, melyet részletesen elemez. Erre alapozva harmonizálja az épületet az ott élők, dolgozók energiájával. Részletes javaslatot tesz a színek, formák, irányok kedvező kihasználására helyiségről-helyiségre.

A párkapcsolat javítása érdekében fontos hálószobád és ágyad helyének és irányának, a hálóban használt színeknek és formáknak körültekintő kiválasztása. A személyes életenergia számodhoz illő, azt támogató energiák egészséget és tartós kapcsolatokat eredményeznek. Már a lakásod kiválasztásánál lehet tudni, hogy milyet választottál: olyat, mely inkább a magányosságra, a válásra hajlamosít, vagy inkább a szerelemre.

Ha biztosra akarsz menni, alkalmazd Te is a feng shui siker megoldásokat!

Otthonod sikere a Te kezedben legyen! Sikeres Feng Shui megoldások »

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

Harmónikus otthon: Feng Shui siker megoldások

Bejárat » Dolgozószoba » Előszoba » Étkező » Festmények » Fürdőszoba »

Gyerekszoba » Hálószoba » Kert » Konyha » Nappali szoba » Szimbólumok » Víz »

A szimbólumok használata a feng shuiban: A szerelmet bevonzó állatok

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára