Víz használata a feng shuiban 2.

Mesterséges vizek

Kültéri vizek

Víz használata a feng shuiban Mesterséges vizekMesterséges vizeket használ a klasszikus feng shui a prosperitás érdekében, az anyagi helyzet fellendítésére. Nagyon lényeges, hogy telkeden hol alakítasz ki medencét, szökőkutat, mesterséges tavat. A jól elhelyezett mesterséges víz fellendíti üzleted, családod anyagi helyzetét, de kedvezőtlen helyen épp az ellenkező hatást fejti ki: anyagi csődöt, betegséget, elszegényedést okoz.

Ez a szép kis tó úgy formájával, mint méretével harmonikusan illeszkedik a  környezetébe.

Tervezte és építette: Kenéz Endre

Ez a szép kis tó úgy formájával, mint méretével harmonikusan illeszkedik a környezetébe. Arányai illeszkednek a kert méretéhez és a házhoz is. Kialakítására olyan helyen került sor, mely anyagi fellendülést hoz a ház tulajdonosainak.

Ha kertedben medencét szeretnél kialakítani, feltétlenül konzultálj klasszikus feng shui tanácsadóval! A kertekben kialakított medencék veszélyt is jelenthetnek. Ha olyan házban élsz, ahol már van úszómedence, és azt tapasztalod, hogy az utóbbi pár évben rosszra fordult anyagi helyzeted, érdemes megvizsgáltatnod, hogy milyen irányban helyezkedik el. Ahogy a víz jó helyen prosperitást hoz, rossz helyen a negatív hatást erősíti fel.

Így készül el a Repülő Csillag térkép »

Ha kertedben medencét szeretnél kialakítani, feltétlenül konzultálj klasszikus feng shui tanácsadóval!A kertekben kialakított medencék veszélyt is jelenthetnek.Ahogy a víz jó helyen prosperitást hoz, rossz helyen a negatív hatást erősíti fel.

Igaz ez a kültéri csobogókra, szökőkutakra is:

Ha kertedben medencét szeretnél kialakítani, feltétlenül konzultálj klasszikus feng shui tanácsadóval!Ahogy a víz jó helyen prosperitást hoz, rossz helyen a negatív hatást erősíti fel.A mozgó víz aktiválja az energiákat, akár kedvezőek, akár kedvezőtlenek!

a mozgó víz aktiválja az energiákat, akár kedvezőek, akár kedvezőtlenek!

Beltéri vizek

Ugyanilyen körültekintően fontos elhelyezni a vizet – legyen az fürdőszoba, WC, mosogató, vagy csobogó – épületen belül úgy otthonodban, mint munkahelyeden.

Feng Shui siker megoldások: A fürdőszoba »

A házak, lakások tervezésénél nem mindegy hová kerülnek a vizes helyiségek, hiszen ezen múlik, hogy kedvezően, vagy kedvezőtlenül hatnak életedre, gazdagságot vagy szegénységet hoznak. A klasszikus feng shui tanácsadás során kimérjük a víz kedvező helyét, megválasztjuk a formáját, alakját és színét is. Ezek együttes hatásától lehet eredményt várni. A szakszerűen elhelyezett, kiegészítőként használt eszközök - aqvárium, csobogó - pár hét-néhány hónap alatt meghozzák a kívánt eredményt.

Fontos, hogy a vizet tartsuk mindig tisztán az aqváriumbanA szakszerűen elhelyezett, kiegészítőként használt eszközök - aqvárium, csobogó - pár hét-néhány hónap alatt meghozzák a kívánt eredményt.A klasszikus feng shui tanácsadás során kimérjük a víz kedvező helyét, megválasztjuk a formáját, alakját és színét is.

Fontos, hogy a vizet tartsuk mindig tisztán az aqváriumban és rendszeresen tisztítsuk meg a csobogókat is. Sok feng shui tanácsadó hangsúlyt fektet arra is, hogy a halak milyen számban legyenek az aqváriumban: 8 feketét és egy arany színűt javasolnak, de van ahol épp fordítva van. Ennek hátterében az áll, hogy a 9-es császári szám Kínában, melyről azt tartják, hogy szerencsét hoz. A hatás szempontjából ennek nincs jelentősége. Annak viszont igen, hogy az aqvárium fedett-e, vagy nyitott.

A víz használata kényes kérdés a feng shuiban: amennyire hasznos lehet kedvező helyen, olyan kedvezőtlen hatású rosszul elhelyezve: betegséget, párkapcsolati, anyagi problémát okozhat. Kerüld ezért a csobogó használatát a hálóban!

A titokzatos hálószoba »

Párkapcsolat javítása »

Víz használata a feng shuiban

Víz használata a feng shuiban

[1] Természetes vizek »
[2] Mesterséges vizek »

[1] [2]

Víz használata a feng shuiban

Energiaszegény az otthonod?

Feng shui siker megoldásokkal könnyen segíthetsz ezen!

Feng shui siker megoldásokÉleted egyharmadára lehetsz hatással otthonod, környezeted tudatos alakításával. A terek feng shui megoldásokkal történő átalakításával otthonosabb környezetet teremthetsz, ami kedvezően hat kapcsolataidra, egészségedre, anyagi helyzetedre. Ha számodra kedvező helyen ülsz íróasztalodnál, kevésbé fáradsz el és szívesen tanulsz, ágyad helyének megválasztásával alvási problémáidon segíthetsz. Számtalan kérdésre kapsz hatékony választ a feng shui siker megoldásokkal!

Otthonod sikere a Te kezedben legyen! Sikeres Feng Shui megoldások »

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

Víz használata a feng shuiban Feng Shui a kertben – kert a feng shuiban

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára