A 2-es gua szám

Személyes életenergia számod jellemzői

2-es gua számA születési dátumod alapján kiszámított személyes életenergia számod (GUA SZÁM), megmutatja, hogy otthonodban, irodádban mely irányokból érkezik a számodra kedvező energia, hol érdemes ülnöd, aludnod, tanulnod. Az irányok sorrendiséget is jelentenek. Lehetőség szerint otthonod bejárati ajtaja, tűzhelyed, ágyad, íróasztalod nézzen a négy kedvező irányod valamelyike felé.

A 2-es gua szám

2-es gua szám, föld elemű bejárat2-es gua szám föld elemű ágy2-es gua szám föld elemű konyha2-es gua szám föld elemű munkahely

GUA számod

A betegség fejedelme

2-es gua szám

TRIGRAM

KUN

ANYA

Trigram Föld

Jelentése: Befogadó

Iránya: Dél-Nyugat

Évszak: indián nyár

Eleme: föld

Színei: barnák, sárgák

Csoport: Nyugati

KEDVEZŐ IRÁNYAID

Sheng Qi – Általános szerencse, prosperitás, siker

ÉK

Ez a hely a Qi forrása, életenergiával teli hely, melynek hatását érdemes előnyösen kihasználni. Minél több időt töltesz itt, kedvező hatása annál jobban hat az életedre. Minden tevékenység számára alkalmas hely: kiváló dolgozó vagy tanulószobának, nappalinak, műteremnek és bármilyen művészi, szellemi tevékenységnek.

Tien Yi – Egészség, égi orvos

NY

A legkedvezőbb hely a betegek, egészségileg gyengélkedők számára. Ezen a helyen a negatív energiák nem fejtik ki hatásukat, könnyebb itt a feltöltődés akár fizikai, mentális, vagy spirituális értelemben. Kiváló hely azok számára is, akik egészségesek és ezt szeretnék megtartani. Hálószobának alkalmas terület.

Nien Yen – Hosszú élet, jó párkapcsolat, gazdag utódok

ÉNY

Ez az energia jótékonyan hat a munkára, pihenésre, a párkapcsolatra. Éppen ezért ideális élettér mindenféle tevékenység számára. Különösen kedvező a családtagok közötti kapcsolat megerősítésére. Akkor célszerű megerősíteni, amikor a családtagok sokat veszekednek egymással, a házastársak eltávolodnak egymástól, vagy nincs gyermekáldás.

Fu Wei – Általános összhang

DNY

A békés, nyugodt élet területe. Kiegyensúlyozottságot, fokozatos, nem kiugró gyarapodást, sikert ígér. Ez a terület és irány támogatja az összhang és harmónia megteremtését, mely a feng shui alapja. Megvéd az ártó erőkkel szemben.

A 2-es gua szám

KEDVEZŐTLEN IRÁNYAID

Hai Huo – Balesetek, véletlen szerencsétlenség helye

K

Ez a hely hajlamossá tesz a fizikai sérüléssel járó balesetek elszenvedésére. Ezért aki hosszabb időt tölt itt, legyen elővigyázatos, körültekintő. Például, ha a konyhád van ezen a helyen, nagyobb lehet a háztartási balesetek gyakorisága. Ez a hely legkedvezőbb tárolás céljára, vagy, ha ez nem megoldható, akkor minimális időt tölts itt. Ezt a területet lehetőleg ne használd gyerekszobának!

Wu Kuei – Öt szellem helye

DK

Az öt szellem azoknak az elhunytaknak a lelkét jelképezi, akik valaha a Földön éltek. A materiális gondolkodásúak számára ez furcsa, sőt lehet, hogy megkérdőjelezik a lélek halhatatlanságát. Ezen a területen meghitt szentélyt alakíthatsz ki, kiváló hely a régi családi fényképek elhelyezésére is. Erre a területre nem célszerű háló, dolgozó, vagy nappali szobát tenni.

Liu Sha – Hat átok helye

D

Szomorúságot, kudarcot okozhat a család tagjai számára. Az is elképzelhető, hogy lehetőségek sorozatát szalasztod el, vagy jogi bonyodalmakba keveredhetsz. Tároló és illemhely kialakításának megfelelő.

Chueh Ming – Életvég helye

É

A kínaiak számára ez a terület a legkedvezőtlenebb, családi tragédiákat okozhat. A négy kedvezőtlen terület közül ez a legveszélyesebb, ezért elkerülendő, hogy itt legyen a ház főbejárata, vagy a családi hálószoba. Gyerekszoba se kerüljön erre a helyre. Ezt a területet ne aktivizáljuk, használjuk a háznak ezt a részét inkább tárolási célra. Amennyiben nem figyelünk erre a területre nagyon negatív következményei lehetnek: súlyos betegség, anyagi összeomlás, haláleset.

A 2-es gua szám

Jellemzői

A 2-es föld elemű gua számú emberek stabilak, kiegyensúlyozottak. Befogadók, mint az anya, táplálják szűkebb és tágabb környezetüket. Együttérzőek, megértők, segítő természetűek, másokkal türelmesek. Boldoggá teszi őket, ha másokon segíthetnek. Amilyen a föld is, befogadóak, családjukkal és partnerükkel egyaránt. Védett burokban tartják párjukat, empatikusak, gondoskodók. Kitartóak, makacsok. Természetes számukra, hogy mindenért meg kell dolgozniuk. Tökéletességre törekszenek, ragaszkodnak a meglévő dolgokhoz, ezek lehetnek tárgyak, de tulajdonságok is, melyen nehéz változtatniuk. Belül rendkívül érzékenyek, ami általában nem látszik rajtuk. A termékenység, takarékosság és a szilárdság jellemzi őket. Stabilak és hagyománytisztelők. Természetkedvelők, szeretnek kertészkedni, a földdel való foglalkozás energiával tölti fel őket.

Egészség

Érzékeny szervei: gyomor, has.

Munka

Víz típusú foglalkozások: földműves, kertész, orvos, ápolónő, befektető, ingatlanügynök, szociális munkás, gondozónő.

A 2-es gua szám

A Gua szám meghatározása

A személyes Gua számodat itt számíthatod ki:

Gua szám kalkulátor
Születési adataid
Nemed
Nő (lány)
Férfi (fiú)
Születési időpontod

Gua nyugati csoport1-es gua szám2-es gua szám3-as gua szám4-es gua számGua kalkulátor 6-os gua szám7-es gua szám8-as gua szám9-es gua számGua keleti csoport

Energiaszegény az otthonod?

Feng shui siker megoldásokkal könnyen segíthetsz ezen!

Feng shui siker megoldásokÉleted egyharmadára lehetsz hatással otthonod, környezeted tudatos alakításával. A terek feng shui megoldásokkal történő átalakításával otthonosabb környezetet teremthetsz, ami kedvezően hat kapcsolataidra, egészségedre, anyagi helyzetedre. Ha számodra kedvező helyen ülsz íróasztalodnál, kevésbé fáradsz el és szívesen tanulsz, ágyad helyének megválasztásával alvási problémáidon segíthetsz. Számtalan kérdésre kapsz hatékony választ a feng shui siker megoldásokkal!

Otthonod sikere a Te kezedben legyen! Sikeres Feng Shui megoldások »

Gua szám

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

Qi a mindenütt jelenlevő Éltető energia

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára