A 4-es gua szám

Személyes életenergia számod jellemzői

4-es gua számA születési dátumod alapján kiszámított személyes életenergia számod (GUA SZÁM), megmutatja, hogy otthonodban, irodádban mely irányokból érkezik a számodra kedvező energia, hol érdemes ülnöd, aludnod, tanulnod. Az irányok sorrendiséget is jelentenek. Lehetőség szerint otthonod bejárati ajtaja, tűzhelyed, ágyad, íróasztalod nézzen a négy kedvező irányod valamelyike felé.

A 4-es gua szám

4-es gua szám, fa elemű bejárat4-es gua szám fa elemű ágy4-es gua szám fa elemű konyha4-es gua szám fa elemű munkahely

GUA számod

Az Ünnepélyesség Lelke

4-es gua szám

TRIGRAM

SZUN

SZÉL

Trigram Fa

Jelentése: Szelid

Iránya: Dél-kelet

Évszak: késő tavasz, kora nyár

Eleme: fa

Színei: zöldek

Csoport: Keleti

KEDVEZŐ IRÁNYAID

Sheng Qi – Általános szerencse, prosperitás, siker

É

Ez a hely a Qi forrása, életenergiával teli hely, melynek hatását érdemes előnyösen kihasználni. Minél több időt töltesz itt, kedvező hatása annál jobban hat az életedre. Minden tevékenység számára alkalmas hely: kiváló dolgozó vagy tanulószobának, nappalinak, műteremnek és bármilyen művészi, szellemi tevékenységnek.

Tien Yi – Egészség, égi orvos

D

A legkedvezőbb hely a betegek, egészségileg gyengélkedők számára. Ezen a helyen a negatív energiák nem fejtik ki hatásukat, könnyebb itt a feltöltődés akár fizikai, mentális, vagy spirituális értelemben. Kiváló hely azok számára is, akik egészségesek és ezt szeretnék megtartani. Hálószobának alkalmas terület.

Nien Yen – Hosszú élet, jó párkapcsolat, gazdag utódok

K

Ez az energia jótékonyan hat a munkára, pihenésre, a párkapcsolatra. Éppen ezért ideális élettér mindenféle tevékenység számára. Különösen kedvező a családtagok közötti kapcsolat megerősítésére. Akkor célszerű megerősíteni, amikor a családtagok sokat veszekednek egymással, a házastársak eltávolodnak egymástól, vagy nincs gyermekáldás.

Fu Wei – Általános összhang

DK

A békés, nyugodt élet területe. Kiegyensúlyozottságot, fokozatos, nem kiugró gyarapodást, sikert ígér. Ez a terület és irány támogatja az összhang és harmónia megteremtését, mely a feng shui alapja. Megvéd az ártó erőkkel szemben.

A 4-es gua szám

KEDVEZŐTLEN IRÁNYAID

Hai Huo – Balesetek, véletlen szerencsétlenség helye

ÉNY

Ez a hely hajlamossá tesz a fizikai sérüléssel járó balesetek elszenvedésére. Ezért aki hosszabb időt tölt itt, legyen elővigyázatos, körültekintő. Például, ha a konyhád van ezen a helyen, nagyobb lehet a háztartási balesetek gyakorisága. Ez a hely legkedvezőbb tárolás céljára, vagy, ha ez nem megoldható, akkor minimális időt tölts itt. Ezt a területet lehetőleg ne használd gyerekszobának!

Wu Kuei – Öt szellem helye

DNY

Az öt szellem azoknak az elhunytaknak a lelkét jelképezi, akik valaha a Földön éltek. A materiális gondolkodásúak számára ez furcsa, sőt lehet, hogy megkérdőjelezik a lélek halhatatlanságát. Ezen a területen meghitt szentélyt alakíthatsz ki, kiváló hely a régi családi fényképek elhelyezésére is. Erre a területre nem célszerű háló, dolgozó, vagy nappali szobát tenni.

Liu Sha – Hat átok helye

NY

Szomorúságot, kudarcot okozhat a család tagjai számára. Az is elképzelhető, hogy lehetőségek sorozatát szalasztod el, vagy jogi bonyodalmakba keveredhetsz. Tároló és illemhely kialakításának megfelelő.

Chueh Ming – Életvég helye

ÉK

A kínaiak számára ez a terület a legkedvezőtlenebb, családi tragédiákat okozhat. A négy kedvezőtlen terület közül ez a legveszélyesebb, ezért elkerülendő, hogy itt legyen a ház főbejárata, vagy a családi hálószoba. Gyerekszoba se kerüljön erre a helyre. Ezt a területet ne aktivizáljuk, használjuk a háznak ezt a részét inkább tárolási célra. Amennyiben nem figyelünk erre a területre nagyon negatív következményei lehetnek: súlyos betegség, anyagi összeomlás, haláleset.

A 4-es gua szám

Jellemzői

A 4-es gua szám (fa elemű) egyének Trigramja a szél, mely jól mutatja a 4-es fa jellemzőit. A lágy szellőtől a tomboló hurrikánig érzelmileg mindenre képesek. Néha lazák és szelídek, máskor lobbanékonyan, elsöprően tudnak lenni. Érzékenységük mellett, igazságérzetük és közösségi tudatuk erős, fogékonyak mások problémái iránt. Figyelmesek, gyakorlatiasak, gyengédek tudnak lenni. Fogékonyak a művészetek iránt. Gyors felfogásúak, impulzívak ugyanakkor hiszékenyek és naivak lehetnek. Gyakran bátorítást, megerősítést igényelnek környezetüktől. Jó tanácsadók, kellemes társasági emberek. Nagy belső erővel rendelkeznek. Céljaikban kitartóak, döntéseikben megfontoltak, betartják mindig, amit ígérnek. Naivan ezt várják el másoktól is, s amikor ez nem teljesül, csalódottak. Karizmatikus vezetők lehetnek, olyan területen is, ahol mások érdekeiért kell kiállniuk. Ambiciózusak, mindig új célok felé törnek, kreativitásuk, lendületük, hitük hajtja őket.

Egészség

Érzékeny szervei: fenék, comb, hát alsó része.

Munka

Fa típusú foglalkozások: tanácsadó, tanár, iparművész, grafikus, reklámszakember, asztalos.

A 4-es gua szám

A Gua szám meghatározása

A személyes Gua számodat itt számíthatod ki:

Gua szám kalkulátor
Születési adataid
Nemed
Nő (lány)
Férfi (fiú)
Születési időpontod

Gua nyugati csoport1-es gua szám2-es gua szám3-as gua szám4-es gua számGua kalkulátor 6-os gua szám7-es gua szám8-as gua szám9-es gua számGua keleti csoport

Energiaszegény az otthonod?

Feng shui siker megoldásokkal könnyen segíthetsz ezen!

Feng shui siker megoldásokÉleted egyharmadára lehetsz hatással otthonod, környezeted tudatos alakításával. A terek feng shui megoldásokkal történő átalakításával otthonosabb környezetet teremthetsz, ami kedvezően hat kapcsolataidra, egészségedre, anyagi helyzetedre. Ha számodra kedvező helyen ülsz íróasztalodnál, kevésbé fáradsz el és szívesen tanulsz, ágyad helyének megválasztásával alvási problémáidon segíthetsz. Számtalan kérdésre kapsz hatékony választ a feng shui siker megoldásokkal!

Otthonod sikere a Te kezedben legyen! Sikeres Feng Shui megoldások »

Gua szám

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

Qi a mindenütt jelenlevő Éltető energia

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára