A 7-es gua szám

Személyes életenergia számod jellemzői

7-es gua számA születési dátumod alapján kiszámított személyes életenergia számod (GUA SZÁM), megmutatja, hogy otthonodban, irodádban mely irányokból érkezik a számodra kedvező energia, hol érdemes ülnöd, aludnod, tanulnod. Az irányok sorrendiséget is jelentenek. Lehetőség szerint otthonod bejárati ajtaja, tűzhelyed, ágyad, íróasztalod nézzen a négy kedvező irányod valamelyike felé.

A 7-es gua szám

7-es gua szám, fém elemű bejárat7-es gua szám fém elemű ágy7-es gua szám fém elemű konyha7-es gua szám fém elemű munkahely

GUA számod

Az éltető Qi angyala

7-es gua szám

TRIGRAM

DUI

Trigram Tó

Jelentése: Derűs

Iránya: Nyugat

Évszak: ősz

Eleme: fém

Színei: fehér, ezüst, arany

Csoport: Nyugati

KEDVEZŐ IRÁNYAID

Sheng Qi – Általános szerencse, prosperitás, siker

ÉNY

Ez a hely a Qi forrása, életenergiával teli hely, melynek hatását érdemes előnyösen kihasználni. Minél több időt töltesz itt, kedvező hatása annál jobban hat az életedre. Minden tevékenység számára alkalmas hely: kiváló dolgozó vagy tanulószobának, nappalinak, műteremnek és bármilyen művészi, szellemi tevékenységnek.

Tien Yi – Egészség, égi orvos

DNY

A legkedvezőbb hely a betegek, egészségileg gyengélkedők számára. Ezen a helyen a negatív energiák nem fejtik ki hatásukat, könnyebb itt a feltöltődés akár fizikai, mentális, vagy spirituális értelemben. Kiváló hely azok számára is, akik egészségesek és ezt szeretnék megtartani. Hálószobának alkalmas terület.

Nien Yen – Hosszú élet, jó párkapcsolat, gazdag utódok

ÉK

Ez az energia jótékonyan hat a munkára, pihenésre, a párkapcsolatra. Éppen ezért ideális élettér mindenféle tevékenység számára. Különösen kedvező a családtagok közötti kapcsolat megerősítésére. Akkor célszerű megerősíteni, amikor a családtagok sokat veszekednek egymással, a házastársak eltávolodnak egymástól, vagy nincs gyermekáldás.

Fu Wei – Általános összhang

NY

A békés, nyugodt élet területe. Kiegyensúlyozottságot, fokozatos, nem kiugró gyarapodást, sikert ígér. Ez a terület és irány támogatja az összhang és harmónia megteremtését, mely a feng shui alapja. Megvéd az ártó erőkkel szemben.

A 7-es gua szám

KEDVEZŐTLEN IRÁNYAID

Hai Huo – Balesetek, véletlen szerencsétlenség helye

É

Ez a hely hajlamossá tesz a fizikai sérüléssel járó balesetek elszenvedésére. Ezért aki hosszabb időt tölt itt, legyen elővigyázatos, körültekintő. Például, ha a konyhád van ezen a helyen, nagyobb lehet a háztartási balesetek gyakorisága. Ez a hely legkedvezőbb tárolás céljára, vagy, ha ez nem megoldható, akkor minimális időt tölts itt. Ezt a területet lehetőleg ne használd gyerekszobának!

Wu Kuei – Öt szellem helye

D

Az öt szellem azoknak az elhunytaknak a lelkét jelképezi, akik valaha a Földön éltek. A materiális gondolkodásúak számára ez furcsa, sőt lehet, hogy megkérdőjelezik a lélek halhatatlanságát. Ezen a területen meghitt szentélyt alakíthatsz ki, kiváló hely a régi családi fényképek elhelyezésére is. Erre a területre nem célszerű háló, dolgozó, vagy nappali szobát tenni.

Liu Sha – Hat átok helye

DK

Szomorúságot, kudarcot okozhat a család tagjai számára. Az is elképzelhető, hogy lehetőségek sorozatát szalasztod el, vagy jogi bonyodalmakba keveredhetsz. Tároló és illemhely kialakításának megfelelő.

Chueh Ming – Életvég helye

K

A kínaiak számára ez a terület a legkedvezőtlenebb, családi tragédiákat okozhat. A négy kedvezőtlen terület közül ez a legveszélyesebb, ezért elkerülendő, hogy itt legyen a ház főbejárata, vagy a családi hálószoba. Gyerekszoba se kerüljön erre a helyre. Ezt a területet ne aktivizáljuk, használjuk a háznak ezt a részét inkább tárolási célra. Amennyiben nem figyelünk erre a területre nagyon negatív következményei lehetnek: súlyos betegség, anyagi összeomlás, haláleset.

A 7-es gua szám

Jellemzői

A 7-es gua számhoz (fém elemű) tartozó elem a fém, évszakuk az ősz. Élvezik az életet, az örömöket és ezt is sugározzák környezetük felé. Csapongók lehetnek, ugyanakkor gyors gondolkodásúak. Szeretik a szabadságot, függetlenséget úgy a munkában, mint a kapcsolataikban. Nehezen kötelezik el magukat. Mint az arany és ezüst ékszerek, elegánsak, attraktívak és kellemesek, jó megjelenésűek. Mindazonáltal természetükből fakadóan agresszív és mindenáron érvényesülő lehet a természetük. Tövisek és méreg rejtőznek a gyönyörű és megnyerő felszín alatt. Ez az energia egyaránt lehet konstruktív és destruktív. Jellemzi az öröm, a vitára, spiritizmusra való hajlam, a pletykálkodás, a jó kommunikációs készség. „Szereti, ha szeretik”, ezért sokszor magukban tartják negatív véleményüket, vagy nem mondják el azt, ami bántja őket. A szexualitás fontos örömforrás számukra. Könnyen ráhangolódnak partnerükre, tisztelik, kényeztetik.

Egészség

Érzékeny szervei: a száj, nyelv, torok, tüdő. Hajlamos lehet a légzőszervi betegségekre.

Munka

Fém típusú foglalkozások: színésznő, énekes, fordító, felszolgáló, ügynök, sebész, metafizikai tanácsadó. Jó kommunikációs készsége miatt, az ezzel kapcsolatos szakmákban jól teljesíthet: tanárként, előadóként, tanácsadóként, színészként, ügynökként. Kicsit nehezebb számára, ha másokat kell meghallgatnia. A vendéglátóiparban is megállja a helyét.

A 7-es gua szám

A Gua szám meghatározása

A személyes Gua számodat itt számíthatod ki:

Gua szám kalkulátor
Születési adataid
Nemed
Nő (lány)
Férfi (fiú)
Születési időpontod

Gua nyugati csoport1-es gua szám2-es gua szám3-as gua szám4-es gua számGua kalkulátor 6-os gua szám7-es gua szám8-as gua szám9-es gua számGua keleti csoport

Energiaszegény az otthonod?

Feng shui siker megoldásokkal könnyen segíthetsz ezen!

Feng shui siker megoldásokÉleted egyharmadára lehetsz hatással otthonod, környezeted tudatos alakításával. A terek feng shui megoldásokkal történő átalakításával otthonosabb környezetet teremthetsz, ami kedvezően hat kapcsolataidra, egészségedre, anyagi helyzetedre. Ha számodra kedvező helyen ülsz íróasztalodnál, kevésbé fáradsz el és szívesen tanulsz, ágyad helyének megválasztásával alvási problémáidon segíthetsz. Számtalan kérdésre kapsz hatékony választ a feng shui siker megoldásokkal!

Otthonod sikere a Te kezedben legyen! Sikeres Feng Shui megoldások »

Gua szám

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

Qi a mindenütt jelenlevő Éltető energia

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára