Gua szám kalkulátor

Melyik a személyes életenergia számod?

Gua szám kalkulátorA születési dátumod alapján kiszámítható a személyes életenergia szám (GUA SZÁM), amely megmutatja, hogy otthonodban, irodádban mely irányokból érkezik a számodra kedvező energia, hol érdemes ülnöd, aludnod, tanulnod. Az irányok sorrendiséget is jelentenek. Lehetőség szerint otthonod bejárati ajtaja, tűzhelyed, ágyad, íróasztalod nézzen a négy kedvező irányod valamelyike felé.

A Feng Shui alapjai: Gua szám »

A Gua szám meghatározása

A személyes Gua számodat itt számíthatod ki:

Gua szám kalkulátor
Születési adataid
Nemed
Nő (lány)
Férfi (fiú)
Születési időpontod

Gua nyugati csoport1-es gua szám2-es gua szám3-as gua szám4-es gua számGua kalkulátor 6-os gua szám7-es gua szám8-as gua szám9-es gua számGua keleti csoport

A gua szám alkalmazása

Néhány példa, a Feng Shui gua számok alkalmazására:

 • Előnyös, ha a tűzhelyed a személyes energiaszámod (gua szám) szerinti kedvező irányok valamelyike felé néz.

  Feng shui konyha »

 • Az étkezőben Te is megteheted, hogy a családtagjaid helyét az asztalnál úgy választod meg, hogy a személyes energiaszámuk (gua szám) szerinti kedvező irány felé fordulva üljenek.

  Feng shui étkező »

 • A hálóban lényeges szempont az ágyunk elhelyezése. Alváskor fejünk nézzen a számunkra – a gua számunk által meghatározott – kedvező irányba és sose nézzen az ajtóra.

  Feng shui hálószoba »

 • Feküdjön a gyermeked a személyes energia száma (gua szám) szerinti valamelyik kedvező irányába. Ezt úgy kell érteni, hogy feje nézzen a négy kedvező irányának valamelyike felé.

  Feng shui gyerekszoba »

 • Sok tényező befolyásolja a harmonikus párkapcsolatot, de érdekes tendenciákra mutat rá, ha a gua számok (személyes energia szám) egymáshoz való viszonya alapján vizsgálod meg kapcsolataidat. Ha lakásod fekvése nem kedvező számodra, vagy társad számára, az még összeillés esetén is okozhat problémákat a kapcsolatban.

  Feng shui elemek és a párkapcsolat »

 • Fokozhatod íróasztalod elhelyezésének kedvező hatását, ha a gua számod szerinti valamelyik kedvező irányod felé nézve ülsz.

  Íróasztal és Feng Shui »

 • Ahhoz, hogy jól teljesíts, sikeres és eredményes legyél a munkádban, fontos, hogy milyen az irodád berendezése, milyen irányba néz a bejárata, s Te az íróasztalodnál kedvező vagy kedvezőtlen irányaid felé fordulsz-e.

  Feng shui siker megoldások az üzleti életben és a munkahelyen »

Gua szám kalkulátor

Energiaszegény az otthonod?

Feng shui siker megoldásokkal könnyen segíthetsz ezen!

Feng shui siker megoldásokÉleted egyharmadára lehetsz hatással otthonod, környezeted tudatos alakításával. A terek feng shui megoldásokkal történő átalakításával otthonosabb környezetet teremthetsz, ami kedvezően hat kapcsolataidra, egészségedre, anyagi helyzetedre. Ha számodra kedvező helyen ülsz íróasztalodnál, kevésbé fáradsz el és szívesen tanulsz, ágyad helyének megválasztásával alvási problémáidon segíthetsz. Számtalan kérdésre kapsz hatékony választ a feng shui siker megoldásokkal!

Otthonod sikere a Te kezedben legyen! Sikeres Feng Shui megoldások »

Gua szám

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

Qi a mindenütt jelenlevő Éltető energia

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára