Feng Shui tippek, megoldások első kézből

HÍRLEVÉL – 2008 májusi szám

Könnyű és problémás párkapcsolatok

Feng Shui elemek és a párkapcsolatHa partnered és saját magad személyes életenergia számát (gua számok) kikeresed a gua kalkulátor segítségével, nemcsak azt tudod meg, hogy melyek a kedvező és kedvezőtlen irányok számotokra a lakásban, hanem azt is, hogy kapcsolatotok harmonikus, vagy inkább kihívásokkal teli. A feng shui megoldások segítségével lesz lehetőséged arra, hogy partnerkapcsolatodon kedvező irányban változtass!

Ki illik Hozzád?

A személyes életenergia szám (gua szám) egy karakter típust jelöl, melyről rövid összefoglalást olvashatsz. A leírásban magadra és társadra ismerhetsz. (Lehet, hogy rá igazabbnak érzed a leírást?)

Mire használhatod?

Segít abban, hogy megmutatja, hogy otthonodban, irodádban mely irányokból érkezik a számodra kedvező energia, hol érdemes ülnöd, aludnod, tanulnod. Egy fontos feng shui alapelv, hogy lehetőség szerint otthonod bejárati ajtaja, tűzhelyed, ágyad, íróasztalod nézzen a négy kedvező irányod valamelyike felé.

Megismerheted, hogy mely színek kedvezőek számodra, ezeket hogyan használhatod otthonodban, akár ágyneműd színének megválasztásában.

Gua szám »

Az elemek és a párkapcsolat »

Jó helyen van az ágyad?

Fordíts különös gondot hálószobád berendezésére, különösen ágyad helyét válaszd meg körültekintően! Mivel életed egyharmadát a hálóban töltöd, nem mindegy, hogy milyen energiák hatnak Rád. Ha ágyad jó helyen van egészségesebb, energikusabb leszel és ez pozitív hatással lesz párkapcsolatodra is.

Van tükör a hálódban?

A tükör elhelyezése az egyik kritikus pontja a feng shuinak. Egy tükör jó helyen szerencsés, de rossz helyen a negatív energiákat erősítheti fel, mely veszekedéshez, az egészségi problémák jelentkezéséhez vezethet. Érdemes ezt elkerülnöd! Hasznos tanácsokat kapsz a tükör elhelyezéséhez.

Feng Shui siker praktikák: a hálószoba »

Tapasztald meg a kedvező változást! Sok sikert!

Ha szeretnéd lakásod a klasszikus feng shui elvei alapján berendezni és kíváncsi vagy arra, hogy ez hogyan történik itt tájékozódhatsz:

Klasszikus feng shui tanácsadás alapjai: Az épület kora »

Könnyű és problémás párkapcsolatok

Környezeti ENERGIÁK hasznosítása

Hatékonyságfejlesztő program

Vezetőknek, vállalkozóknak és vállalkozó kedvű embereknek, akik személyes sikereiket gyorsabban szeretnék elérni

Környezeti ENERGIÁK hasznosítása - Hatékonyságfejlesztő programA Környezeti energiák hasznosítása program, egy olyan eszköz, mely egyedi igényeidhez, szükségleteidhez, aktuális élethelyzetedhez igazodik. Irodád/irodaházad/üzleted átrendezése/berendezése számos kérdést vet fel, melyben könnyebben dönthetsz, idődet hatékonyan használhatod fel, ha egy térrendezéssel foglalkozó szakemberrel folyamatosan konzultálsz.

A Környezeti energiák hasznosítása segítségével megismerheted és a gyakorlatban kipróbálhatod a tudatos környezet-átalakítás módszereit, „fortélyait”.

Környezeti energiák hasznosítása: további információk és jelentkezés »

Könnyű és problémás párkapcsolatok

Feng Shui Siker Praktikák Hírlevelek

2010

Praktikus tanácsok: az étkező » Praktikus tanácsok: a konyha »
Feng shui vagy lakberendezés? » 2010 a fém Tigris éve »

2009

Beköszöntő szám » 8 hasznos tanács kapcsolatod javítására » 10 ok amiért érdemes »
Kezdődik az iskola » Külső és belső rend » Megvetted már a lakást, házat, amit kinéztél? »
Mire számíthatsz 2009-ben a Bivaly évében? » Repülő Csillag módszer » Személyiségtípusok »

2008

Feng Shui és a Jin-jang » Feng Shui és párkapcsolat » Feng Shui hálószoba » Feng Shui szimbólumok »
Teremts egyensúlyt környezetedben! »

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára