Feng Shui tippek, megoldások első kézből

HÍRLEVÉL – 2008 szeptemberi szám

Te is úgy gondolod, hogy a delfinek hozzák a szerelmet és a nevető Buddha a gazdagságot?

Tévhitek eloszlatása: Szimbólumok használata a feng shuiban

Feng shui és a szimbólumokSok téves nézet terjed manapság a feng shuiról és azokról a tárgyakról, melyeket „orvoslásként” alkalmaznak feng shui tanácsadás ürügyén.

A leegyszerűsített „Bagua Iskola” módszer képviselői a különböző ún. életterületeket (karrier, siker, gazdagság, család, szerelem-házasság, stb.) szimbólumokkal, színekkel és kínai eredetű szerencsehozó tárgyakkal javasolják megerősíteni, mely gazdagságot, az egészség, párkapcsolat és a tanulmányi eredmények javulását hozhatja Neked. Függetlenül attól, hogy hol laksz, milyen a lakásod berendezése, kivel élsz, a „megoldás” mindig ugyanaz… Csoda, hogy kételkedsz? NEM!

Részben ennek is köszönhető, hogy sokan elfordulnak a feng shuitól, hiszen hiába helyezik el a felálló ormányú elefántot a család-egészség területére, mégsem gyógyulnak meg, a 3 lábú békától nem lesznek gazdagabbak és a ló se hozza meg a kívánt partnert.

A klaszikus feng shui módszerei

Feng shui siker megoldásokA klasszikus feng shui nem ezeket a tárgyakat használja a tér egyensúlyának megteremtésére. Az energiaáramlást és a harmóniát az ún. Repülő Csillag módszer segítségével teremti meg, mindig egyedileg, a Te lakásodra, házadra, családodra szabva!

Első lépésben a helyszínen tanulmányozza a külső környezetet, feltárja és orvosolja a „mérgező nyilakat”, melyek negatív hatást fejtenek ki az ott élőkre.

A lakásban/házban lévő energia minőségét részletesen kiértékeli, ez alapján elemzi, hogy milyen a család egészségi, kapcsolati és anyagi helyzete, hol találhatók problémák és ezeket mivel lehet orvosolni, melyik családtagnak melyik helyiség a legkedvezőbb, hol jó aludniuk, merre nézzen az ágyuk, a családi tűzhely. Milyen hatással van a családod életére a bejárat iránya és helye, milyen színeket használj a különböző helyiségekben. Erről írásos anyagot készít a számodra, melyben pontosan feltünteti a szükséges változtatásokat, megjelöli az orvoslások helyét. A leírtakról részletes szóbeli magyarázattal is szolgál.

Miután a javasolt változtatásokat megtetted egy 3 hónapos várakozási idő következik. Ez idő alatt is folyamatos kapcsolatot tart Veled a klasszikus feng shui tanácsadód, hogy tájékozódjon arról, milyen események történnek a családoddal az átalakítás után. Ezekből tudja lemérni, hogy a pozitív változások beindultak-e, vagy szükséges valahol korrekciót javasolnia.

A klasszikus feng shui tanácsadói munka az eredmények jelentkezésekor ér véget.

Feng shui szimbólumok

Fokozatosan bővülő szimbólum gyűjteményünkben a feng shui „orvoslásként” ajánlott tárgyakról „lerántjuk a leplet”. Ha tetszenek ezek a tárgyak, használd nyugodtan, de ne várj ezektől többet, mint bármelyik más dísztárgyadtól!

Úgy gondoljuk, hogy legalább az hasznos lehet számodra, ha megismered hogy mi van a szimbólumok hátterében, hol a helyük a kínai kultúrában.

A szimbólumok használata a feng shuiban »

Üdvözlettel:

Jobbágy Mária nemzetközi feng shui tanácsadó

Jobbágy Mária
nemzetközi feng shui tanácsadó

Feng Shui tippek, megoldások első kézből

Feng Shui Siker Praktikák Hírlevelek

2010

Praktikus tanácsok: az étkező » Praktikus tanácsok: a konyha »
Feng shui vagy lakberendezés? » 2010 a fém Tigris éve »

2009

Beköszöntő szám » 8 hasznos tanács kapcsolatod javítására » 10 ok amiért érdemes »
Kezdődik az iskola » Külső és belső rend » Megvetted már a lakást, házat, amit kinéztél? »
Mire számíthatsz 2009-ben a Bivaly évében? » Repülő Csillag módszer » Személyiségtípusok »

2008

Feng Shui és a Jin-jang » Feng Shui és párkapcsolat » Feng Shui hálószoba » Feng Shui szimbólumok »
Teremts egyensúlyt környezetedben! »

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára