8 hasznos tanács kapcsolatod javítására a hálóban

Rendezd be úgy otthonod, hogy egészséges és boldog légy!

Feng Shui tippek, megoldások első kézből

Remélem, hogy sikerült elolvasnod és hasznosnak találtad a Mit kell tudnod feltétlenül mielőtt milliókért lakást, házat vagy üzletet veszel? című e-book tanácsait új otthonod megválasztásához. Most, hogy már szinte mindent tudsz a telek és házvásárlás szempontjairól, lépj beljebb! Itt az ideje, hogy tegyél valamit kapcsolatodért és egészségedért!

Mit kell tudnod feltétlenül mielőtt milliókért lakást, házat vagy üzletet veszel? Ingyenes Sikeres Feng Shui e-bookHa még nem olvastad el a Mit kell tudnod feltétlenül mielőtt milliókért lakást, házat vagy üzletet veszel? ingyenesen letölthető ebookomat, a következő linken letöltheted!

Mit kell tudnod feltétlenül mielőtt milliókért lakást, házat vagy üzletet veszel? »

8 hasznos tanács, melyet sikerrel alkalmazhatsz kapcsolatod javítására a hálóban

 1. Ne hallgass a fél-információkra!

  Bár sok feng shui könyvben olvashatsz arról, hogy a mandarin kacsák, delfinek, lovak bevonzzák a szerelmet és javítják partnerkapcsolatod, de ne lepődj meg, ha azt tapasztalod, hogy ez mégsincs így! Ha tetszenek ezek a tárgyak, használd nyugodtan, de ne várj tőle többet, mint bármelyik más dísztárgyadtól! Ha valódi változást szeretnél mást kell tenned!

  A szimbólumok használata a feng shuiban: A szerelmet bevonzó állatok »

 2. Élő és száraz virágok a hálóban

  Vágott virággal díszít7heted otthonod bármelyik részét, a hálóban különösen hangulatos lehet néhány szál vágott virág. Fontos, hogy mindig friss vízben legyen.

  Feng shui szempontból a szárazvirág csokorról megoszlanak a vélemények, mivel „halott” növény, nem tanácsolják a használatát. Véleményem szerint a fából készült bútorok ugyanúgy „halott növényből” készülnek. Akkor ezeket is kidobod?

  Ha kedvesedtől/társadtól kaptál egy csokor virágot egy szerelemes napon és erre az érzésre, hangulatra szeretnél emlékezni, ezért teszed látható helyre a hálószobába, akkor amikor ránézel, jó érzés tölt el… De ha már elváltatok és csak ez a virág maradt meg a kapcsolatból, és azért tartod a hálóban, mert nem tudtad őt elengedni, akkor ez hogyan hat Rád?

  Ha az esküvői csokrod az egyetlen szép emléked a házasságodban, akkor ne a csokrot okold… nem attól rossz a kapcsolatod a férjeddel… Ez bármelyik tárggyal megtörténhet!

  Feng shui szempontból az a lényeges, hogy ne legyen koszos, poros és ne tartsd törött vázában!

  Feng Shui siker megoldások: A hálószoba: Párkapcsolat javítása »

 3. Az ágy elhelyezése a legfontosabb!

  Lényeges, hogy a négy kedvező irányod valamelyike felé nézzen a fejed az ágyban. Tehát a fejed irányára figyelj! Sokan ezt tévesztik el. Fontos, hogy legyen fal, fejtámla az ágy mögött és semmilyen éles sarok, vagy tárgy ne nézzen a fejed irányába.

  Ha mindkettőtök számára azonos irányok a kedvezőek, könnyű a választás. És ha nem? Ha az egyikőtök a keleti, a másik a nyugati csoporthoz tartozik?

  A Feng Shui alapjai: Gua szám »

  A Repülő Csillag módszer segítségével a klasszikus feng shui tanácsadó ezen tud segíteni a megfelelő szoba és az ágy helyének megválasztásával.

  Feng Shui siker megoldások: A hálószoba »

 4. A hálóból nyíló fürdőszoba

  Szintén vitatott kérdés a feng shuiban, annál is inkább, mivel 2000 évvel ezelőtt a fürdő és a toilett nem a házban volt. Amire ügyelj: a fürdőszoba legyen tiszta és ajtaját tartsd csukva!

  Feng Shui siker megoldások: A fürdőszoba »

  Ha házat építesz, vagy lakásod átalakítod akkor érdemes klasszikus feng shui tanácsadóval konzultálnod a fürdőszoba helyét illetően.

 5. Tükör a hálóban

  Sok hálóban található tükrös falú szekrény, vagy tükör a plafonon a szexuális vágy fokozására. Több magyarázat is létezik, amiért a feng shui nem javasolja, hogy a hálóban az ággyal szemben legyen tükör, ezek lényege egyszerűsítve: mert megzavarja az energiaáramlást.

  Mi a teendő? Mondjunk le akkor a tükörről a hálóban?

  Semmiképp, csak néhány szabályt tartsunk be: az ággyal szemben ne legyen tükör. Ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor használat után takarja le. Úgy helyezzük el, hogy az ágyból nézve ne lássuk magunkat benne.

 6. Csobogó ne legyen a hálószobában!

  A víz használata kényes kérdés a feng shuiban: amennyire hasznos lehet kedvező helyen, olyan kedvezőtlen hatású rosszul elhelyezve: betegséget, párkapcsolati, anyagi problémát okozhat.

  Kerüld ezért a csobogó használatát a hálóban!

  Víz használata a feng shuiban »

 7. Színek használata a hálóban

  Ezzel kapcsolatban is ellentmondó véleményekkel találkozhatsz: vannak akik arra esküsznek, hogy Jin színeket érdemes használni, melyek nyugalmat teremtenek, és vannak, akik a kapcsolatok fellendítését az élénk színektől remélik, ezért nagyobb falfelületet, sőt akár az egész hálót is vörösre vagy bordó színűre festik.

  Amíg nem konzultálsz feng shui tanácsadóval azt javaslom, hogy tűz színeket nagy felületen ne használj a hálódban! A pasztell színeket könnyebb kiegészíteni egy-két tűz elemű párnával, ágyterítővel, függönnyel, ha szükséges, mint a fal színét átfesteni.

  A Feng Shui alapjai: az öt elem »

 8. Alkalmazd a Repülő Csillag módszert a hálódban is!

  Minden változik körülöttünk, az energiák is. Ezért évente érdemes otthonod, különösen hálód energiáját „kiigazítani”. Nem arra gondolok, hogy tegyél a párnád alá köveket és különböző kultikus tárgyakat! Bár, ha ezt szeretnéd, tedd meg! Ennél a megoldásnál a klasszikus feng shui hatékonyabb és eredményesebb megoldásokat kínál. A harmonikus tér megteremtésével nagy hatással lehetsz partnerkapcsolatod kedvező alakulására:

  • ha magányos vagy, könnyebb párt találnod
  • a válás energiáját feng shui módszerekkel közömbösítheted
  • a veszekedéseket mérsékelheted, sőt megszüntetheted

  Klasszikus feng shui tanácsadás alapjai: A repülő csillag módszer »

Az, hogy kapcsolatod jó legyen partnereddel, házastársaddal a feng shui megoldások mellett Tőled is függ. A kapcsolatot folyamatosan gondozni, ápolni érdemes. Ha elakadsz kérj segítséget!

Mindenki irigyelni fog és megkérdezi: hogy csinálod?

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

8 hasznos tanács kapcsolatod javítására a hálóban

A klaszikus feng shui módszerei

A klasszikus feng shui az energiaáramlást és a harmóniát az ún. Repülő Csillag módszer segítségével teremti meg, mindig egyedileg, a Te lakásodra, házadra, családodra szabva!

Első lépésben a helyszínen tanulmányozza a külső környezetet, feltárja és orvosolja a „mérgező nyilakat”, melyek negatív hatást fejtenek ki az ott élőkre.

A lakásban/házban lévő energia minőségét részletesen kiértékeli, ez alapján elemzi, hogy milyen a család egészségi, kapcsolati és anyagi helyzete, hol találhatók problémák és ezeket mivel lehet orvosolni, melyik családtagnak melyik helyiség a legkedvezőbb, hol jó aludniuk, merre nézzen az ágyuk, a családi tűzhely. Milyen hatással van a családod életére a bejárat iránya és helye, milyen színeket használj a különböző helyiségekben. Erről írásos anyagot készít a számodra, melyben pontosan feltünteti a szükséges változtatásokat, megjelöli az orvoslások helyét. A leírtakról részletes szóbeli magyarázattal is szolgál.

Miután a javasolt változtatásokat megtetted egy 3 hónapos várakozási idő következik. Ez idő alatt is folyamatos kapcsolatot tart Veled a klasszikus feng shui tanácsadód, hogy tájékozódjon arról, milyen események történnek a családoddal az átalakítás után. Ezekből tudja lemérni, hogy a pozitív változások beindultak-e, vagy szükséges valahol korrekciót javasolnia.

A klasszikus feng shui tanácsadói munka az eredmények jelentkezésekor ér véget.

Kedvező energiákat kívánok Neked! Ne feledd! A változáshoz nem több pénz, hanem más típusú gondolkodás szükséges!

Üdvözlettel:

Jobbágy Mária nemzetközi feng shui tanácsadó

Jobbágy Mária
nemzetközi feng shui tanácsadó

Feng Shui tippek, megoldások első kézből

Feng Shui Siker Praktikák Hírlevelek

2010

Praktikus tanácsok: az étkező » Praktikus tanácsok: a konyha »
Feng shui vagy lakberendezés? » 2010 a fém Tigris éve »

2009

Beköszöntő szám » 8 hasznos tanács kapcsolatod javítására » 10 ok amiért érdemes »
Kezdődik az iskola » Külső és belső rend » Megvetted már a lakást, házat, amit kinéztél? »
Mire számíthatsz 2009-ben a Bivaly évében? » Repülő Csillag módszer » Személyiségtípusok »

2008

Feng Shui és a Jin-jang » Feng Shui és párkapcsolat » Feng Shui hálószoba » Feng Shui szimbólumok »
Teremts egyensúlyt környezetedben! »

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára