Megvetted már a lakást, házat, amit kinéztél?

Megvegyem, jó lesz ez a lakás, ház, üzlethelyiség a családomnak?

Feng Shui tippek, megoldások első kézből

Megvetted már a lakást, házat, amit kinéztél? Megvegyem, jó lesz ez a lakás, ház, üzlethelyiség a családomnak?Szeretnéd tudni, hogy jól döntöttél-e, milyen életetek lesz itt? Mire számíthatsz az egészség, kapcsolatok és a család anyagi lehetőségei terén? A klasszikus feng shuival ez könnyen elérhető. Itt olvashatsz arról, hogyan történik a tanácsadás:

Feng Shui siker megoldások az otthonteremtésben »

Ha harmonikus a környezeted, akkor jobb kedvvel dolgozol, szívesebben töltöd el az időd családod körében, egészségesebb, energikusabb leszel. A klasszikus feng shui hatékony eszköz ehhez. Segít abban, hogy a modern körülmények között is alkalmazd a 6000 éves referenciával rendelkező elveket, melyek a természet ismeretéből és szeretetéből fakadnak.

Vagy még hezitálsz? Több információra van szükséged, hogy eldönts?

Javaslom, hogy kezd a külső környezet megfigyelésénél. Néhány fontos szempont, amit még mérlegelhetsz:

Amire a telek, ház és lakásvásárlásnál figyelni érdemes »

Mit kell tudnod feltétlenül mielőtt milliókért lakást, házat vagy üzletet veszel? Ingyenes Sikeres Feng Shui e-bookEnnyi információ már biztosan elegendő lesz!

Ha még mindig szükséged van további információra, az csak azért lehet, mert még nem olvastad el a Mit kell tudnod feltétlenül mielőtt milliókért lakást, házat vagy üzletet veszel? ingyenesen letölthető ebookomat!

Mit kell tudnod feltétlenül mielőtt milliókért lakást, házat vagy üzletet veszel? »

Alapeszközök és módszerek a Sikeres Feng Shui eszköztárából, amelyek segítségével hatékonyan tudsz odafigyelni a nagyértékű ingatlan vásárlásaid során az összes lényeges, a jövődet is befolyásoló tényezőre. Gyakorlati összefoglaló a mindennapok nyelvén az ingatlan vásárlás gyakorlati kérdéseiről.

Feng Shui tippek, megoldások első kézből

Ösztönösen is választhatsz kedvező energiájú otthont, üzletet, hiszen sokunknak fejlett az intuíciója. Olyan ez, mint amikor beteg leszel, és eldöntöd egyedül kezeled magad, vagy természetgyógyászhoz, orvoshoz fordulsz. Mindegyik jó megoldás lehet, az eredmény dönti el!

Ha otthonodban, üzletedben a beköltözés után többségében kedvező dolgok történnek Veled és a környezetedben lévőkkel, akkor jól választottál! Ha nem, akkor érdemes segítségért szakemberhez fordulnod. Ha még vásárlás, építés előtt teszed ezt – maradva az egészséggel kapcsolatos hasonlatnál – az olyan, mint amikor egészségesen táplálkozol, mozogsz, stb, tehát úgy élsz, hogy a kívánt egészséges egyensúlyt megtartsd. Könnyebb és költségtakarékosabb az elején tisztázni, hogy amit kinéztél energetikailag milyen lesz, megvedd-e, vagy inkább nézz helyette másikat. Ezt persze beköltözés után is eldöntheted, de akkor a változtatás lehetősége már korlátozott.

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

Megvegyem, vagy mégsem? Jó lesz ez a lakás, ház, üzlethelyiség a családomnak?

A klaszikus feng shui módszerei

A klasszikus feng shui az energiaáramlást és a harmóniát az ún. Repülő Csillag módszer segítségével teremti meg, mindig egyedileg, a Te lakásodra, házadra, családodra szabva!

Első lépésben a helyszínen tanulmányozza a külső környezetet, feltárja és orvosolja a „mérgező nyilakat”, melyek negatív hatást fejtenek ki az ott élőkre.

A lakásban/házban lévő energia minőségét részletesen kiértékeli, ez alapján elemzi, hogy milyen a család egészségi, kapcsolati és anyagi helyzete, hol találhatók problémák és ezeket mivel lehet orvosolni, melyik családtagnak melyik helyiség a legkedvezőbb, hol jó aludniuk, merre nézzen az ágyuk, a családi tűzhely. Milyen hatással van a családod életére a bejárat iránya és helye, milyen színeket használj a különböző helyiségekben. Erről írásos anyagot készít a számodra, melyben pontosan feltünteti a szükséges változtatásokat, megjelöli az orvoslások helyét. A leírtakról részletes szóbeli magyarázattal is szolgál.

Miután a javasolt változtatásokat megtetted egy 3 hónapos várakozási idő következik. Ez idő alatt is folyamatos kapcsolatot tart Veled a klasszikus feng shui tanácsadód, hogy tájékozódjon arról, milyen események történnek a családoddal az átalakítás után. Ezekből tudja lemérni, hogy a pozitív változások beindultak-e, vagy szükséges valahol korrekciót javasolnia.

A klasszikus feng shui tanácsadói munka az eredmények jelentkezésekor ér véget.

Kedvező energiákat kívánok Neked! Ne feledd! A változáshoz nem több pénz, hanem más típusú gondolkodás szükséges!

Üdvözlettel:

Jobbágy Mária nemzetközi feng shui tanácsadó

Jobbágy Mária
nemzetközi feng shui tanácsadó

Feng Shui tippek, megoldások első kézből

Feng Shui Siker Praktikák Hírlevelek

2010

Praktikus tanácsok: az étkező » Praktikus tanácsok: a konyha »
Feng shui vagy lakberendezés? » 2010 a fém Tigris éve »

2009

Beköszöntő szám » 8 hasznos tanács kapcsolatod javítására » 10 ok amiért érdemes »
Kezdődik az iskola » Külső és belső rend » Megvetted már a lakást, házat, amit kinéztél? »
Mire számíthatsz 2009-ben a Bivaly évében? » Repülő Csillag módszer » Személyiségtípusok »

2008

Feng Shui és a Jin-jang » Feng Shui és párkapcsolat » Feng Shui hálószoba » Feng Shui szimbólumok »
Teremts egyensúlyt környezetedben! »

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára