Kezdődik az iskola

Feng shui sikermegoldások a gyerekszobában!

Feng Shui tippek, megoldások első kézből

Kezdődik az iskola: Feng shui sikermegoldások a gyerekszobában!Hogyan segítheted gyermekeidet - azon túl, amit most is megteszel értük – hogy egészségesen fejlődjenek, sikeresek legyenek a tanulásban és boldog családban éljenek?

Azt szülőként tudod, hogy mit okoz, ha gyermeked: keveset alszik, nem táplálkozik megfelelően, ha megfázik, ha nem tanul, ha rossz szokásai vannak. Azzal is számolsz, mi történik, ha a 40 fokban sokat áll az iskolai ünnepségen, vagy felmelegedett testtel beugrik a Balatonba…. De belegondoltál már abba, hogy az otthonod, a közvetlen környezet, a szobája, íróasztala, ágya mennyiben befolyásolja viselkedését, tanulását, egészségét?

Valószínű nem, mert a tér energiái nem láthatók, viszont az életünk alakulásában jól érzékelhetők. Lehet, hogy nem szükséges magad és a gyermeked okolnod, ha sorozatos kudarcok érik, sokat betegeskedik, rosszul alszik, morcos, vagy túlzottan ingerült… nézd meg inkább a feng shui szerint a szobáját, a teret, melyben éltek, és ha nem vagy elégedett az életetekkel változtass!

Nézd meg a feng shui szerint a gyerek szobáját!

Az egyik legfontosabb az alvás iránya, hiszen a jó alvás különösen a gyermekeknél nagyon fontos. Válaszd a személyes energiaszámának megfelelő kedvező irány valamelyikét:

Gua szám kalkulátor »

Az ágy helye is lényegesAz ágy helye is lényeges:

  • Helyezd az ágyat, úgyhogy a gyermeked az ágyból láthassa az ajtót,
  • Lehetőleg ne helyezd az ágyát a fürdőszobával határos falra,
  • Olyan ágyat válassz számára, melynek tömör fejtámlája van, hogy biztonságban érezze magát,
  • Ne nézzen az ágyára se fentről, se oldalról semmilyen éles, szúrós tárgy (pl. asztal, polc éle, sarka), mert ez „mérgező nyílnak” számít.

Feng Shui siker megoldások: Gyerekszoba »

Az íróasztal elhelyezésénél szintén figyelembe veheted a gyermek kedvező irányaitFontos, hogy se tv, se számítógép ne legyen bekapcsolva éjszaka, alvás közben, sőt a legegészségesebb, ha nincsenek ezek az eszközök ott, ahol gyermeked alszik. Tudom, hogy ezt kevesen engedhetik meg maguknak, ezért ha azonos térben alszik gyermeked a számítógéppel, akkor tedd ágyát olyan távol ezektől az eszközöktől, amennyire csak lehet, és éjszakára ne hagyd áram alatt!

Az íróasztal elhelyezésénél szintén figyelembe veheted a gyermek kedvező irányait, mégpedig úgy, hogy az asztalnál ülve nézzen valamelyik kedvező iránya felé.

A Jin és Jang aránya is nagyon fontos. A nappali tevékenység aktivitással jár: mozgás, játék, társasági élet, melyhez harsányabb színek is társulnak… de az este, az éjszaka a nyugalomé. Ne legyen sok fény, semmi mozgó tárgy (pl. csobogó) ne zavarja a nyugalmát. Használj pasztell, visszafogott színeket:

A Feng Shui alapjai: Jin és Jang »

Feng Shui 2009: A Bivaly éveAmíg nem ismered otthonod energiatérképét, addig is legalább az éves energiák hatására figyelj: idén a betegség energiája Nyugaton található és problémás az Északi irány is. Ha gyermeked hálószobája otthonod ezen részén van, előfordulhat, hogy gyermeked többet betegeskedik és egészségi problémája lesz. Ha hálója Észak-Keleten van agresszívabb, feleselőbb lehet. Az éves energiák hatásáról és közömbösítésükről itt olvashatsz:

Feng shui sikermegoldások a Bivaly évére (2009) »

Mindenki irigyelni fog és megkérdezi: hogy csinálod?

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

Kezdődik az iskola

A klaszikus feng shui módszerei

A klasszikus feng shui az energiaáramlást és a harmóniát az ún. Repülő Csillag módszer segítségével teremti meg, mindig egyedileg, a Te lakásodra, házadra, családodra szabva!

Első lépésben a helyszínen tanulmányozza a külső környezetet, feltárja és orvosolja a „mérgező nyilakat”, melyek negatív hatást fejtenek ki az ott élőkre.

A lakásban/házban lévő energia minőségét részletesen kiértékeli, ez alapján elemzi, hogy milyen a család egészségi, kapcsolati és anyagi helyzete, hol találhatók problémák és ezeket mivel lehet orvosolni, melyik családtagnak melyik helyiség a legkedvezőbb, hol jó aludniuk, merre nézzen az ágyuk, a családi tűzhely. Milyen hatással van a családod életére a bejárat iránya és helye, milyen színeket használj a különböző helyiségekben. Erről írásos anyagot készít a számodra, melyben pontosan feltünteti a szükséges változtatásokat, megjelöli az orvoslások helyét. A leírtakról részletes szóbeli magyarázattal is szolgál.

Miután a javasolt változtatásokat megtetted egy 3 hónapos várakozási idő következik. Ez idő alatt is folyamatos kapcsolatot tart Veled a klasszikus feng shui tanácsadód, hogy tájékozódjon arról, milyen események történnek a családoddal az átalakítás után. Ezekből tudja lemérni, hogy a pozitív változások beindultak-e, vagy szükséges valahol korrekciót javasolnia.

A klasszikus feng shui tanácsadói munka az eredmények jelentkezésekor ér véget.

Kedvező energiákat kívánok Neked! Ne feledd! A változáshoz nem több pénz, hanem más típusú gondolkodás szükséges!

Üdvözlettel:

Jobbágy Mária nemzetközi feng shui tanácsadó

Jobbágy Mária
nemzetközi feng shui tanácsadó

Feng Shui tippek, megoldások első kézből

Feng Shui Siker Praktikák Hírlevelek

2010

Praktikus tanácsok: az étkező » Praktikus tanácsok: a konyha »
Feng shui vagy lakberendezés? » 2010 a fém Tigris éve »

2009

Beköszöntő szám » 8 hasznos tanács kapcsolatod javítására » 10 ok amiért érdemes »
Kezdődik az iskola » Külső és belső rend » Megvetted már a lakást, házat, amit kinéztél? »
Mire számíthatsz 2009-ben a Bivaly évében? » Repülő Csillag módszer » Személyiségtípusok »

2008

Feng Shui és a Jin-jang » Feng Shui és párkapcsolat » Feng Shui hálószoba » Feng Shui szimbólumok »
Teremts egyensúlyt környezetedben! »

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára