A külső és belső rend összefügg!

Feng shui sikermegoldások

Feng Shui tippek, megoldások első kézből

A külső és belső rend összefügg! Feng shui sikermegoldásokA Feng Shui a teret teszi harmonikussá körülötted, úgy változtatja meg, hogy az energiaáramlás kedvező legyen számodra. Pontosabban, ajánlásokat tesz, melyet, ha elfogadsz, kedvezőbb környezetet alakíthatsz ki magad és családod számára. Ahhoz, hogy az otthonod átrendezd, belül – a gondolataidban is – rendet kell tenned. Hiszen a külső és a belső rend összefügg.

Hiába az energiatérkép, az egészséged javítására, az anyagi sikeredre, a párkapcsolatokra vonatkozó javaslatok, ha ezeket nem fogadod el és nem változtatsz.

Harmónikus otthon: Feng Shui siker megoldások

Bejárat » Dolgozószoba » Előszoba » Étkező » Festmények » Fürdőszoba »

Gyerekszoba » Hálószoba » Kert » Konyha » Nappali szoba » Szimbólumok » Víz »

Feng Shui siker megoldások: A hálószoba

Feng shui és a változás

A kínai hagyomány szerint az ember sorsát három dolog határozza meg: az égi, a földi és a személyes szerencse. Változtatni, hatással lenni egyrészt a földi szerencsére tudunk, mégpedig úgy, ha harmóniába kerülünk a környezetünket meghatározó láthatatlan, de érzékelhető energiákkal. A klasszikus feng shui módszereivel, ez lehetséges. A személyes szerencsénket pedig nyitottsággal, új dolgok tanulásával és alkalmazásával alakíthatjuk: pl. önismeretünk fejlesztésével, testi-lelki és szellemi kondíciónk javításával.

Sokféle módszer és technika létezik, melyek közül most kettőt ajánlok figyelmedbe: az egyik a személyiségtípusok, mely az emberi viselkedés különbségeire ad egyszerű, jól alkalmazható kulcsokat, a másik az EFT – az Érzelmi Felszabadítás Technikája, mely az érzelmek okozta fájdalmaktól, különféle betegségektől és lelki problémáktól szabadít meg fájdalommentesen.

Mi az EFT (Emotional Freedom Techniques)? Rend a lelke mindennek »

A tér rendezése során a tárgyaktól való megválás, vagy azok más helyre kerülése – mivel sokan erős érzelmekkel kötődnek a tárgyaikhoz – ellenállást válthat ki, mely megakadályozza, hogy megtedd, ami a kedvező változáshoz szükséges. Különösen problémás, ha ez a gyermekeddel kapcsolatban van így, főleg most az iskolaév kezdetével.

Egy tehetséges fiatalembert ajánlok figyelmedbe, akinek segítségével gyermeked tanulási és érzelmi problémáin könnyű lesz változtatni. Tudj meg többet erről a módszerről az e-bookban:

Hogyan tegye gyermekét boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá?

Ki mondta, hogy ez a mai világban lehetetlen?

Hogyan tegye gyermekét boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá? Ki mondta, hogy ez a mai világban lehetetlen? Ingyenes Boldog gyermek e-bookA legtöbb szülő szeretné, hogy a gyermeke, képes legyen mindazzal az akadállyal megbirkózni, ami elé kerül, megtalálja és elérje a céljait, és eközben boldog és kiegyensúlyozott legyen.

A gyermekemnek nem kész tanácsokra van szüksége hosszútávon, hanem olyan eszközre, mellyel ő maga bármikor, bármilyen helyzetben boldogulhat a saját fejlődése érdekében.

Ismerje meg azt a lehetőséget, aminek a segítségével biztosan meg tudja állni a helyét a világban!

Egyben egy olyan lehetőséget ismerhet meg, mely várhatóan 5-10 éven belül bekerül az amerikai és az angol közoktatásba, mert olyan jól működik és hatékony!

Kivárja míg ez a lehetőség bekerül a hazai közoktatási rendszerbe?

Hogyan tegye gyermekét boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá? E-book letöltés »

Mindenki irigyelni fog és megkérdezi: hogy csinálod?

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

Kezdődik az iskola

A klaszikus feng shui módszerei

A klasszikus feng shui az energiaáramlást és a harmóniát az ún. Repülő Csillag módszer segítségével teremti meg, mindig egyedileg, a Te lakásodra, házadra, családodra szabva!

Első lépésben a helyszínen tanulmányozza a külső környezetet, feltárja és orvosolja a „mérgező nyilakat”, melyek negatív hatást fejtenek ki az ott élőkre.

A lakásban/házban lévő energia minőségét részletesen kiértékeli, ez alapján elemzi, hogy milyen a család egészségi, kapcsolati és anyagi helyzete, hol találhatók problémák és ezeket mivel lehet orvosolni, melyik családtagnak melyik helyiség a legkedvezőbb, hol jó aludniuk, merre nézzen az ágyuk, a családi tűzhely. Milyen hatással van a családod életére a bejárat iránya és helye, milyen színeket használj a különböző helyiségekben. Erről írásos anyagot készít a számodra, melyben pontosan feltünteti a szükséges változtatásokat, megjelöli az orvoslások helyét. A leírtakról részletes szóbeli magyarázattal is szolgál.

Miután a javasolt változtatásokat megtetted egy 3 hónapos várakozási idő következik. Ez idő alatt is folyamatos kapcsolatot tart Veled a klasszikus feng shui tanácsadód, hogy tájékozódjon arról, milyen események történnek a családoddal az átalakítás után. Ezekből tudja lemérni, hogy a pozitív változások beindultak-e, vagy szükséges valahol korrekciót javasolnia.

A klasszikus feng shui tanácsadói munka az eredmények jelentkezésekor ér véget.

Kedvező energiákat kívánok Neked! Ne feledd! A változáshoz nem több pénz, hanem más típusú gondolkodás szükséges!

Üdvözlettel:

Jobbágy Mária nemzetközi feng shui tanácsadó

Jobbágy Mária
nemzetközi feng shui tanácsadó

Feng Shui tippek, megoldások első kézből

Feng Shui Siker Praktikák Hírlevelek

2010

Praktikus tanácsok: az étkező » Praktikus tanácsok: a konyha »
Feng shui vagy lakberendezés? » 2010 a fém Tigris éve »

2009

Beköszöntő szám » 8 hasznos tanács kapcsolatod javítására » 10 ok amiért érdemes »
Kezdődik az iskola » Külső és belső rend » Megvetted már a lakást, házat, amit kinéztél? »
Mire számíthatsz 2009-ben a Bivaly évében? » Repülő Csillag módszer » Személyiségtípusok »

2008

Feng Shui és a Jin-jang » Feng Shui és párkapcsolat » Feng Shui hálószoba » Feng Shui szimbólumok »
Teremts egyensúlyt környezetedben! »

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára