Feng Shui tippek, megoldások első kézből

HÍRLEVÉL – 2009. júniusi szám

Megvegyem, vagy mégsem? Jó lesz ez a lakás, ház, üzlethelyiség a családomnak?

Repülő Csillag módszerA Repülő Csillag módszerrel megbízható választ kapsz ezekre a kérdésre!

Sok aggódó kérdés érkezik, melyekben az a közös, hogy a Feng Shuival foglalkozó könyvekben több, egymásnak ellentmondó információt találtok arról, hogy mire figyeljetek, amikor lakást, házat, üzletet vesztek vagy béreltek. Megvehető-e egy ház, ahol hiányzik a szerelem, gazdagság vagy a segítőkész emberek sarok? Ha nem szabályos négyzet, hanem L alakú az alaprajza, ha a bejárattal szemben van a lépcső, a telek zsákutcában van, stb…

Azért kezdtem el a Repülő Csillag sorozatot, hogy tisztán lássátok a láthatatlan, de érzékelhető, a klasszikus feng shui módszereivel kiszámítható energiák hatását az életetekre. Mivel ez a legösszetettebb irányzata a feng shuinak, ezért sok elvet, szempontot kell összehangolni, amelynek az eredménye a harmonikus otthon, vagy vállalkozás lesz.

Klasszikus feng shui tanácsadás alapjai: Repülő csillag módszer »

Szeretnék segíteni abban, hogy mi az, amit egyedül is megtehetsz és milyen esetben érdemes szakember segítségét igénybe venned, amikor új otthonod, vagy vállalkozásod új helyét keresed.

Csillagok elnevezés alatt összetett hatású energiákat értünk, melyek helye a Repülő Csillag módszerrel határozható meg. (Azért nevezik Repülő Csillagnak, mert az energiák helyét egy meghatározott rendszer szerint számoljuk ki, egy meghatározott útvonalon.) Vásárláskor, építéskor a klasszikus feng shui tanácsadó azt vizsgálja, hogy az adott épület energiája milyen eseményeket hoz majd az életedben. Mivel ezeknek az energiáknak a hatása nagy százalékban kiszámítható, ezért tudjuk nagy biztonsággal megmondani előre, hogy mire számíthatsz az anyagiak, kapcsolatok és az egészséged terén.

Csillagok elnevezés alatt összetett hatású energiákat értünk, melyek helye a Repülő Csillag módszerrel határozható meg.

Ösztönösen is választhatsz kedvező energiájú otthont, üzletet, hiszen sokunknak fejlett az intuíciója. Olyan ez, mint amikor beteg leszel, és eldöntöd egyedül kezeled magad, vagy természetgyógyászhoz, orvoshoz fordulsz. Mindegyik jó megoldás lehet, az eredmény dönti el!

Ha otthonodban, üzletedben a beköltözés után többségében kedvező dolgok történnek Veled és a környezetedben lévőkkel, akkor jól választottál! Ha nem, akkor érdemes segítségért szakemberhez fordulnod. Ha még vásárlás, építés előtt teszed ezt – maradva az egészséggel kapcsolatos hasonlatnál – az olyan, mint amikor egészségesen táplálkozol, mozogsz, stb, tehát úgy élsz, hogy a kívánt egészséges egyensúlyt megtartsd. Könnyebb és költségtakarékosabb az elején tisztázni, hogy amit kinéztél energetikailag milyen lesz, megvedd-e, vagy inkább nézz helyette másikat. Ezt persze beköltözés után is eldöntheted, de akkor a változtatás lehetősége már korlátozott.

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

Repülő Csillag módszer

A klaszikus feng shui módszerei

A klasszikus feng shui az energiaáramlást és a harmóniát az ún. Repülő Csillag módszer segítségével teremti meg, mindig egyedileg, a Te lakásodra, házadra, családodra szabva!

Első lépésben a helyszínen tanulmányozza a külső környezetet, feltárja és orvosolja a „mérgező nyilakat”, melyek negatív hatást fejtenek ki az ott élőkre.

A lakásban/házban lévő energia minőségét részletesen kiértékeli, ez alapján elemzi, hogy milyen a család egészségi, kapcsolati és anyagi helyzete, hol találhatók problémák és ezeket mivel lehet orvosolni, melyik családtagnak melyik helyiség a legkedvezőbb, hol jó aludniuk, merre nézzen az ágyuk, a családi tűzhely. Milyen hatással van a családod életére a bejárat iránya és helye, milyen színeket használj a különböző helyiségekben. Erről írásos anyagot készít a számodra, melyben pontosan feltünteti a szükséges változtatásokat, megjelöli az orvoslások helyét. A leírtakról részletes szóbeli magyarázattal is szolgál.

Miután a javasolt változtatásokat megtetted egy 3 hónapos várakozási idő következik. Ez idő alatt is folyamatos kapcsolatot tart Veled a klasszikus feng shui tanácsadód, hogy tájékozódjon arról, milyen események történnek a családoddal az átalakítás után. Ezekből tudja lemérni, hogy a pozitív változások beindultak-e, vagy szükséges valahol korrekciót javasolnia.

A klasszikus feng shui tanácsadói munka az eredmények jelentkezésekor ér véget.

Kedvező energiákat kívánok Neked!

Üdvözlettel:

Jobbágy Mária nemzetközi feng shui tanácsadó

Jobbágy Mária
nemzetközi feng shui tanácsadó

Feng Shui tippek, megoldások első kézből

Feng Shui Siker Praktikák Hírlevelek

2010

Praktikus tanácsok: az étkező » Praktikus tanácsok: a konyha »
Feng shui vagy lakberendezés? » 2010 a fém Tigris éve »

2009

Beköszöntő szám » 8 hasznos tanács kapcsolatod javítására » 10 ok amiért érdemes »
Kezdődik az iskola » Külső és belső rend » Megvetted már a lakást, házat, amit kinéztél? »
Mire számíthatsz 2009-ben a Bivaly évében? » Repülő Csillag módszer » Személyiségtípusok »

2008

Feng Shui és a Jin-jang » Feng Shui és párkapcsolat » Feng Shui hálószoba » Feng Shui szimbólumok »
Teremts egyensúlyt környezetedben! »

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára