Feng shui vagy lakberendezés? Legyen mindkettő!

Praktikus tanácsok otthonod megújítására

Feng Shui lakberendezés tanfolyamItt a tavasz! A megújulás ideje! A húsvéti nagytakarítás után érdemes otthonod minden helyiségét a klasszikus feng shui alapelvei szerint is átnézni, ha szükséges átalakítani.

A feng shui tanácsadó mellett lakberendezők is segítségedre lesznek praktikus tanácsaikkal, ötleteikkel. A Flat Art 2000 Lakásművészeti Stúdió 10 éves tapasztalattal rendelkező szakembereivel közösen egy olyan lakberendezési tanfolyamot ajánlunk figyelmedbe mely segít, hogy bepillanthass a design és a feng shui világába.

Flat Art 2000 Lakásművészeti Stúdió »

Két napos tanfolyamainkat azok számára ajánljuk, akik elég kreatívitást éreznek magukban ahhoz, hogy átalakítsák otthonukat, mégpedig úgy, hogy az igényes, esztétikus és energetikailag is kedvező legyen számukra.

A részletes programról itt olvashatsz:

Feng Shui lakberendezés tréning »

Harmónikus otthon: Feng Shui siker megoldások

Bejárat » Dolgozószoba » Előszoba » Étkező » Festmények » Fürdőszoba »

Gyerekszoba » Hálószoba » Kert » Konyha » Nappali szoba » Szimbólumok » Víz »

Feng Shui Siker Praktikák Hírlevél

Házépítők figyelmébe!

Bemutatjuk Neked, hogyan épül egy ház a klasszikus feng shui elvei szerint.Bemutatjuk Neked, hogyan épül egy ház a klasszikus feng shui elvei szerint, milyen szempontokat mérlegelünk a tervezéskor, és milyen fontos az együttműködés Veled és az építésszel.

Minden ház, épület, ami 2004. február 4-e után épül, új típusú energiákkal rendelkezik, melyet a feng shui megoldásokat használók javukra fordíthatnak. A házad tájolása, homlokzati iránya meghatározza, hogy az épületen belül milyen energiák lesznek, családtagjaid születési időpontja pedig fontos információval szolgál, amikor a hálók helyét kijelöljük. A tervezés több héten át tartő együttműködési folyamat, melynek célja, hogy új otthonod harmonikus, jó energiájú legyen!

Mitől lesz különleges egy ház, melyet a klasszikus Feng Shui elvei szerint terveznek? »

Feng Shui Siker Praktikák Hírlevél

A klaszikus feng shui módszerei

A klasszikus feng shui az energiaáramlást és a harmóniát az ún. Repülő Csillag módszer segítségével teremti meg, mindig egyedileg, a Te lakásodra, házadra, családodra szabva!

Első lépésben a helyszínen tanulmányozza a külső környezetet, feltárja és orvosolja a „mérgező nyilakat”, melyek negatív hatást fejtenek ki az ott élőkre.

A lakásban/házban lévő energia minőségét részletesen kiértékeli, ez alapján elemzi, hogy milyen a család egészségi, kapcsolati és anyagi helyzete, hol találhatók problémák és ezeket mivel lehet orvosolni, melyik családtagnak melyik helyiség a legkedvezőbb, hol jó aludniuk, merre nézzen az ágyuk, a családi tűzhely. Milyen hatással van a családod életére a bejárat iránya és helye, milyen színeket használj a különböző helyiségekben. Erről írásos anyagot készít a számodra, melyben pontosan feltünteti a szükséges változtatásokat, megjelöli az orvoslások helyét. A leírtakról részletes szóbeli magyarázattal is szolgál.

Miután a javasolt változtatásokat megtetted egy 3 hónapos várakozási idő következik. Ez idő alatt is folyamatos kapcsolatot tart Veled a klasszikus feng shui tanácsadód, hogy tájékozódjon arról, milyen események történnek a családoddal az átalakítás után. Ezekből tudja lemérni, hogy a pozitív változások beindultak-e, vagy szükséges valahol korrekciót javasolnia.

A klasszikus feng shui tanácsadói munka az eredmények jelentkezésekor ér véget.

Teremts egyensúlyt 2010-ben otthonodban és munkahelyeden!

Ha harmonikus a környezeted, akkor jobb kedvvel dolgozol, szívesebben töltöd el az időd családod körében, egészségesebb, energikusabb leszel. A klasszikus feng shui hatékony eszköz ehhez. Segít abban, hogy a modern körülmények között is alkalmazd a 6000 éves referenciával rendelkező elveket, melyek a természet ismeretéből és szeretetéből fakadnak. Ne feledd! A változáshoz nem több pénz, hanem más típusú gondolkodás szükséges!

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 0620/9120-937

Üdvözlettel:

Jobbágy Mária nemzetközi feng shui tanácsadó

Jobbágy Mária
nemzetközi feng shui tanácsadó

Feng Shui tippek, megoldások első kézből

Feng Shui Siker Praktikák Hírlevelek

2010

Mindenkinek, aki külső és belső harmóniára vágyik! »
Praktikus tanácsok: a fürdőszoba » Praktikus tanácsok: a titokzatos hálószoba »
Praktikus tanácsok: a nappali » Praktikus tanácsok: az étkező »
Praktikus tanácsok: a konyha » Feng shui vagy lakberendezés? » 2010 a fém Tigris éve »

2009

Beköszöntő szám » 8 hasznos tanács kapcsolatod javítására » 10 ok amiért érdemes »
Kezdődik az iskola » Külső és belső rend » Megvetted már a lakást, házat, amit kinéztél? »
Mire számíthatsz 2009-ben a Bivaly évében? » Repülő Csillag módszer » Személyiségtípusok »

2008

Feng Shui és a Jin-jang » Feng Shui és párkapcsolat » Feng Shui hálószoba » Feng Shui szimbólumok »
Teremts egyensúlyt környezetedben! »

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára