Feng Shui tippek, megoldások első kézből

2010 a fém Tigris éve

2010 a fém Tigris éveMire számíthatsz 2010-ben, a Tigris évében? Hasznos praktikák az egyensúly megteremtéséhez környezetedben! Mit tervezel 2010-ben? Szeretnél egy jobban fizető munkát, vagy egy új állást? Esetleg a kapcsolatodon javítanál, vagy új párra, szerelemre vágysz? Érdekel, hogy mit hoz az év az anyagiak terén? Netán többet szeretnél utazni, tanulni?

A www.sikeres-fengshui.hu oldal javaslatokat ad ahhoz, hogy mit tehetsz Te a lakásodban az anyagi helyzeted, kapcsolatod, egészséged javításáért! Ha egyedül nem boldogulsz, kérj segítséget! »

Az éves energiák megismerése mellett, a Tudástár » cikkeit olvasva helyiségről-helyiségre találsz iránymutatást arra, hogy milyen szempontokat vegyél figyelembe otthonodban a harmónia megteremtéséhez.

Harmónikus otthon: Feng Shui siker megoldások

Bejárat » Dolgozószoba » Előszoba » Étkező » Festmények » Fürdőszoba »

Gyerekszoba » Hálószoba » Kert » Konyha » Nappali szoba » Szimbólumok » Víz »

Feng Shui Siker Praktikák Hírlevél

2010 a fém Tigris éve

Feng shui siker – megoldások  a fém Tigris évére (2010) - ingyenes e-book letöltésJobbágy Mária: Feng shui siker – megoldások a fém Tigris évére (2010) című e-bookja olyan ötleteket ad, melyekkel megnövelheted Újévi fogadalmaid megvalósulásának esélyét! Lehet, hogy kétkedve fogadsz néhány megoldást, az is lehet, hogy elutasítod, mert szokatlan. Pedig a Tigris éve épp a gyors reagálásról, rugalmasságról és az innovációról szól! Itt az ideje a változásnak!

Ha a javaslatokat alkalmazod, olyan tapasztalatokat szerezhetsz, amelyekre eddig nem is gondoltál! Hónapról-hónapra érezheted majd otthonod energiájának kedvező hatását!

Jobbágy Mária: Feng shui siker – megoldások a fém Tigris évére (2010) című munkája most ingyenesen letölthető Adobe Acrobat Pdf formátumban.

Feng shui siker – megoldások a fém Tigris évére (2010)
Az ingyenes e-book letöltése


Ha szeretnél további, ehhez hasonlóan hasznos ismereteket szerezni a Sikeres Feng Shui gyakorlati kérdéseiről akkor iratkozz fel a FENG SHUI SIKER PRAKTIKÁK hírlevélre!


A Tigris évében a tudatos kommunikáció fontosabb lesz, mint valaha. Ha a környezeted feng shui szempontból rendben van az már fél siker! Ha jobban figyelsz arra, hogy kinek, mit és hogyan mondasz, sokat javíthatsz kapcsolatodon. Töltsd ki a kérdőívet, ami nemcsak a rendhez való viszonyodról ad visszajelzést!

A Feng Shui alapjai: A személyre szabott rend »

Ha többet szeretnél tudni magadról, kérhetsz skype konzultációt is:

Személyiséged sikere a Te kezedben legyen! »

Teremts egyensúlyt 2010-ben otthonodban és munkahelyeden!

Ha harmonikus a környezeted, akkor jobb kedvvel dolgozol, szívesebben töltöd el az időd családod körében, egészségesebb, energikusabb leszel. A klasszikus feng shui hatékony eszköz ehhez. Segít abban, hogy a modern körülmények között is alkalmazd a 6000 éves referenciával rendelkező elveket, melyek a természet ismeretéből és szeretetéből fakadnak. Ne feledd! A változáshoz nem több pénz, hanem más típusú gondolkodás szükséges!

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 0620/9120-937

Feng Shui Siker Praktikák Hírlevél

A klaszikus feng shui módszerei

A klasszikus feng shui az energiaáramlást és a harmóniát az ún. Repülő Csillag módszer segítségével teremti meg, mindig egyedileg, a Te lakásodra, házadra, családodra szabva!

Első lépésben a helyszínen tanulmányozza a külső környezetet, feltárja és orvosolja a „mérgező nyilakat”, melyek negatív hatást fejtenek ki az ott élőkre.

A lakásban/házban lévő energia minőségét részletesen kiértékeli, ez alapján elemzi, hogy milyen a család egészségi, kapcsolati és anyagi helyzete, hol találhatók problémák és ezeket mivel lehet orvosolni, melyik családtagnak melyik helyiség a legkedvezőbb, hol jó aludniuk, merre nézzen az ágyuk, a családi tűzhely. Milyen hatással van a családod életére a bejárat iránya és helye, milyen színeket használj a különböző helyiségekben. Erről írásos anyagot készít a számodra, melyben pontosan feltünteti a szükséges változtatásokat, megjelöli az orvoslások helyét. A leírtakról részletes szóbeli magyarázattal is szolgál.

Miután a javasolt változtatásokat megtetted egy 3 hónapos várakozási idő következik. Ez idő alatt is folyamatos kapcsolatot tart Veled a klasszikus feng shui tanácsadód, hogy tájékozódjon arról, milyen események történnek a családoddal az átalakítás után. Ezekből tudja lemérni, hogy a pozitív változások beindultak-e, vagy szükséges valahol korrekciót javasolnia.

A klasszikus feng shui tanácsadói munka az eredmények jelentkezésekor ér véget.

Sikeres Tigris évet kívánok!

Üdvözlettel:

Jobbágy Mária nemzetközi feng shui tanácsadó

Jobbágy Mária
nemzetközi feng shui tanácsadó

Feng Shui tippek, megoldások első kézből

Feng Shui Siker Praktikák Hírlevelek

2010

Mindenkinek, aki külső és belső harmóniára vágyik! »
Praktikus tanácsok: a fürdőszoba » Praktikus tanácsok: a titokzatos hálószoba »
Praktikus tanácsok: a nappali » Praktikus tanácsok: az étkező »
Praktikus tanácsok: a konyha » Feng shui vagy lakberendezés? » 2010 a fém Tigris éve »

2009

Beköszöntő szám » 8 hasznos tanács kapcsolatod javítására » 10 ok amiért érdemes »
Kezdődik az iskola » Külső és belső rend » Megvetted már a lakást, házat, amit kinéztél? »
Mire számíthatsz 2009-ben a Bivaly évében? » Repülő Csillag módszer » Személyiségtípusok »

2008

Feng Shui és a Jin-jang » Feng Shui és párkapcsolat » Feng Shui hálószoba » Feng Shui szimbólumok »
Teremts egyensúlyt környezetedben! »

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára