Feng Shui tippek, megoldások első kézből

HÍRLEVÉL – beköszöntő szám

Szeretettel köszöntelek a Feng Shui siker megoldások iránt érdeklődők táborában!

Feng Shui Siker Praktikák HírlevélA Feng Shui Siker Praktikák Hírlevél segítségével megismerkedhetsz az ősi, klasszikus feng shui művészetével. Folyamatos tájékoztatást kapsz a feng shui alapjairól, a harmóniateremtés módszereiről, eszközeiről és azokról a szolgáltatásokról, mellyel sikeres környezetet teremthetsz magad körül.

Olyan használható ismeretekhez jutsz, melyek segítenek abban, hogy megkülönböztesd a hatékony feng shui megoldásokat, a babonás hiedelmekkel átitatott, felszínes módszerektől. A cikkek és szolgáltatások megismerése mellett lehetőséged van kérdéseket is feltenni, ha valami nem egyértelmű számodra.

Te magad is alkalmazhatod ezeket a megoldásokat, melyek segítségével jobban megismered és megérted a természet energiáit! Te is tehetsz valami hasznosat családodért, munkahelyedért, környezetedért!

Ha elégedett vagy a Hírlevéllel, azokkal az értékekkel, melyeket közvetít, ajánld ismerőseidnek, barátaidnak, kollegáidnak!

Bemutatkozom

Jobbágy Mária nemzetközi feng shui tanácsadóJobbágy Mária vagyok. Mint klasszikus feng shui tanácsadó lakások, irodák, épületek harmonizációját végzem, előadásokat tartok, programokat vezetek a klasszikus feng shui szemléletének terjesztésére, mellyel célom, hogy egészségesebb legyen az egyén és a szervezet is.

Szervezetfejlesztőként a hagyományos szervezeti diagnózist olyan új, sikeres feng shui megoldási módszerekkel bővítettem, melyek rövidebb idő alatt, lényegesen több információt nyújtanak az emberi erőforrás állapotáról, a cég üzleti helyzetéről és ebből következően a szervezeti célok megvalósításának sikeres alternatíváiról, mint a feng shui megoldások alkalmazása nélkül.

Célom, hogy olyan környezetet alakítsak ki otthonodban és munkahelyeden, ahol egészségesebb, kiegyensúlyozottabb, sikeresebb leszel! Új perspektívából látod a világot, és tudatosan, egészséges környezetet alakíthatsz magad körül.

Jobbágy Mária részletes bemutatkozása »

Iránytű a Sikeres Feng Shui weboldal használatához!

Iránytű a Sikeres Feng Shui weboldal használatához!Érdekes kihívás az ősi, tradicionális tudást modern eszközökkel közvetíteni. Ugyanakkor nagy lehetőség is, hiszen interaktív, folyamatos visszajelzést biztosít, ez alapján frissíthető, változtatható, a világ minden pontjára eljut …így Hozzád is!.

A Kezdőlap » röviden és tömören tájékoztat téged arról, hogy miért és milyen céljaid elérése érdekében igényelheted a Sikeres Feng Shui megoldásokat az otthonteremtésben és az üzleti életben.

A Kínálat » oldalain megtalálhatod aktuális szolgáltatásainkat:

  • Házépítés, tervezés sikeres feng shui megoldásokkal
  • Feng Shui siker megoldások az otthonteremtésben
  • Üzleted, irodád, vállalkozásod helyszínének harmonizálása sikeres feng shui megoldásokkal
  • Egyedi feng shui siker megoldások

amelyek közül igényedhez és céjaidhoz igazodva választhatsz otthonod és vállalkozásod egyensúlyának megteremtése érdekében.

Tréning » rovatunkban folyamatosan tájékozódhatsz a sikeres feng shui megoldások alkalmazásával foglalkozó, aktuális képzésekről.

Kapcsolat » oldalunkon elérhetőségeinket találod, és további információt kérhetsz a hatékony és sikeres feng shui megoldásokról.

A kínai hagyomány szerint az ember sorsát három dolog határozza meg: az égi, a földi és a személyes szerencse. Változtatni, hatással lenni egyrészt a földi szerencsére tudunk, mégpedig úgy, ha harmóniába kerülünk a környezetünkkel: otthonunk, munkahelyünk energiájával. A klasszikus feng shui alkalmazásával ez lehetséges, sőt kívánatos! A személyes szerencséd magad alakíthatod pl. azzal, ha jobban megismered önmagad, megértesz és meghallgatsz másokat.

Erre kínál remek lehetőséget a személyiségtípusok ismerete. Kitöltve a kérdőívet többet megtudsz magadról és a környezetedben élőkről. Még azt is, hogy milyen a rendhez való viszonyuk!

A Feng Shui alapjai: A személyre szabott rend »

Ha szeretnél többet megtudni magadról és családtagjaidról azért, hogy jobban megértsétek és elfogadjátok egymást., akkor kérj Skype konzultációt. Ezáltal erősítheted az emberi faktort is életedben, mely szükséges ahhoz, hogy harmóniában élhess önmagaddal és szeretteiddel. A viselkedésedre, konfliktusaidra, párodra más módon nézel majd, ezáltal lehetőséged lesz arra, hogy változtass viselkedéseden.

Személyiséged sikere a Te kezedben legyen! »

Folyamatosan bővülő Tudástár » rovatunk részletesen tájékoztat a feng shui történetéről és alkalmazási lehetőségeiről. Gyakorlati tanácsokat kapsz otthonod helyiségeinek feng shui szempontok szerinti kialakításához, mire érdemes figyelned telekvásárlásakor, hogyan közömbösítheted a mérgező nyilakat környezetedben, milyen elemeket alkalmazhatsz az egyensúly helyreállítására… A Tudástár kérdéseid, érdeklődésed hatására folyamatosan bővül.

Feng Shui Hálózat » az egyetlen angol nyelvű oldal jelenleg a honlapon. Ennek az a magyarázata, hogy a diplomámat az FSRC-nél (Feng Shui Research) szereztem, melynek alapítója Master Joseph Yu Mester, aki Torontóban alapította meg azt az intézetet, melynek több száz hallgatója van szerte a világon. Terveink között szerepel a video magyarra fordítása, azért, hogy azok számára is elérhető legyen, akik nem beszélnek angolul.

Halassy Marianna szintén Feng Shui Mester, ő hozta létre az FSRC – Hungaryt, mellyel lehetővé tette, hogy a klasszikus feng shui végre Magyarországon is meglelje helyét.

Az FSRC feng shui mesterei és tanácsadói a világ számos pontján megtalálhatók Ausztráliától, Dél-Afrikán át Európa számos országáig. Honlapjaik változatos kínálatát mutatják a klasszikus feng shui használatának. Az angolul beszélő érdeklődőknek és a feng shuival foglalkozó szakembereknek egyaránt hasznos lehet.

Könyvespolc » Értékes és érdekes könyveket válogattam számodra a könyvespolcra, melyek a feng shuival szélesebb értelemben foglalkoznak beleértve az építészetet is.

Megismerkedhetsz a Feng Shui gyökereivel, szellemiségével, a feng shui alkalmazásával otthonodban, irodádban, a kertben, különböző mesterek munkáiról kapsz ismertetőt és eldöntheted, hogy melyik irányzatot követed. Ha elakadsz, kérdezz! Segítségedre leszek abban, hogy a témával kapcsolatos kérdéseidre választ kapj.

A Sikeres Feng Shui képzéseihez kapcsolódó irodalom is rendelkezésedre áll majd, így a tanfolyamok után tovább mélyítheted tudásod.

Ajánlj Te is könyveket a Sikeres Feng Shui könyvespolcára!

Az Oldaltérkép » segítségével könnyen átlátod és megtalálod a keresett tartalmat.

Az oldalak végén található „interaktív ablak” azért készült, hogy kérdéseidre választ kapj!

Feng Shui Siker Praktikák Hírlevél

Teremts egyensúlyt 2010-ben otthonodban és munkahelyeden!

Ha harmonikus a környezeted, akkor jobb kedvvel dolgozol, szívesebben töltöd el az időd családod körében, egészségesebb, energikusabb leszel. A klasszikus feng shui hatékony eszköz ehhez. Segít abban, hogy a modern körülmények között is alkalmazd a 6000 éves referenciával rendelkező elveket, melyek a természet ismeretéből és szeretetéből fakadnak. Ne feledd! A változáshoz nem több pénz, hanem más típusú gondolkodás szükséges!

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 0620/9120-937

Feng Shui Siker Praktikák Hírlevél

A klaszikus feng shui módszerei

A klasszikus feng shui az energiaáramlást és a harmóniát az ún. Repülő Csillag módszer segítségével teremti meg, mindig egyedileg, a Te lakásodra, házadra, családodra szabva!

Első lépésben a helyszínen tanulmányozza a külső környezetet, feltárja és orvosolja a „mérgező nyilakat”, melyek negatív hatást fejtenek ki az ott élőkre.

A lakásban vagy házban lévő energia minőségét részletesen kiértékeli, ez alapján elemzi, hogy milyen a család egészségi, kapcsolati és anyagi helyzete, hol találhatók problémák és ezeket mivel lehet orvosolni, melyik családtagnak melyik helyiség a legkedvezőbb, hol jó aludniuk, merre nézzen az ágyuk, a családi tűzhely. Milyen hatással van a családod életére a bejárat iránya és helye, milyen színeket használj a különböző helyiségekben. Erről írásos anyagot készít a számodra, melyben pontosan feltünteti a szükséges változtatásokat, megjelöli az orvoslások helyét. A leírtakról részletes szóbeli magyarázattal is szolgál.

Miután a javasolt változtatásokat megtetted egy 3 hónapos várakozási idő következik. Ez idő alatt is folyamatos kapcsolatot tart Veled a klasszikus feng shui tanácsadód, hogy tájékozódjon arról, milyen események történnek a családoddal az átalakítás után. Ezekből tudja lemérni, hogy a pozitív változások beindultak-e, vagy szükséges valahol korrekciót javasolnia.

A klasszikus feng shui tanácsadói munka az eredmények jelentkezésekor ér véget.

Üdvözlettel:

Jobbágy Mária nemzetközi feng shui tanácsadó

Feng Shui Siker Praktikák Hírlevél

Feng Shui Siker Praktikák Hírlevelek

2010

Mindenkinek, aki külső és belső harmóniára vágyik! »
Praktikus tanácsok: a fürdőszoba » Praktikus tanácsok: a titokzatos hálószoba »
Praktikus tanácsok: a nappali » Praktikus tanácsok: az étkező »
Praktikus tanácsok: a konyha » Feng shui vagy lakberendezés? » 2010 a fém Tigris éve »

2009

Beköszöntő szám » 8 hasznos tanács kapcsolatod javítására » 10 ok amiért érdemes »
Kezdődik az iskola » Külső és belső rend » Megvetted már a lakást, házat, amit kinéztél? »
Mire számíthatsz 2009-ben a Bivaly évében? » Repülő Csillag módszer » Személyiségtípusok »

2008

Feng Shui és a Jin-jang » Feng Shui és párkapcsolat » Feng Shui hálószoba » Feng Shui szimbólumok »
Teremts egyensúlyt környezetedben! »

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára