Íróasztal és Feng Shui

Irodai feng shui megoldások a sikeres karrier és anyagi növekedés érdekében

Íróasztal és Feng ShuiAz íróasztalod helye és számodra kedvező iránya befolyással van karrieredre és üzleti sikereidre. Fontos tudnod, hogy az íróasztalod irodában elfoglalt helye és iránya kedvező vagy kedvezőtlen hatással lehet munkádra, munkatársi kapcsolataidra és üzleti sikereidre. Ha egy céget vezetsz, különös felelősséged van, hiszen a cég életére nagy a hatásod. A képességeid mellett a környezet kedvező kialakításával is növelheted eredményességed.

Az íróasztal kedvezőtlen elhelyezése

Az íróasztal helye kedvezőtlen számodra az ajtóval szemben, mert az energia hirtelen érkezik rád.

Az íróasztal helye kedvezőtlen számodra az ajtóval szemben, mert az energia hirtelen érkezik rád.

Kedvezőtlen háttal ülni az ajtónak, mert nincs támasz mögötted, ráadásul nem látod ki jön be az irodába, megzavarhatnak a munkában, „hátba támadnak”.

Kedvezőtlen háttal ülni az ajtónak, mert nincs támasz mögötted, ráadásul nem látod ki jön be az irodába.

Nem kedvező az ablaknak háttal ülni sem, bármilyen szépnek tűnnek első pillanatban a nagyablakos irodák. Különösen kedvezőtlen, ha az íróasztalod az ablak és az ajtó között van. Nemcsak a huzat miatt, hanem azért is, mert ebben az esetben nincs támasz mögötted. Itt ülve bizonytalanság érzésed lesz, az energia túl erősen irányul rád, mintegy „mérgező nyíl”, kedvezőtlen hatással lesz a munkádra és az egészségedre is.

Nem kedvező az ablaknak háttal ülni sem, bármilyen szépnek tűnnek első pillanatban a nagyablakos irodák.

Az íróasztal kedvező elhelyezése

Előnyös helyzet az ajtónak átlósan ülni, mert így látod, hogy ki lép be az ajtón, van támasz a hátad mögött. Ezt nevezzük „kontroll pozíciónak”.

Előnyös helyzet az ajtónak átlósan ülni, mert így látod, hogy ki lép be az ajtón, van támasz a hátad mögött.Előnyös helyzet az ajtónak átlósan ülni, mert így látod, hogy ki lép be az ajtón, van támasz a hátad mögött.

Fokozhatod íróasztalod elhelyezésének kedvező hatását, ha valamelyik kedvező irányod felé nézve ülsz. Ez a születési dátumod alapján, személyes energiaszámod ismeretében könnyen kiszámítható.

A Feng Shui alapjai: Gua szám »

Gua szám kalkulátor »

A gua számokat kétféle módon osztályozhatjuk:

  • a KELETI csoportba tartozókra (1, 3, 4, 9),
  • és a NYUGATI csoportba tartozókra (2, 8, 6, 7).
Gua számKedvező területekKedvezőtlen területek
Keleti csoport
(1, 3, 4, 9)
K, DK, D, É NY, DNY, ÉK, ÉNY
Nyugati csoport
(2, 6, 7, 8)
NY, DNY, ÉK, ÉNYK, DK, D, É

Keleti csoport

Lo Shu a keleti csoportba tartozó gua számokkal

Nyugati csoport

Lo Shu a nyugati csoportba tartozó gua számokkal

Így készül el a Repülő Csillag térkép »

Íróasztal Feng Shui

Üzleted, irodád, vállalkozásod helyszínének harmonizálása sikeres feng shui megoldásokkal

Feng shui siker megoldásokAmikor ingatlant keresel bármilyen üzleti vállalkozás számára, vedd igénybe a feng shui siker megoldásokat! A feng shui siker megoldások segítségével vállalkozásod számára olyan épületet választhatsz, mely üzletileg kedvező számodra ebben a periódusban! A feng shui siker megoldások előnyeit irodád, üzleted berendezésénél is érvényesítheted!

Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen! Sikeres Feng Shui megoldások »

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

Feng shui siker megoldások az üzleti életben és a munkahelyen »

FENG SHUI AZ IRODÁBAN ÉS AZ ÜZLETI ÉLETBEN »

Feng Shui és az íróasztal

Feng Shui siker könyvek, amelyeket érdemes elolvasni

Libri partner program: Sikeres Feng Shui könyvespolcHa felkeltette érdeklődésed a Sikeres Feng Shui és szeretnél kicsit többet megtudni a Feng Shui megoldásokról, az otthonteremtéshez és lakberendezéshez, házépítéshez, iroda berendezéshez kapcsolódó témákról, engedd meg, hogy ajánljak néhány könyvet a Libri partner program kínálatából, melyekkel saját tempódban haladva elindulhatsz egy érdekes szellemi úton.

FENG SHUI AZ IRODÁBAN ÉS AZ ÜZLETI ÉLETBEN

DR. JES T. Y. LIM

DR. JES T. Y. LIM: FENG SHUI AZ IRODÁBAN ÉS AZ ÜZLETI ÉLETBENProf. Dr. Jes T. Y. Lim: Csaknem harminc éve működöm feng shui tanácsadóként a vállalkozói szférában; ennyi tapasztalattal a hátam mögött kijelenthetem: a nem jövedelmező cégek nehézségeinek több mint 80 %-át a feng shuival megmagyarázható problémák okozzák. Az üzleti feng shui elveinek ismeretében ezekben az esetekben meg lehet akadályozni a cégek tönkremenetelét. E könyvben az üzleti feng shui gyakorlati művelésének különböző szempontjait és irányelveit igyekszem érthetően felvázolni. A kedves Olvasó ezáltal elkerülheti a hibákat és adott esetben orvosolhatja a bajt, amelyek miatt szembekerülhetett munkatársaival. Még abban az esetben is, ha elbizonytalanodna, mert üzlete nem megy olyan jól, mint ahogy mehetne, az üzleti feng shui kínálta kiváló ötletek kimozdítják az energiát pangó helyzetéből, és a kívánt folyásirányba terelik.

Tovább a könyvesboltba »

Feng Shui és az íróasztal

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára