Jobbágy Mária

Klasszikus Feng Shui tanácsadó

Jobbágy Mária nemzetközi Feng Shui tanácsadó

Jobbágy Mária

Jobbágy Mária vagyok, hívatásomat tekintve egyéni-, szervezeti-, közösségi- és környezeti tanácsadó. Életpályám úgy alakult, hogy tapasztalatot szereztem egyének, családok, csoportok és szervezetek tevékenységének fejlesztésében különböző időben és számos módszerrel. Népművelőként az életmód és a kultúra, a családok segítőjeként a szociális és pszichológiai „felzárkózás” új módszereinek fejlesztése, mentálhigiénikusként a lelki egészség védelme, trénerként és tanácsadóként a vezetői és szervezeti hatékonyság, végül feng shui tanácsadóként az egyén – szervezet - környezet egyensúlyának megteremtése vált küldetésemmé. Szívesen adom át tudásom egyéneknek, családoknak, szervezeteknek: tanítok intézmény- és cégvezetőket, szociális és egészségügyi területen dolgozó szakembereket, közéleti szerepre készülő nőket, fiatal szervezetfejlesztőket és az új iránt fogékony érdeklődőket.

Rend, harmónia, siker

15 éve vezetek tréningeket ügyfeleim igényeinek megfelelően kommunikációfejlesztés, csapatépítés, együttműködés, készségfejlesztés, önismeret, változáskezelés, személyiségtípusok (Myers Briggs Típus Indikátor - MBTI®) témákban.

Szervezetfejlesztőként - feng shui tanulmányaim eredményeinek hatására - a hagyományos szervezeti diagnózist olyan új, sikeres megoldási módszerekkel bővítettem, mely rövidebb idő alatt, lényegesen több információt nyújt az emberi erőforrás állapotáról, a cég üzleti helyzetéről és ebből következően a szervezeti célok megvalósításának sikeres alternatíváiról, mint a feng shui megoldások alkalmazása nélkül.

Klasszikus Feng Shui

Mint Feng Shui tanácsadó lakások és irodák harmonizációját végzem, előadásokat tartok, programokat vezetek a klasszikus feng shui szemléletének terjesztésére, azért, hogy egészségesebb legyen az egyén és a szervezet is.

Mestereim: Halassy Marianna és Master Yoseph Yu.

Jobbágy Mária Feng Shui diploma

Célom, hogy olyan környezetet alakítsak ki otthonodban és munkahelyeden, ahol egészségesebb, kiegyensúlyozottabb, sikeresebb leszel! Új perspektívából látod a világot, és segítségemmel tudatosan, egészséges környezetet alakíthatsz magad körül.

Küldetésem, hogy komplex tanácsadással, konzultációkkal, képzésekkel egy hozzáértő csapat közreműködésével hozzásegítsem az embereket és a szervezeteket ahhoz, hogy a természet rendjét követve, környezet-tudatosan éljenek.

Jobbágy Mária nemzetközi Feng Shui tanácsadó

Feng Shui kérdésed
Nem marad kérdés megválaszolatlan

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

Jobbágy Mária nemzetközi Feng Shui tanácsadó

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára