Otthonod, vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!

Házépítés, tervezés sikeres feng shui megoldásokkal

Mindenkinek, aki új házat tervez, épít!

Tervezz úgy házat, hogy a beköltözés után is szívesen lakj benne! Használd Te is a klasszikus feng shui alapelveit! Ha megengedheted magadnak, hogy már otthonteremtés elején figyelembe vedd és alkalmazd a feng shui szempontjait, jó, ha tudod, hogy a feng shui már a telek kiválasztásánál, új házad tervezésénél is elengedhetetlen.

Már a telek kiválasztásánál alkalmazd feng shui alapelveit!A ház tájolásával a külső környezet kialakításával pozitív vagy negatív hatással lehetsz családod életére.A Feng Shui a környezet kedvező energiáit is hasznosítja!

Ha már építkezel, használj ki minden lehetőséget, ami otthonod és családod szempontjából kedvező! Tudd, hogy minden ház, épület, ami 2004. február után épül, új típusú energiákkal rendelkezik, melyet a feng shui megoldásokat használók javukra fordíthatnak. Ez a 20 évenként változó időciklus jelentős hatást gyakorol életünkre: bizonyos tevékenységek, üzletágak, viselkedések előtérbe kerülnek, míg mások visszaesnek, vagy eltűnnek. A feng shui megoldások alkalmazásával elérheted, hogy új otthonod és a házba költöző családtagjaid a számukra legkedvezőbb energiákhoz jussanak!

Házad sikere a Te kezedben legyen! Sikeres Feng Shui megoldások »

Otthonod vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen! Házépítés tervezés sikeres feng shui megoldásokkal

Feng Shui siker megoldások az otthonteremtésben

Életed alakulásában sok tényező játszik szerepet, melyből az egyik meghatározó otthonod hangulata, atmoszférája. Tedd fel magadnak az alábbi kérdéseket!

  • Szeretsz otthon lenni?
  • Szereted a bútorokat, színeket melyek körülvesznek?
  • Szívesen járnak hozzátok mások is, vagy nem szereted a vendégeket?
  • Jól alszol?
  • Minden reggel fáradtan ébredsz?
  • Jól tanulnak a gyermekeid?
  • Kiegyensúlyozott párkapcsolatban élsz?

Ha ezekre a kérdésekre igen a válaszod, akkor nyilvánvaló, hogy harmonikus környezetben élsz. Lehet, hogy ösztönösen olyan környezetet teremtettél magad körül, mely támogató, pozitív energiát nyújt számodra.

Ha a válaszod a kérdések többségére nem, akkor a környezeted energiát von el Tőled. Szeretnéd, ha ez változna? Akkor alkalmazd az otthonteremtésnél a sikeres feng shui megoldásokat!

Családod életét kedvezően befolyásolhatod a feng shui siker megoldások alkalmazásávalFeng shui siker megoldásokOtthonod sikere a Te kezedben legyen!Feng Shui siker megoldások az otthonteremtésben

Családod életét kedvezően befolyásolhatod a feng shui siker megoldások alkalmazásával, mely helyreállítja az egyensúlyt otthonodban.

Otthonod sikere a Te kezedben legyen! Sikeres Feng Shui megoldások »

Otthonod vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen! Feng Shui siker megoldások az otthonteremtésben.

Üzleted, irodád, vállalkozásod helyszínének harmonizálása sikeres feng shui megoldásokkal

Mindenkinek, aki egészséges, harmonikus környezetben szeretne élni, dolgozni!

Minden vállalkozásra hatnak a környezet energiái, melyet érzékelhetsz a bevételek, megrendelések alakulásán épp úgy, mint a munkatársi kapcsolatokban, vagy vezetői tekintélyed alakulásán. A sok változásnak körülöttünk egyik magyarázata az idő, mely húsz évenként változó energiákat hoz, s ezzel jelentős hatást gyakorol életünkre. Ez a periódus 2004. februártól 2024. februárig tart.

Amikor ingatlant keresel bármilyen üzleti vállalkozás számára, vedd igénybe a feng shui siker megoldásokat! A feng shui siker megoldások segítségével vállalkozásod számára olyan épületet választhatsz, mely üzletileg kedvező számodra ebben a periódusban!

Amikor ingatlant keresel bármilyen üzleti vállalkozás számára vedd igénybe a feng shui siker megoldásokat!A feng shui siker megoldások segítségével vállalkozásod számára olyan épületet választhatsz mely üzletileg kedvező számodra ebben a periódusban!Amikor ingatlant keresel bármilyen üzleti vállalkozás számára vedd igénybe a feng shui siker megoldásokat!A feng shui siker megoldások segítségével vállalkozásod számára olyan épületet választhatsz mely üzletileg kedvező számodra ebben a periódusban!

A feng shui siker megoldások előnyeit az iroda, üzlet berendezésénél is érvényesítheted!

Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen! Sikeres Feng Shui megoldások »

Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!

Feng Shui siker megoldások

Skype konzultáció

Skype konzultációMindenkinek, aki külső és belső harmóniára vágyik!: Azoknak ajánlom ezt a költséghatékony módszert, akik a sok feng shui könyv olvasása közben elakadtak, miközben saját környezetük átrendezésébe fogtak. Szeretnének tisztán látni és kérdéseikre választ kapni.

Skype konzultáció »

Térharmonizálás coaching

Energia menedzsment - Térharmonizálás coachingEnergia menedzsment: A harmonikus munkahelyi környezet megteremtése egyre jelentősebb szerepet kap a versenyben. A térharmonizálás coaching segítségével megismerheted és a gyakorlatban kipróbál­hatod a tudatos környezet-átalakítás módszereit.

Térharmonizálás coaching »

Iroda, üzlethelyiség Feng Shui tanácsadás

Iroda, üzlethelyiség választási tanácsadás - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!Ajánlatunk azoknak a cégeknek szól, akik új irodába, vagy üzlet­helyiségbe szeretnének költözni, de bizonytalanok abban, hogy igényeiknek megfelelően berendezhető-e a választott tér.

Iroda, üzlethelyiség Feng Shui tanácsadás »

Komplett Feng Shui belsőépítészet

Komplett Feng Shui belsőépítészet - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!Tudatos megrendelőink már az iroda kiválasztásánál segítségünket kérik, majd a teljes belsőépítészeti kialakítás is a mi feladatunk. A munka az irodaválasztási tanácsadás szolgáltatá­sunkkal indul, és ezt követi a teljes körű Feng Shui belsőépítészeti tervezés.

Komplett Feng Shui belsőépítészet »

Iroda harmonizálás

Iroda harmonizálás - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!Sok esetben azért fordulnak hozzánk, hogy már meglévő irodájukat frissítsük fel és harmonizáljuk a design és a Feng Shui eszközeivel. A rendelkezésre álló tér már adott, legfeljebb csak kisebb módosítások képzelhetők el. Ilyen esetekre is kínálunk megoldást.

Iroda harmonizálás »

Iroda harmonizálás tréninggel

Iroda harmonizálás tréninggel - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!A felméréssel párhuzamosan indított tréning, amelynek célja a meglévő iroda vagy üzlethelyiség elrendezésbeli, belsőépítészeti, vagy Feng Shui problémáinak feltárása. Mindenképpen szükségünk lesz a megbízó és az általa kijelölt team aktív közreműködésére.

Iroda harmonizálás tréninggel »

Sikeres Feng Shui

Egyedi feng shui siker megoldások

Lehetséges, hogy elolvasva eddigi kínálatom, úgy találod, hogy a Te igényed ettől eltér. Elképzelhető, hogy Te a sikeres feng shui megoldásokat máshol kívánod alkalmazni: nyaralódban, egy kis faluban, egy közösségi tér megépítésén, netán valamelyik közintézmény működését szeretnéd ezzel javítani….

Mondd el elképzelésed! Egyedi kérdésedre, egyedi választ és megoldást kapsz!

Egyedi feng shui siker megoldások
Kérj ajánlatot!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

Sikeres Feng Shui

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára