Energia menedzsment

Térharmonizálás coaching – egy hatékony megoldás a stresszmentes, harmonikus üzleti környezet megteremtésére

Vezetőknek, vállalkozóknak és vállalkozó kedvű embereknek, akik személyes sikereiket gyorsabban szeretnék elérni

A harmonikus munkahelyi környezet megteremtése egyre jelentősebb szerepet kap a versenyben. Azon cégek, melyek hosszabb távon gondolkodnak, hamar felismerték, hogy a tudatosan megtervezett munkakörnyezet elősegíti a szervezeti célok elérését.

A térharmonizálás coaching segítségével megismerheted és a gyakorlatban kipróbálhatod a tudatos környezet-átalakítás módszereit, „fortélyait”.

A tudatos térkialakítás segíti a harmonikus munkatársi kapcsolat kialakulását, a dolgozói elégedettség és a teljesítmény növekedését is, ezáltal közvetve csökkentik a fluktuációt. Vannak olyan vállalatok, melyek egyértelműen kiemelkednek a környezetükből már azzal, hogy esztétikus a környezetük, melynek következtében jó a hangulat, szívesen mennek be és maradnak ott az emberek, vonzza az ügyfeleket.

Mi a haszna számodra a Térharmonizálás coachingnak?

 • Megismered irodád/üzlethelyiséged kedvező és kedvezőtlen energiájú területeit, melyik tevékenységhez melyik helyiség alkalmas, hol tárgyalj, hol legyen az íróasztalod, milyen színűek legyenek a helyiségek, hol helyezd el a bútorokat. Az irodák elosztásával, berendezésével, a közlekedési utak megválasztásával, a tudatosan megválasztott színek, formák és berendezési tárgyak alkalmazásával nemcsak munkatársaidra de az ügyfelekre is kedvező, ösztönző hatással lehetsz.

 • Megtudod, hogy a külső szemlélő milyen következtetést von le a térbeli elrendezésből miután cégednél járt, ez mennyire van összhangban a vállalti kultúrával a cég által képviselt értékekkel.

 • A változás könnyebb és hatékonyabb lesz, ha megismered, hogy a térrendezéssel milyen eredményt érhetsz el, a változtatás számtalan lehetősége közül melyik megoldás az előnyös számodra.

 • A coaching folyamat segít abban is, hogy „megtörjön a jég”, elháruljon az akadály a változás elől, az új környezet előnyei vonzóbbak legyenek számodra, mint az átalakítással járó „kényelmetlenségek”, és erőt érezz a kipróbálására. Ez a forma lehetővé teszi számodra, hogy a sokféle lehetőségből megtaláld a számodra legvonzóbbat.

Mit kapsz az együttműködés során?

 • Az elképzelésed teljes mértékű érvényesítésével egyedi, testre szabott megoldási módok közül választhatsz, mely megvalósítása számodra a siker élményén keresztül örömet okoz.

 • Megismerkedhetsz a változtatás alternatíváival, ezek előnyeivel, hátrányaival, hogy a döntésednél ezt mérlegelhesd.

 • Az általad elfogadott változtatások megtétele közben történt eseményekről, megfigyelésekről, érzésekről – folyamatosan konzultálunk. Ezzel mérheted le a változtatás kedvező hatását és korrigálhatsz, ha szükséges.

 • Új felismerésekhez jutsz magadról, érzelmileg stabil leszel, személyes hatékonyságod nő, javul a koncentráló képességed, szélesednek kapcsolataid, üzletileg eredményesebb, sikeresebb leszel.

Ennek a tanácsadási formának három fázisa van:

 • Állapotfelmérés, célkitűzés

  A klasszikus feng shui tanácsadó a környezeti felmérés mellett megismeri az igényeidet, a céljaidat, melyet a tudatos környezet átalakítással szeretnél elérni.

 • Javasolt átalakítások

  Részletes írásos diagnózist kapsz a tér energiájáról, ezek hatásáról és javaslatot teszek a szükséges változtatásokra, melyet a coaching folyamat során közösen alakítunk.

 • Monitorozás

  Folyamatosan konzultálunk, hogy az átalakítás milyen hatással van a cég üzletmenetére, a munkatársi és ügyfélkapcsolatokra, mennyivel csökkenti a stresszt.

Amire választ kapsz a térharmonizálás coaching folyamat során:

 • Hogyan kezdj hozzá környezeted átalakításához. Milyen tér-rendezési módszerek segítenek környezeted lépésről-lépésre történő változtatásában.

 • Mire figyelj:

  • Kedvező formák a telek és irodavásárlásnál/bérlésnél.

  • Támadó és előnytelen szerkezetek kiküszöbölése, kerülendő épületformák, helyek…

 • Hogyan élhetsz harmonikusabban munkatársiddal, milyen változtatások szükségesek ehhez munkahelyeden, milyen eszközökkel érheted ezt el.

 • Milyen összefüggést mutat a szervezeti kultúra és a tárgyi környezet? Hogyan alakíthatod ki a céged jövőjéhez illő, céljaid megvalósítását segítő munkahelyi környezetet (a tér funkció szerinti átrendezése, színek, formák, méretek, szimbolikus tárgyak használata…).

 • Hogyan befolyásolja a céged előmenetelét az ügyvezető/igazgató irodája.

 • Milyen a cég külső-belső képe (pl. megközelíthetőség, bejárat, színek, formák, stb.) Milyen változtatásokat tehetsz meg az eredményesség érdekében.

 • Hogyan hat a személyiségedre a tárgyi környezet megváltoztatása.

Irodád/irodaházad /üzleted átrendezése/berendezése számos kérdést vet fel, melyben könnyebben dönthetsz, idődet hatékonyan használhatod fel, ha egy térrendezéssel foglalkozó szakemberrel folyamatosan konzultálsz.

Az iroda/épület felmérésére és az írásos elemzésére fordított idő a helyiség nagyságától függően 1-3 hét. Az első coaching alkalom 2 órás, a továbbiak egy órásak. A változás elindításához általában 4-8 alkalom elegendő.

Kérj személyes konzultációt!

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 0620/9120-937

Energia menedzsment - Térharmonizálás coaching – egy hatékony megoldás a stresszmentes, harmonikus üzleti környezet megteremtésére

Térharmonizálás coaching – egy hatékony megoldás a stresszmentes, harmonikus üzleti környezet megteremtésére

Feng Shui siker megoldások

Iroda, üzlethelyiség Feng Shui tanácsadás

Iroda, üzlethelyiség választási tanácsadás - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!Ajánlatunk azoknak a cégeknek szól, akik új irodába, vagy üzlet­helyiségbe szeretnének költözni, de bizonytalanok abban, hogy igényeiknek megfelelően berendezhető-e a választott tér.

Iroda, üzlethelyiség Feng Shui tanácsadás »

Komplett Feng Shui belsőépítészet

Komplett Feng Shui belsőépítészet - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!Tudatos megrendelőink már az iroda kiválasztásánál segítségünket kérik, majd a teljes belsőépítészeti kialakítás is a mi feladatunk. A munka az irodaválasztási tanácsadás szolgáltatá­sunkkal indul, és ezt követi a teljes körű Feng Shui belsőépítészeti tervezés.

Komplett Feng Shui belsőépítészet »

Iroda harmonizálás

Iroda harmonizálás - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!Sok esetben azért fordulnak hozzánk, hogy már meglévő irodájukat frissítsük fel és harmonizáljuk a design és a Feng Shui eszközeivel. A rendelkezésre álló tér már adott, legfeljebb csak kisebb módosítások képzelhetők el. Ilyen esetekre is kínálunk megoldást.

Iroda harmonizálás »

Iroda harmonizálás tréninggel

Iroda harmonizálás tréninggel - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!A felméréssel párhuzamosan indított tréning, amelynek célja a meglévő iroda vagy üzlethelyiség elrendezésbeli, belsőépítészeti, vagy Feng Shui problémáinak feltárása. Mindenképpen szükségünk lesz a megbízó és az általa kijelölt team aktív közreműködésére.

Iroda harmonizálás tréninggel »

Energia menedzsment - Térharmonizálás coaching – egy hatékony megoldás a stresszmentes, harmonikus üzleti környezet megteremtésére

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára