Házad sikere a Te kezedben legyen!

Házépítés, tervezés sikeres feng shui megoldásokkal

Mindenkinek, aki új házat tervez, épít!

Ha már építkezel, használj ki minden lehetőséget, ami otthonod és családod szempontjából kedvező! Tudd, hogy minden ház, épület, ami 2004. február után épül, új típusú energiákkal rendelkezik, melyet a feng shui megoldásokat használók javukra fordíthatnak. Ez a 20 évenként változó időciklus jelentős hatást gyakorol életünkre: bizonyos tevékenységek, üzletágak, viselkedések előtérbe kerülnek, míg mások visszaesnek, vagy eltűnnek. A feng shui siker megoldások alkalmazásával elérheted, hogy új otthonod és a házba költöző családtagjaid a számukra legkedvezőbb energiákhoz jussanak!

Már a telek kiválasztásánál alkalmazd feng shui alapelveit!A ház tájolásával a külső környezet kialakításával pozitív vagy negatív hatással lehetsz családod életére.A Feng Shui a környezet kedvező energiáit is hasznosítja!

Hogyan lehetséges ez?

Már a telek kiválasztásánál Te magad is élhetsz a Feng Shui siker megoldásokkal! Tapasztalatod, meglévő tudásod mellett használd a mellékelt szempontokat is, hogy a legmegfelelőbb telket válaszd új otthonod felépítéséhez!

A tervezés a fejben kezdődik!

Ha már megvan a telek és elképzelted milyen házat szeretnél, ott hogy fogtok élni, bizonyára számos vázlatot is készítesz, egy fontos dolgot tegyél meg: még a tervek véglegesítése előtt konzultálj a sikeres Feng Shui megoldásokról!

Mi történik és mi az eredménye?

 1. Első fázis - Állapotfelmérés és igényfelmérés

  Időráfordítás részedről kb. 2-3 óra. Hasznos, ha családtagjaid is jelen vannak ezen az alkalmon.

  Telefonon vagy e-mailen történt egyeztetés után személyesen találkozunk. Megismerem elképzeléseid, tájékozódom a tervekről, vázlatokról, felmérem a környezet energiáját, begyűjtöm a szükséges adatokat a házról és a családtagok elképzeléséről és elmondom, hogy a Feng Shui megoldásoktól mit várhatsz, mire lesz jó ez Neked!

  Előzetesen annyit, hogy ezek az információk szükségesek ahhoz, hogy házad tájolásánál olyan irányt válasszunk, mely a környezet kedvező adottságai mellett családtagjaid személyes energiáját is figyelembe veszi. Számolunk jövőbeli terveiddel: pl. családtagok számának növekedésével, társasági életeddel, otthon szeretnél-e dolgozni, vagy sem, kinek mi a hobby-ja és ehhez milyen tér szükséges, stb.

  Az első fázis végén eldöntheted, hogy kívánsz-e élni a Feng Shui megoldásokkal. Amennyiben válaszod IGEN, elkezdem a tervezést.

  Szükség szerint egyeztetem elképzeléseid és a Feng Shui megoldásokra vonatkozó javaslatokat építészeddel, ha igényled, Feng Shui megoldások iránt fogékony építészt ajánlok.

 2. Második fázis - Elemzés átadása, személyes konzultáció

  Időráfordítás részedről kb. 2-3 óra.

  A nyolc égtáj felöl érkező energia tulajdonságára való tekintettel tervezzük meg házad pontos helyét és tájolását a telken, a bejáratot, a fő közlekedési utakat a ház körül, a kertet, a helyiségek elosztását, kedvező irányú bejáratát, a terasz helyét, hol legyenek a közös helyiségek, a családtagok szobái. Erről részletes, képekkel és megoldási alternatívákkal illusztrált elemzést kapsz kézhez.

  Tudni fogod, hogy a lakóterek kedvező energiáját hogy fordítsd javadra és hogyan egyensúlyozd a kedvezőtlen területeket.

  Javaslatot kapsz a kedvező színekről helyiségenként, a jelentős berendezési tárgyak (tűzhely, kandalló, ágy, író- és vagy tanulóasztal, étkező…) számodra és családtagjaid számára kedvező helyéről és irányáról.

  Az elemzésben szerepelnek megoldási javaslatok a külső környezet kialakítására, különös tekintettel pl. a magasabb növények, fák, kerti tó és medence helyére. Egy rosszul elhelyezett medence sok bajt okozhat családod egészségét, vagy anyagi helyzetét illetően.

  Feng Shui siker megoldási javaslatok a külső környezet kialakításáraFeng Shui siker megoldási javaslatok a külső környezet kialakítására

  A személyes konzultáció során a miértekről és az alternatívákról részletes magyarázatot kapsz.

 3. Harmadik fázis: Megvalósítás és nyomon-követés

  Igény szerint. Ha a megvalósítás során kérdés merül fel benned, az előre egyeztetett módon (ami számodra kényelmesebb) e-mailben, telefonon, Skypon megbeszéljük. Előfordulhat, hogy az építkezés során megváltozik valami, ami az eredeti tervben nem szerepelt. Te tudni fogod, hogy mi az, amin és ahogy változtathatsz.

  Egy Feng Shui megoldásokkal tervezett házban egészségesebbek és anyagilag kiegyensúlyozottabbak lesznek az ott lakók.

Sikeres Feng Shui

Szolgáltatási díj: 1000 Ft/m2 + útiköltség

A díj a következőket tartalmazza: az adatgyűjtést, helyszíni felmérést, részletes, írásos elemzést „diagnózist” leendő otthonod kedvező és kedvezőtlen energiájú területeiről - különös tekintettel az egészségre, a kapcsolatokra és az anyagi prosperitásra vonatkozóan. Részletes javaslatokat a kedvező homlokzati irány megválasztására, a  bejárat legkedvezőbb helyének megválasztására és a helyiségek elhelyezésére (különös tekintettel a hálókra, gyerekszobára és ezen belül az ágyak helyére), a tűzhely, kandalló és a vizes helyiségek kedvező helyének kijelölésére, a színek megválasztására helyiségenként,  - mindezt az építésszel is együttműködve, hogy az új otthonod számodra és családod számára a legkedvezőbb legyen.

A tervezés során folyamatosan konzultációs lehetőséget biztosítok (e-mail, telefon, Skype), amikor ellenőrizzük a javaslatok megvalósítását. A ház elkészülte után még 3 hónapig nyomon követem az események alakulását a családod életében.

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

Sikeres Feng Shui

Feng Shui siker megoldások

Házad sikere a Te kezedben legyen! » Otthonod sikere a Te kezedben legyen! »
Személyiséged sikere a Te kezedben legyen! »
Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen! »

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára