Iroda harmonizálás

Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!

 Iroda harmonizálás - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!Sok esetben céges megrendelőink azért fordulnak hozzánk, hogy már meglévő irodájukat frissítsük fel és harmonizáljuk a design és a Feng Shui eszközeivel. A legtöbbször a rendelkezésre álló tér már adott, legfeljebb csak kisebb módosítások képzelhetők el. A bútorok és berendezési tárgyak helye és funkciója ugyan már kialakult, de az átrendezés vagy akár az újra bútorozás is lehetséges. Ajánlatunk ilyen esetekre kínál megoldást.

Iroda harmonizálás

A szolgáltatás részletezése:

 • Feng Shui felmérés

  Helyszíni Feng Shui felmérés, amelynek tartalma a következő: A külső és belső környezet speciális felmérése, az épületen kívül lévő „támadó és támogató” szerkezetek beazonosításával. Ezek hatása az épületre, és a cégben dolgozók tevékenységére. Az épület homlokzati irányának mérése, az épület belső elrendezése az alaprajz szerint, színek és formák helyiségenként, a tevékenységi körök/csoportok/egységek/munkaterületek és munkatársak elhelyezkedése, életesemények beazonosítása (pozitív és negatív történések). Az alaprajz és a beköltözés dátuma mellett a munkatársak születési dátumára van szükségünk a felméréshez.

 • Belsőépítészeti felmérés

  Helyszíni belsőépítészeti felmérés a megrendelőtől kapott építész rajz alapján. Méretezett, 1:50, vagy 1:100 léptékű – alaprajzi szintű - tervek ismeretében dolgozunk. Személyes interjú alkalmával tárjuk fel az Ön konkrét igényeit és elképzeléseit az irodával kapcsolatosan.

 • Feng Shui elemzések

  Feng Shui elemzésekAz irodáról/üzlethelyiségről Feng Shui diagnózis készül a klasszikus Feng Shui elvei szerint: Milyen az energia minősége a különböző helyiségekben, milyen hatások érik az ott dolgozókat, ennek milyen következményei vannak az anyagiakra, a munkatársi kapcsolatokra és az egészségre vonatkozóan? Szükséges-e változtatni, és ha igen akkor hol? Az elrendezés, a színek és a kiegészítők tekintetében ennek milyen változatai vannak? Mivel erősíthetjük a kedvező területeket, és mivel gyengíthetjük a negatív hatásokat. Alternatív javaslatot teszünk a színek, formák, berendezési tárgyak, kiegészítők használatára, ezek pontos helyének megjelölésével. Ha kérdések merülnek fel, a folyamat közben is konzultálunk a megrendelőnkkel.

 • Dokumentálás, javaslatok

  A szakértőnktől kapott információkra támaszkodva elkészítjük a belsőépítészeti tervdokumentációt a következő tartalommal:

  1. 2 db vázlatszintű alaprajz
  2. Az Ön döntése alapján 1 db végleges berendezett alaprajz a meglévő bútorokkal, vagy ajánlással kereskedelemben kapható bútorokból.
  3. Falszínek, tapéták, textilek és dekoráció ajánlása katalógusból, anyagmintákból.
  4. Fali- és padlóburkolatok, egyéb dekorációk ajánlása katalógusból, vagy boltajánlással.
  5. Arculati elemek dekoratív alkalmazásának lehetőségei, ajánlással.
  6. Boltajánlás

  Tervdokumentációnk tartalmazza a részletes Feng Shui elemzést is, amely a következőkre tér ki:

  1. Konkrét javaslatokat teszünk a változtatásra helyiségenként: ülésrend, színek, formák, kiegészítők alkalmazása. Mindazon tényezők meghatározása, melyek hatással lesznek az anyagi prosperitásra, a kapcsolatok harmonizálására és a munkatársak egészségére.

  2. Igény szerinti műhelymunka keretében, a cég által kijelölt munkatársakkal közösen választjuk ki a legkedvezőbb megoldást. Ez külön előnyt jelent a szervezet számára, mert csapatépítő hatása van. A megvalósítás során folyamatos kapcsolatot tartunk és ellenőrizzük az átalakítás folyamatát.

  3. Az elemzés azt is tartalmazza, ha a cég számára a jelenlegi hely nem megfelelő. Ebben az esetben javaslatot teszünk a belső átalakításra, de – ritkán – előfordulhat, hogy az üzletnek olyanok az adottságai, hogy még átalakítás esetén sem lesz energetikailag megfelelő a környezet. Ezt minden esetben feltárjuk ügyfeleiknek.

  4. Az átalakítást követően – kb. 3 hónap elteltével - a változás hatásairól visszajelzést kérünk. Itt nyílik lehetőség a korrekcióra, amennyiben szükséges.

Díjtételek:

 • Feng Shui tanácsadás: 1 200,- Ft + ÁFA/m2

 • Lakberendezési tervezés: 3.000,-Ft + ÁFA/m2

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 0620/9120-937

Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen! »

Feng shui tanácsadás mielőtt irodát bérelsz, vagy vásárolsz »

Iroda harmonizálás - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!

Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!

Feng Shui siker megoldások

Skype konzultáció

Skype konzultációMindenkinek, aki külső és belső harmóniára vágyik!: Azoknak ajánlom ezt a költséghatékony módszert, akik a sok feng shui könyv olvasása közben elakadtak, miközben saját környezetük átrendezésébe fogtak. Szeretnének tisztán látni és kérdéseikre választ kapni.

Skype konzultáció »

Térharmonizálás coaching

Energia menedzsment - Térharmonizálás coachingEnergia menedzsment: A harmonikus munkahelyi környezet megteremtése egyre jelentősebb szerepet kap a versenyben. A térharmonizálás coaching segítségével megismerheted és a gyakorlatban kipróbál­hatod a tudatos környezet-átalakítás módszereit.

Térharmonizálás coaching »

Iroda, üzlethelyiség Feng Shui tanácsadás

Iroda, üzlethelyiség választási tanácsadás - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!Ajánlatunk azoknak a cégeknek szól, akik új irodába, vagy üzlet­helyiségbe szeretnének költözni, de bizonytalanok abban, hogy igényeiknek megfelelően berendezhető-e a választott tér.

Iroda, üzlethelyiség Feng Shui tanácsadás »

Komplett Feng Shui belsőépítészet

Komplett Feng Shui belsőépítészet - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!Tudatos megrendelőink már az iroda kiválasztásánál segítségünket kérik, majd a teljes belsőépítészeti kialakítás is a mi feladatunk. A munka az irodaválasztási tanácsadás szolgáltatá­sunkkal indul, és ezt követi a teljes körű Feng Shui belsőépítészeti tervezés.

Komplett Feng Shui belsőépítészet »

Iroda harmonizálás

Iroda harmonizálás - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!Sok esetben azért fordulnak hozzánk, hogy már meglévő irodájukat frissítsük fel és harmonizáljuk a design és a Feng Shui eszközeivel. A rendelkezésre álló tér már adott, legfeljebb csak kisebb módosítások képzelhetők el. Ilyen esetekre is kínálunk megoldást.

Iroda harmonizálás »

Iroda harmonizálás tréninggel

Iroda harmonizálás tréninggel - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!A felméréssel párhuzamosan indított tréning, amelynek célja a meglévő iroda vagy üzlethelyiség elrendezésbeli, belsőépítészeti, vagy Feng Shui problémáinak feltárása. Mindenképpen szükségünk lesz a megbízó és az általa kijelölt team aktív közreműködésére.

Iroda harmonizálás tréninggel »

Iroda harmonizálás - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára