Komplett irodai belsőépítészet Feng Shui alapokon

Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!

Komplett Irodai belsőépítészet Feng Shui alapokon - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!Gyakran előfordul, hogy tudatos megrendelőink már az iroda kiválasztásánál segítségünket kérik, majd a teljes belsőépítészeti kialakítás is a mi feladatunk. A munka az irodaválasztási tanácsadás szolgáltatásunkkal indul, és ezt követi a Feng Shui alapokon nyugvó teljes körű belsőépítészeti tervezés.

Komplett irodai belsőépítészet
Feng Shui alapokon

A szolgáltatás részletezése:

 • Feng Shui felmérés

  Helyszíni Feng Shui felmérés, amelynek tartalma a következő: A külső és belső környezet speciális felmérése, az épületen kívül eső „támadó és támogató” szerkezetek beazonosításával. Ezek hatása az épületre, és a cégben dolgozók tevékenységére. Az épület homlokzati irányának mérése. Az épület alaprajz szerinti belső elrendezése, színek és formák helyiségenként, valamit a megrendelői elképzelés megismerése – ha van – a munkatársak és munkaterületek elhelyezéséről.

 • Belsőépítészeti felmérés

  Helyszíni belsőépítészeti felmérés a megrendelőtől kapott építész rajz alapján. Méretezett, 1:50, vagy 1:100 léptékű – alaprajzi szintű - tervek ismeretében dolgozunk. Személyes interjú alkalmával tárjuk fel az Ön konkrét igényeit és elképzeléseit az irodával kapcsolatosan.

 • Feng Shui elemzés

  Feng Shui szakértőnk a felvett adatok alapján elkészíti a szükséges elemzéseket:

  A kiválasztott iroda, üzlethelyiség energiájáról diagnózis készül: Milyen az energia minősége a különböző helyiségekben, ebből következően melyik tevékenységet hol célszerű elhelyezni, kinek hol a legjobb ülnie, és ennek milyen alternatívái vannak?

 • Berendezési terv

  A szakértőnktől kapott információkra támaszkodva elkészítjük leendő irodája ideálisnak tekinthető, ill. az adott körülmények között megvalósítható alaprajzi szintű berendezési terveit.

 • Dokumentálás, javaslatok

  Az irodaválasztással kapcsolatos valamennyi információt összegezzük. Részletes dokumentációt készítünk, amely tartalmazza a Feng Shui szakvéleményt és ezzel összefüggésben a belsőépítészeti megvalósítás lehetőségeinek ismertetését. A lehetséges berendezésről készült alaprajzi szintű tervet mellékeljük a szöveges tanulmányhoz. Az összefoglalásban konkrét javaslatot teszünk az irodaválasztásra vonatkozóan.

  Amennyiben, a döntés pozitív, úgy a közös munka folytatódik a további Feng Shui elemzésekkel, amelyek tartalma a következő:

  Feng Shui diagnózisAz irodáról (üzlethelyiségről) Feng Shui diagnózis készül a klasszikus Feng Shui elvei szerint: Milyen az energia minősége a különböző helyiségekben, milyen hatások érik az ott dolgozókat, ennek milyen következményei vannak az anyagiakra, a munkatársi kapcsolatokra és az egészségre vonatkozóan? Szükséges-e változtatni, és ha igen akkor hol? Az elrendezés, a színek és a kiegészítők tekintetében ennek milyen változatai vannak? Mivel erősíthetjük a kedvező területeket, és mivel gyengíthetjük a negatív hatásokat. Alternatív javaslatot teszünk a színek, formák, berendezési tárgyak, kiegészítők használatára, ezek pontos helyének megjelölésével. Ha kérdések merülnek fel a folyamat közben is konzultálunk a megrendelőnkkel.

  A szakértőnktől kapott információkra támaszkodva elkészítjük a belsőépítészeti tervdokumentációt a következő tartalommal:

  1. 3 db vázlatszintű alaprajz
  2. 3 db látványterv
  3. A vázlatok alapján összeállított végleges berendezési terv
  4. Építési-bontási terv (szükség szerint)
  5. Világítási terv
  6. Burkolási terv
  7. Falnézetek, részlet tervek
  8. Konszignáció, ajánlások

  Tervdokumentációnk tartalmazza a részletes Feng Shui elemzést is, amely a következőkre tér ki:

  A Feng shui diagnózisnál leírtak figyelembevétel konkrét javaslat készül helyiségenként a teendőkről: irodák, egyéb helyiségek berendezése, munkaasztalok elhelyezése, színek, formák, kiegészítőket alkalmazása az adott helyiségekben. Ezt a komplex javaslatot ismertetjük a megrendelővel egy konzultáció keretében. (Igény esetén egy workshop formájában a cég által kijelölt munkatársakkal.)

Díjtételek:

 • Feng Shui tanácsadás: 1 500,- Ft + ÁFA/m2

 • Lakberendezési tervezés: 4.500,-Ft + ÁFA/m2

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 0620/9120-937

Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen! »

Feng shui tanácsadás mielőtt irodát bérelsz, vagy vásárolsz »

Komplett Irodai belsőépítészet Feng Shui alapokon - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!

Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!

Feng Shui siker megoldások

Skype konzultáció

Skype konzultációMindenkinek, aki külső és belső harmóniára vágyik!: Azoknak ajánlom ezt a költséghatékony módszert, akik a sok feng shui könyv olvasása közben elakadtak, miközben saját környezetük átrendezésébe fogtak. Szeretnének tisztán látni és kérdéseikre választ kapni.

Skype konzultáció »

Térharmonizálás coaching

Energia menedzsment - Térharmonizálás coachingEnergia menedzsment: A harmonikus munkahelyi környezet megteremtése egyre jelentősebb szerepet kap a versenyben. A térharmonizálás coaching segítségével megismerheted és a gyakorlatban kipróbál­hatod a tudatos környezet-átalakítás módszereit.

Térharmonizálás coaching »

Iroda, üzlethelyiség Feng Shui tanácsadás

Iroda, üzlethelyiség választási tanácsadás - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!Ajánlatunk azoknak a cégeknek szól, akik új irodába, vagy üzlet­helyiségbe szeretnének költözni, de bizonytalanok abban, hogy igényeiknek megfelelően berendezhető-e a választott tér.

Iroda, üzlethelyiség Feng Shui tanácsadás »

Komplett Feng Shui belsőépítészet

Komplett Feng Shui belsőépítészet - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!Tudatos megrendelőink már az iroda kiválasztásánál segítségünket kérik, majd a teljes belsőépítészeti kialakítás is a mi feladatunk. A munka az irodaválasztási tanácsadás szolgáltatá­sunkkal indul, és ezt követi a teljes körű Feng Shui belsőépítészeti tervezés.

Komplett Feng Shui belsőépítészet »

Iroda harmonizálás

Iroda harmonizálás - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!Sok esetben azért fordulnak hozzánk, hogy már meglévő irodájukat frissítsük fel és harmonizáljuk a design és a Feng Shui eszközeivel. A rendelkezésre álló tér már adott, legfeljebb csak kisebb módosítások képzelhetők el. Ilyen esetekre is kínálunk megoldást.

Iroda harmonizálás »

Iroda harmonizálás tréninggel

Iroda harmonizálás tréninggel - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!A felméréssel párhuzamosan indított tréning, amelynek célja a meglévő iroda vagy üzlethelyiség elrendezésbeli, belsőépítészeti, vagy Feng Shui problémáinak feltárása. Mindenképpen szükségünk lesz a megbízó és az általa kijelölt team aktív közreműködésére.

Iroda harmonizálás tréninggel »

Komplett Irodai belsőépítészet Feng Shui alapokon - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára