Személyiséged sikere a Te kezedben legyen!

Személyiséged típusa - Skype konzultáció

Mindenkinek, aki külső és belső harmóniára vágyik!

Személyiséged típusa - Skype konzultációA Skype konzultációt Neked is ajánlom, ha szeretnél többet megtudni magadról és családtagjaidról azért, hogy jobban megértsétek és elfogadjátok egymást. Ezáltal erősítheted az emberi faktort is életedben, mely szükséges ahhoz, hogy harmóniában élhess önmagaddal és szeretteiddel. Az azonosságok és a különbségek ismerete tudatosítja benned is, hogy viselkedésünkre mi van hatással és ez mit eredményez pl. a kapcsolataidban, a munkastílusodban, a problémamegoldásban. A viselkedésedre, konfliktusaidra más módon nézel majd, ezáltal lehetőséged lesz arra, hogy változtass!

Személyiséged típusa és a környezetedhez való viszonyod

A konzultáció során megismered saját személyiségtípusod és megtudod, hogy ezt mire és hogyan használhatod. Kapsz egy részletes leírást a saját típusodról, a beszélgetés során a felmerülő kérdéseidre válaszolok. Lehetőséged lesz bemutatni saját kommunikációd jellegzetességeit és azt is miben szeretnél fejlődni. Rálátsz a tőled eltérő viselkedés mozgatórugóira és megérted, hogy a másiknak mire és miért van szüksége ahhoz, hogy Téged jobban megértsen.

MBTI személyiség típusok

A tanácsadás előre egyeztetett időpontban Skype-on történik. Miután jelentkeztél megkereslek írásban vagy telefonon, hogy az alkalmas időpontot kiválasszuk. A konzultáció 60 percig tart, kérdéseid írásban előre is elküldheted.

A konzultáció díja 10.000 Ft (8.000 Ft + ÁFA), melyet a konzultáció előtt a megadott számlaszámra utalhatsz át.

Sikeres Feng Shui

Harmóniában élsz?

Ha nem, Feng shui siker megoldásokkal segíthetsz ezen!

Feng shui siker megoldásokMegismerve és megértve a személyiségtípusok velünk született különbségét, sikeresebben kommunikálsz a környezetedben élőkkel, jobban megérted kitől, milyen viselkedést várhatsz el, miben különbözik Tőled és mit tegyél, ha a kapcsolatotok minőségén változtatni szeretnél. Fejleszted önmagad azáltal, hogy világosan látod értékeidet, köztük azokat is, melyek bizonyos esetekben nem hasznosak számodra. Módszereket, ötleteket kapsz a változtatáshoz, melyet bármikor megtehetsz, ha szeretnéd.

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

Sikeres Feng Shui

Feng Shui siker megoldások

Házad sikere a Te kezedben legyen! » Otthonod sikere a Te kezedben legyen! »
Személyiséged sikere a Te kezedben legyen! »
Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen! »

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára