Otthonod sikere a Te kezedben legyen!

Feng Shui siker megoldások az otthonteremtésben

Életed alakulásában sok tényező játszik szerepet, melyből az egyik meghatározó otthonod hangulata, atmoszférája. Tedd fel magadnak az alábbi kérdéseket!

 • Szeretsz otthon lenni?
 • Szereted a bútorokat, színeket melyek körülvesznek?
 • Szívesen járnak hozzátok mások is, vagy nem szereted a vendégeket?
 • Jól alszol?
 • Minden reggel fáradtan ébredsz?
 • Jól tanulnak a gyermekeid?
 • Kiegyensúlyozott párkapcsolatban élsz?

Ha ezekre a kérdésekre igen a válaszod, akkor nyilvánvaló, hogy harmonikus környezetben élsz. Lehet, hogy ösztönösen olyan környezetet teremtettél magad körül, mely támogató, pozitív energiát nyújt számodra.

Ha a válaszod a kérdések többségére nem, akkor a környezeted energiát von el Tőled. Szeretnéd, ha ez változna? Akkor alkalmazd az otthonteremtésnél a sikeres feng shui megoldásokat!

Családod életét kedvezően befolyásolhatod a feng shui siker megoldások alkalmazásávalFeng shui siker megoldásokOtthonod sikere a Te kezedben legyen!Feng Shui siker megoldások az otthonteremtésben

Családod életét kedvezően befolyásolhatod a feng shui siker megoldások alkalmazásával, mely helyreállítja az egyensúlyt otthonodban.

Hogyan történik otthonod energiájának felmérése?

 • Első fázis: Állapotfelmérés

  Otthonodról, elképzeléseidről Te rendelkezel a legtöbb információval. Az első fázisban ezeket az adatokat összegyűjtjük, rendszerezzük és kiegészítjük újakkal, amihez egyedül nem jutnál hozzá, viszont otthonod harmonizálásához elengedhetetlen.

  Ezek az adatok fontos mutatók otthonod energiájáról (alaprajz, a ház építésének időpontja, beköltözés időpontja, a családtagok születési dátuma, az ajtók, fekvőhelyek iránya, a tűzhelyed helye, szobák elhelyezkedése, a ház környezete, melyben élsz).

  Otthonodról és elképzeléseidről Te rendelkezel a legtöbb információval.
  Részletesen vázold elképzelésed és céljaid melyet otthonod átalakításával szeretnél megvalósítani!

  Fontos, hogy részletesen vázold elképzelésed, céljaid, melyet otthonod átalakításával szeretnél megvalósítani.

 • Második fázis: Döntés-előkészítés, személyes konzultáció

  Tisztán látod a jelenlegi állapot miben felel meg Neked és családodnak melyek azok a területek melyek gondot okoznak ahol célszerű változtatnod.A begyűjtött információk alapján készült részletes, írásos elemzés otthonod energiájáról segítségedre lesz abban, hogy megalapozott döntést hozz a szükséges változtatásokról. Tisztán látod majd, hogy a jelenlegi állapot miben felel meg Neked és családodnak, és melyek azok a területek, melyek gondot okoznak, ahol célszerű változtatnod. Megtudod, hogy milyen az energia minősége a különböző helyiségekben, ez milyen hatást gyakorol az életedre, és ahol szükséges, milyen módon tudod harmonizálni.

  A személyes konzultáció során eljutsz odáig, hogy már kérdéseket tudsz feltenni, látod az alternatívákat és mérlegeled a megoldási lehetőségeket.

 • Harmadik fázis: megvalósítás

  Hogyan rendezd át a helyiségeket hogy céljaid mielőbb megvalósuljanak?Itt már családoddal egyeztetve, az általatok elfogadott változat szerint hozzálátsz a szükséges változtatások megtételéhez. Már tudod, hogy kinek, otthonod melyik helységében lesz a legjobb helye, milyen színeket használhatsz az egyensúly megteremtéséhez, hogyan rendezd át a helyiségeket, hogy céljaid mielőbb megvalósuljanak. Közben, ha igényled, folyamatosan kapcsolatban maradunk, az átalakítás alatt felmerült kérdéseid megválaszolást nyernek.

 • Negyedik fázis: a megtapasztalás, sikerek

  A harmonizálás kedvező eredményét két-három hónapon belül már érzékeled. Céljaidtól függően jelentkeznek az eredmények, sikerek: szívesebben vagy otthon, javulhat az egészséged és a kapcsolataid, energikusabb lehetsz a munkába vagy a tanulásban, nő a szellemi teljesítményed, javulhat az anyagi helyzeted. Egy biztos! Harmonikusabb lesz az életed, mint a feng shui otthonteremtés előtt volt!

  Harmonikusabb lesz az életed mint a feng shui otthonteremtés előtt volt!A harmonizálás kedvező eredményét két-három hónapon belül már érzékeled.

Fontos tudnod, hogy a harmonizálás nem ígéri azt, hogy minden problémád megoldódik, vagy ötös találatod lesz a lottón, ugyanakkor meghatározó módon hozzájárul, hogy harmonikusabb, sikeresebb életet élj!

Szolgáltatási díj: 1000 Ft/m2 + útiköltség

A díj a következőket tartalmazza: az adatgyűjtést, helyszíni felmérést, részletes, írásos elemzést „diagnózist” otthonod kedvező és kedvezőtlen energiájú területeiről - különös tekintettel az anyagi prosperitásra, kapcsolatokra és az egészségre vonatkozóan. Részletes javaslatokat helyiségenként a szükséges változások megtételére az egyensúly megteremtése érdekében.

A közösen egyeztetett és elfogadott változtatások megtétele során folyamatosan konzultációs lehetőséget biztosítok (e-mail, telefon, Skype), amikor ellenőrizzük a javaslatok megvalósítását. A változtatások megtételét követően még 3 hónapig nyomon követem az események alakulását a családod életében.

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

Otthonod sikere a Te kezedben legyen! - Feng Shui siker megoldások

Feng Shui siker megoldások

Házad sikere a Te kezedben legyen! » Otthonod sikere a Te kezedben legyen! »
Személyiséged sikere a Te kezedben legyen! »
Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen! »

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára