Mindenkinek, aki külső és belső harmóniára vágyik!

Skype konzultáció

Mindenkinek, aki külső és belső harmóniára vágyik! - Skype konzultációAzoknak ajánlom ezt a költséghatékony módszert, akik a sok feng shui könyv olvasása közben elakadtak, miközben saját környezetük átrendezésébe fogtak. Szeretnének tisztán látni és kérdéseikre választ kapni. Azoknak különösen előnyös, akik nehezen nyílnak meg mások előtt, vagy nincs elég idejük, vagy lehetőségük elmenni otthonról egy tanfolyamra, vagy személyes tanácsadásra.

A skype konzultáció az alapfogalmak tisztázását segíti, nem helyettesíti a klasszikus feng shui tanácsadást.

A skype konzultáció díja: 8.000 Ft + ÁFA, melyet átutalással vagy postai csekken fizethetsz be. Az összeg beérkezése után egyeztetjük a konzultáció pontos időpontját.

A konzultáció ugyanúgy zajlik, mint a személyes konzultáció. Előre egyeztetett időpontban várlak a számítógép előtt. Kérdéseidet előre is elküldheted. A kérdések természetétől függően szükség lehet fotóra az adott helyiségről, vagy alaprajzra., a születési időpontodra. Erről igényeid ismeretében részletesen tájékoztatlak, A tanácsadás ideje 60 perc.

A Skype™ egy ingyenes internetes telefonálási lehetőséget biztosít Számodra. Nincs csatlakozási díj, nincs telefon díj, nincs utazási költség. Az összes költsége egy mikrofonos fejhallgató.

A Skype program ingyenesen letölthető innen: http://www.skype.hu »

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 0620/9120-937

Mindenkinek, aki külső és belső harmóniára vágyik! - Skype konzultáció

Életed sikere a Te kezedben legyen!

Feng Shui siker megoldások

Skype konzultáció

Skype konzultációMindenkinek, aki külső és belső harmóniára vágyik!: Azoknak ajánlom ezt a költséghatékony módszert, akik a sok feng shui könyv olvasása közben elakadtak, miközben saját környezetük átrendezésébe fogtak. Szeretnének tisztán látni és kérdéseikre választ kapni.

Skype konzultáció »

Térharmonizálás coaching

Energia menedzsment - Térharmonizálás coachingEnergia menedzsment: A harmonikus munkahelyi környezet megteremtése egyre jelentősebb szerepet kap a versenyben. A térharmonizálás coaching segítségével megismerheted és a gyakorlatban kipróbál­hatod a tudatos környezet-átalakítás módszereit.

Térharmonizálás coaching »

Iroda, üzlethelyiség Feng Shui tanácsadás

Iroda, üzlethelyiség választási tanácsadás - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!Ajánlatunk azoknak a cégeknek szól, akik új irodába, vagy üzlet­helyiségbe szeretnének költözni, de bizonytalanok abban, hogy igényeiknek megfelelően berendezhető-e a választott tér.

Iroda, üzlethelyiség Feng Shui tanácsadás »

Komplett Feng Shui belsőépítészet

Komplett Feng Shui belsőépítészet - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!Tudatos megrendelőink már az iroda kiválasztásánál segítségünket kérik, majd a teljes belsőépítészeti kialakítás is a mi feladatunk. A munka az irodaválasztási tanácsadás szolgáltatá­sunkkal indul, és ezt követi a teljes körű Feng Shui belsőépítészeti tervezés.

Komplett Feng Shui belsőépítészet »

Iroda harmonizálás

Iroda harmonizálás - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!Sok esetben azért fordulnak hozzánk, hogy már meglévő irodájukat frissítsük fel és harmonizáljuk a design és a Feng Shui eszközeivel. A rendelkezésre álló tér már adott, legfeljebb csak kisebb módosítások képzelhetők el. Ilyen esetekre is kínálunk megoldást.

Iroda harmonizálás »

Iroda harmonizálás tréninggel

Iroda harmonizálás tréninggel - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!A felméréssel párhuzamosan indított tréning, amelynek célja a meglévő iroda vagy üzlethelyiség elrendezésbeli, belsőépítészeti, vagy Feng Shui problémáinak feltárása. Mindenképpen szükségünk lesz a megbízó és az általa kijelölt team aktív közreműködésére.

Iroda harmonizálás tréninggel »

Mindenkinek, aki külső és belső harmóniára vágyik! - Skype konzultáció

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára