Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!

Üzleted, irodád, munkahelyed, vállalkozásod helyszínének harmonizálása sikeres feng shui megoldásokkal

Mindenkinek, aki egészséges, harmonikus környezetben szeretne élni, dolgozni!

Minden vállalkozásra hatnak a környezet energiái, melyet érzékelhetsz a bevételek, megrendelések alakulásán épp úgy, mint a munkatársi kapcsolatokban, vagy vezetői tekintélyed alakulásán. A sok változásnak körülöttünk egyik magyarázata az idő, mely húsz évenként változó energiákat hoz, s ezzel jelentős hatást gyakorol életünkre. Ez a periódus 2004. februártól 2024. februárig tart.

Amikor ingatlant keresel bármilyen üzleti vállalkozás számára, vedd igénybe a feng shui siker megoldásokat! A feng shui siker megoldások segítségével vállalkozásod számára olyan épületet választhatsz, mely üzletileg kedvező számodra ebben a periódusban!

Amikor ingatlant keresel bármilyen üzleti vállalkozás számára vedd igénybe a feng shui siker megoldásokat!A feng shui siker megoldások segítségével vállalkozásod számára olyan épületet választhatsz mely üzletileg kedvező számodra ebben a periódusban!Amikor ingatlant keresel bármilyen üzleti vállalkozás számára vedd igénybe a feng shui siker megoldásokat!A feng shui siker megoldások segítségével vállalkozásod számára olyan épületet választhatsz mely üzletileg kedvező számodra ebben a periódusban!

Feng shui siker megoldások az üzleti életben és a munkahelyen »

Hogyan lehetséges ez?

Idővel, ahogy mi is alakulunk, a körülöttünk lévő tér energiája is változik. A feng shui siker megoldásokkal egyértelműen kimutatható, hogy a térben, ahol dolgozol, hol vannak számodra a kedvező, vagy kedvezőtlen területek. Mivel ezeket a feng shuival előre felmérheted, tudod, hogy a kiválasztott ingatlannál milyen energiák vannak, ezek milyen hatással lehetnek vállalkozásodra.

A feng shui siker megoldásokat irodád, üzleted helyének kiválasztásához is felhasználhatod!

Ahhoz, hogy sikeres légy, fontos, hogy irodád – az épületen belül – számodra kedvező helyen legyen, és ablakai kedvező irányba nézzenek. Születési dátumod határozza meg a számodra kedvező irányokat, irodádét az épület építésének éve és homlokzati iránya.

Hogy sikeres légy fontos hogy irodád az épületen belül számodra kedvező helyen legyen és ablakai kedvező irányba nézzenek.

A feng shui siker megoldások előnyeit az iroda, üzlet berendezésénél is érvényesítheted!

Ahhoz hogy sikeres légy fontos hogy irodád – az épületen belül – számodra kedvező helyen legyen és ablakai kedvező irányba nézzenek.A bútorok és a berendezés elrendezésénél a színek és formák használatánál egyaránt alkalmazd a sikeres feng shui megoldásokat!A feng shui siker megoldások előnyeit az iroda üzlet berendezésénél is érvényesítheted!

A bútorok és a berendezés elrendezésénél, a színek és formák használatánál egyaránt alkalmazd a sikeres feng shui megoldásokat!

Íróasztal és Feng Shui »

A feng shui megoldásokat sikeresen alkalmazhatod meglévő vállalkozásod tevékenységének és üzleti sikerének élénkítésére is!

Legyen az étterem

A feng shui megoldásokat sikeresen alkalmazhatod meglévő étterem vállalkozásod tevékenységének és üzleti sikerének élénkítésére is!A feng shui megoldásokat sikeresen alkalmazhatod meglévő étterem vállalkozásod tevékenységének és üzleti sikerének élénkítésére is!

Szálloda, vagy panzió

Szállodai szoba feng shui megoldások előttSzállodai szoba feng shui megoldások után

Részlet Vitkov Hotel (Prága) belső átalakutásából Neta Kafri feng shui tanácsadó (FSRC) munkája

Bármilyen szolgáltatás helyszíne

A feng shui siker megoldások alkalmazhatók bármely szolgáltatás eseténA feng shui siker megoldások alkalmazhatók bármely szolgáltatás eseténA feng shui siker megoldások alkalmazhatók bármely szolgáltatás eseténA feng shui siker megoldások alkalmazhatók bármely szolgáltatás esetén

FENG SHUI AZ IRODÁBAN ÉS AZ ÜZLETI ÉLETBEN »

Üzleted irodád munkahelyed vállalkozásod helyszínének harmonizálása sikeres feng shui megoldásokkal

Hogyan történik üzleted, irodád, vállalkozásod energiájának felmérése?

 • Első fázis: Állapotfelmérés, adatgyűjtés

  Üzleti sikereidről, kudarcaidról, jövőbeli elképzeléseidről Te és munkatársaid bizonyára sok információval rendelkeztek. Az elakadáson, - akár anyagi, akár személyi konfliktusok – való túljutáshoz a meglévő adatokat közösen összegyűjtjük, rendszerezzük és ezeket újakkal kiegészítve olyan információkhoz jutsz, amelyek egyértelművé teszik számodra az elmozdulás irányát.

  A külső és belső környezet speciális elemzésével, elvárásaid részletes megismerésével zárul az adatgyűjtési fázis, melynek során képet kapsz vállalkozásod alapenergiáiról és a lehetőségekről.

  A meglévő adatokat közösen összegyűjtjük rendszerezzük és ezeket újakkal kiegészítve olyan információkhoz jutsz amelyek egyértelművé teszik számodra az elmozdulás irányát.

 • Második fázis: Diagnózis és konzultáció

  A begyűjtött információk alapján készült részletes, írásos elemzés vállalkozásod energiájáról segítségedre lesz abban, hogy megalapozott döntést hozz a szükséges változtatásokról. Tisztán látod majd, hogy a jelenlegi állapot hol szorul korrekcióra, min, hogyan és melyik helyiségekben szükséges változtatnod. Megtudod, hogy milyen az energia minősége a különböző helyiségekben, kinek hol a legjobb ülnie, szükséges-e változtatnod az elrendezésen és ha igen ennek milyen alternatívái közül választhatsz. Alternatív, költségkímélő megoldásokat kapsz a színek, formák, kiegészítők használatára, ezek helyének megjelölésével. A térbeli megoldások mellett konfliktus-megoldási eszköztárad is bővül. A személyes konzultáció során már látod az alternatívákat és mérlegeled a megoldási lehetőségeket.

 • Harmadik fázis: Megvalósítás

  Itt már pontosan tudod, hogy mit kell tenned az anyagi prosperitás, a kapcsolatok harmonizálása és egyéb, számodra fontos kérdések megoldása érdekében. Igényed szerint - műhelymunka keretében - munkatársaiddal közösen találhatjuk ki a legkedvezőbb megoldást. Ebben az esetben motivált támogatóid lesznek. Vállalkozásod szervezeti kultúrájától, vezetői készségeidtől függően szervezheted meg a mielőbbi megvalósítást, mely idő alatt folyamatosan kapcsolatban leszünk, hogy kérdéseidre mielőbb megoldást találj!

  Azt is tudni fogod, ha a vállalkozásod számára a jelenlegi hely nem megfelelő, mert olyanok az adottságai, hogy még átalakítás esetén sem számíthatsz prosperitásra. Te döntheted el, hogy ebben a helyzetben mit teszel. A döntéshez minden szükséges információt megkapsz.

  Irodabelső feng shui megoldások alkalmazása előtt

  Irodabelső feng shui megoldások alkalmazása előttIrodabelső feng shui megoldások alkalmazása előtt

  Irodabelső feng shui megoldások alkalmazása után

  Irodabelső feng shui megoldások alkalmazása utánIrodabelső feng shui megoldások alkalmazása után
 • Negyedik fázis: Megtapasztalás - sikerek

  A javasolt változtatások megtételét követően a feng shui megoldások kedvező eredményét már két-három hónapon belül érzékeled. Céljaidtól és vállalkozásod jellegétől függően jelentkeznek az eredmények, sikerek: többen érdeklődnek majd szolgáltatásod iránt, nő a vásárlók köre, ezzel arányosan a bevétel is, szívesebben jönnek dolgozni munkatársaid, javulnak a kapcsolatok, nő a teljesítmény. Egy biztos! Harmonikusabb lesz a vállalkozásod, mint a feng shui megoldások alkalmazása előtt volt!

Üzleted irodád munkahelyed vállalkozásod helyszínének harmonizálása sikeres feng shui megoldásokkal

Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!

Feng Shui siker megoldások

Iroda, üzlethelyiség Feng Shui tanácsadás

Iroda, üzlethelyiség választási tanácsadás - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!Ajánlatunk azoknak a cégeknek szól, akik új irodába, vagy üzlet­helyiségbe szeretnének költözni, de bizonytalanok abban, hogy igényeiknek megfelelően berendezhető-e a választott tér.

Iroda, üzlethelyiség Feng Shui tanácsadás »

Komplett Feng Shui belsőépítészet

Komplett Feng Shui belsőépítészet - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!Tudatos megrendelőink már az iroda kiválasztásánál segítségünket kérik, majd a teljes belsőépítészeti kialakítás is a mi feladatunk. A munka az irodaválasztási tanácsadás szolgáltatá­sunkkal indul, és ezt követi a teljes körű Feng Shui belsőépítészeti tervezés.

Komplett Feng Shui belsőépítészet »

Iroda harmonizálás

Iroda harmonizálás - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!Sok esetben azért fordulnak hozzánk, hogy már meglévő irodájukat frissítsük fel és harmonizáljuk a design és a Feng Shui eszközeivel. A rendelkezésre álló tér már adott, legfeljebb csak kisebb módosítások képzelhetők el. Ilyen esetekre is kínálunk megoldást.

Iroda harmonizálás »

Iroda harmonizálás tréninggel

Iroda harmonizálás tréninggel - Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen!A felméréssel párhuzamosan indított tréning, amelynek célja a meglévő iroda vagy üzlethelyiség elrendezésbeli, belsőépítészeti, vagy Feng Shui problémáinak feltárása. Mindenképpen szükségünk lesz a megbízó és az általa kijelölt team aktív közreműködésére.

Iroda harmonizálás tréninggel »

Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen! »

Feng shui tanácsadás mielőtt vállalkozásod számára irodát bérelsz, vagy vásárolsz »

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: (0620)/9120-937

Üzleted irodád munkahelyed vállalkozásod helyszínének harmonizálása sikeres feng shui megoldásokkal

Feng Shui siker megoldások

Házad sikere a Te kezedben legyen! » Otthonod sikere a Te kezedben legyen! »
Személyiséged sikere a Te kezedben legyen! »
Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen! »

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára