Második otthonunk a munkahely!
Vagy már az első?

Sikeres Feng Shui megoldások a munkahelyen

Sikeres Feng Shui megoldások az üzleti életbenMegváltozott a tempó, s ezzel a szokásaink is. Ma már sokkal több időt töltünk otthonunktól távol, ezért különösen fontos, hogy ezalatt milyen környezetben vagyunk! A sikeres teljesítményhez a személyes adottságok mellett a kedvező környezeti hatások is hozzájárulnak. Egészséges, harmonikus környezetben kevesebb a stressz, jobban teljesítünk.

A tudatos környezet-kialakítás feng shui megoldások segítségével lehetséges!

 • Olyan ingatlant, irodát választhatsz, mely az anyagi prosperitásnak is kedvez!

  Hihetetlen? Számos üres üzlettel, pár hónap alatt tönkrement vállalkozással találkoztam pl. a Belvárosban, melyeknél a feng shui megoldások alkalmazásával a bérlő már előre tudta volna, hogy mit hoz anyagilag számára ez a hely, érdemes-e befektetnie. A jó helyszín megválasztása lökést adhat a vállalkozásodnak, míg a feng shui szempontból kedvezőtlen hely a kudarcát is jelentheti. Ezért érdemes vállalkozásod helyét körültekintően, feng shui szempontokat is figyelembe véve megválasztani!

  Számos üres üzlettel, pár hónap alatt tönkrement vállalkozással találkoztam pl. a Belvárosban, melyeknél a feng shui megoldások alkalmazásával a bérlő már előre tudta volna, hogy mit hoz anyagilag számára.Érdemes vállalkozásod helyét körültekintően, feng shui szempontokat is figyelembe véve megválasztani!

 • Ingatlanod berendezésekor a kedvező energiákat is felhasználhatod!

  Berendezheted úgy is irodádat, munkahelyedet, hogy ezzel két legyet ütsz egy csapásra: jól érezed magad és még előnyös üzleti pozícióba is kerülhetsz!

  Sokféleségünk változó igényekben is jelentkezik: más stílust, színeket kedvelünk, van akiket a praktikus szempontok, másokat az esztétikai elvárások vezetnek, és természetesen az anyagiak is közrejátszanak az iroda, üzlet berendezésnél. Feng shui megoldásokkal egyedi igényeid úgy teljesülnek, hogy személyes energiaszinted is növekszik.

  Feng Shui siker megoldásokkal berendezheted úgy is irodádat, munkahelyedet, hogy ezzel két legyet ütsz egy csapásra: jól érezed magad és még előnyös üzleti pozícióba is kerülhetsz!Sokféleségünk változó igényekben is jelentkezik, a Feng Shui siker megoldások kezelni tudja ezt.Feng shui megoldásokkal egyedi igényeid úgy teljesülnek, hogy személyes energiaszinted is növekszik.

  • Kételkedőknek!

   Érdemes kipróbálnod, hogy mi történik, ha az íróasztalod helyét változtatod!

   Lesz olyan hely, ahol elálmosodsz, vagy rövid idő után elmenekülsz, és olyan is, ahol könnyű lesz az írás, koncentrálás számodra. Megtapasztalhatod, hogy nem szerencsés háttal ülni az ablaknak és fejfájást okozhat, ha hosszú ideig egy gerenda alatt ülsz.

  • Feng shui megoldásokkal környezeted segítségedre lesz céljaid elérésében!

   Ahol többen tartózkodnak egy irodában, ott az ülőhelyek és asztalok helyének gondos megválasztásával, megfelelő tárgyak elhelyezésével csökkenthetők a konfliktusok, javulhat az együttműködés a munkatársak között. Ha vezető vagy, pozíciód megerősíthetjük, ha irodád és irodán belüli helyed „hatalmi” pozícióba helyezzük el.

 • Feng Shui siker megoldásokkal a nyereséged fog nőni!

  Az üzletek feng shui megoldásokkal történő berendezésénél pl. a forgalom irányának megválasztásával, a pénztár, pult kedvező helyének kijelölésével több vásárlót vonzunk be, akik szívesebben költik el pénzüket a tudatosan kialakított környezetben.

  Feng shui siker megoldásokkal a pénztár, pult kedvező helyének kijelölésével több vásárlót vonzunk be.A vásárlók szívesebben költik el pénzüket a tudatosan feng shui siker megoldásokkal kialakított környezetben

Akinek üzlete van milyen forgalomra vágyik?

Ez elegendő?

Feng shui siker megoldások nélkül: Ez elegendő forgalom?Feng shui siker megoldások nélkül: Ez elegendő forgalom?

Vagy inkább ezt szeretnéd?

Feng shui siker megoldásokkal: Ezt a forgalmat szeretnéd?Feng shui siker megoldásokkal: Ezt a forgalmat szeretnéd?

Sikeres Feng Shui megoldások az üzleti életben

Üzleted, irodád, vállalkozásod helyszínének harmonizálása sikeres feng shui megoldásokkal

Feng shui siker megoldásokAmikor ingatlant keresel bármilyen üzleti vállalkozás számára, vedd igénybe a feng shui siker megoldásokat! A feng shui siker megoldások segítségével vállalkozásod számára olyan épületet választhatsz, mely üzletileg kedvező számodra ebben a periódusban! A feng shui siker megoldások előnyeit irodád, üzleted berendezésénél is érvényesítheted!

Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen! Sikeres Feng Shui megoldások »

Sikeres Feng Shui megoldások az üzleti életben

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára