Környezeti ENERGIÁK hasznosítása

Hatékonyságfejlesztő program

Vezetőknek, vállalkozóknak és vállalkozó kedvű embereknek, akik személyes sikereiket gyorsabban szeretnék elérni

Környezeti ENERGIÁK hasznosítása - Hatékonyságfejlesztő programA Környezeti energiák hasznosítása program, egy olyan eszköz, mely egyedi igényeidhez, szükségleteidhez, aktuális élethelyzetedhez igazodik. Irodád/irodaházad /üzleted átrendezése/berendezése számos kérdést vet fel, melyben könnyebben dönthetsz, idődet hatékonyan használhatod fel, ha egy térrendezéssel foglalkozó szakemberrel folyamatosan konzultálsz.

A Környezeti energiák hasznosítása segítségével megismerheted és a gyakorlatban kipróbálhatod a tudatos környezet-átalakítás módszereit, „fortélyait”.

Amire választ kapsz:

 • Hogyan kezdj hozzá környezeted átalakításához. Milyen tér-rendezési módszerek segítenek környezeted lépésről-lépésre történő változtatásában.

 • Mire figyelj:

  • Kedvező formák a telek és irodavásárlásnál/bérlésnél.

  • Támadó és előnytelen szerkezetek kiküszöbölése, kerülendő épületformák, helyek…

 • Hogyan élhetsz harmonikusabban munkatársainkkal, milyen változtatások szükségesek ehhez munkahelyeden. Milyen eszközökkel érheted el ezt.

 • Milyen összefüggést mutat a szervezeti kultúra és a tárgyi környezet? Hogyan alakíthatod ki a céged jövőjéhez illő, céljaid megvalósítását segítő munkahelyi környezetet (a tér funkció szerinti átrendezése, színek, formák, méretek, szimbolikus tárgyak használata…).

 • Hogyan befolyásolja a céged előmenetelét az ügyvezető/igazgató irodája.

 • Milyen a cég külső-belső képe (pl. megközelíthetőség, bejárat, színek, formák, stb.) Milyen változtatásokat tehetsz meg az eredményesség érdekében.

 • Hogyan hat a személyiségedre a tárgyi környezet megváltoztatása.

Környezeti ENERGIÁK hasznosítása - Hatékonyságfejlesztő program

Miért coaching?

Környezeti ENERGIÁK hasznosítása - Miért coaching?A változás könnyebb és hatékonyabb lesz, ha megismered, hogy a térrendezéssel milyen eredményt érhetsz el, a változtatás számtalan lehetősége közül melyik megoldás az előnyös számodra. A coaching folyamat segít abban is, hogy „megtörjön a jég”, elháruljon az akadály a változás elől, az új környezet előnyei vonzóbbak legyenek számodra, mint az átalakítással járó „kényelmetlenségek”, és erőt érezz a kipróbálására. Ez a forma lehetővé teszi számodra, hogy a sokféle lehetőségből megtaláld a számodra legvonzóbbat.

Mi a haszna számodra: új felismerésekhez jutsz magadról, érzelmileg stabil leszel, személyes hatékonyságod nő, javul a koncentráló képességed, szélesednek kapcsolataid, üzletileg eredményesebb, sikeresebb leszel.

Mit kapsz az együttműködés során?

 • Az elképzelésed teljes mértékű érvényesítésével egyedi, testre szabott megoldást - megoldási javaslatokat - kapsz, aminek megvalósítása számodra a siker élményén keresztül örömet okoz.

 • Megismered irodád/üzlethelyiséged kedvező és kedvezőtlen energiájú területeit, melyik tevékenységhez melyik helyiség alkalmas, hol tárgyalj, hol legyen az íróasztalod, milyen színűek legyenek a helyiségek, hol helyezd el a bútorokat.

 • Megismerkedhetsz a változtatás alternatíváival, ezek előnyeivel, hátrányaival, hogy a legkedvezőbb döntést meghozhasd.

 • Az általad elfogadott változtatások megtétele közben történt eseményekről, megfigyelésekről, érzésekről – folyamatosan konzultálunk. Ezzel mérheted le a változtatás kedvező hatását és korrigálhatsz, ha szükséges.

Az iroda/épület felmérésére és az írásos elemzésére fordított idő a helyiség nagyságától függően 2-4 hét. Az első coaching alkalom 2 órás, a továbbiak egy órásak. A változás elindításához általában 6-8 alkalom elegendő.

Környezeti ENERGIÁK hasznosítása
Jelentkezz most!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

IRÁNYTŰ - Feng shui siker megoldások az építészetben

Feng shui siker megoldások tréning kínálatunkból

Feng Shui lakberendezés tréning » Rend a lelke mindennek tréning »

Feng shui siker megoldások az építészetben » Környezeti energiák hasznosítása »

IRÁNYTŰ - Feng shui siker megoldások az építészetben

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára