Feng shui siker megoldások az üzleti életben és a munkahelyen

Feng Shui az üzleti sikerekért és a harmonikus munkahelyekért

Feng Shui az üzleti sikerekért és a harmónikus munkahelyekértMivel életed nagy részét otthonodtól távol, munkahelyeden töltöd, ezért annak energiája nagy hatással van az életedre. Ez elegendő indok lehet ahhoz, hogy számodra kedvezővé alakítsd munkahelyi környezted!

A sikeres üzleti környezet kialakításában sok hasonló elvvel találkozol, mint a harmonikus otthonteremtésnél, de vannak eltérések is! A munkahelyen az üzleti kihívásokhoz, versenyhez, karrierhez, teljesítményhez, az anyagi siker folyamatos biztosításához hangoljuk az energiákat, természetesen úgy, hogy eközben figyelembe veszük azt is, hogy mindenhol eltérő személyiségű emberek dolgoznak. Sokat számít az üzlet profilja és természetesen az elhelyezkedése is. A jó időzítés nemcsak az üzleti tárgyalásoknál, hanem a vállalkozásod elindításánál is lényeges. A feng shui siker megoldásokkal a számodra üzletileg kedvező napok kiválasztása is lehetséges.

Hogyan befolyásolja a környezet üzleti sikered, teljesítményed?

A jó helyszín megválasztása lökést adhat a vállalkozásodnak, de a kudarcát is jelentheti. Ezért érdemes a helyét körültekintően megválasztani.

Számít a település adottsága, és az épület településen belüli helye

Üzleti siker feng shui: Jó ha van védelem hátul hegyek vagy magasabb épületek formájában.Üzleti siker feng shui: Kedvező lehet az energiaáramlás víz mellett.

Jó, ha van védelem az épület mögött, hegyek vagy magasabb épületek formájában. Kedvező lehet az energiaáramlás az üzletek számára víz mellett.

Számít a forgalom és az utak iránya

Üzleti siker feng shui: Válallkozásod lehet egyenes út melletti épület.Üzleti siker feng shui: Válallkozásod lehet kanyargós út melletti épület.

Vállalkozásod lehet egyenes út melletti, vagy kanyargós út melletti épületben is. Az elhelyezkedése hatással lesz üzleted forgalmára, bevételed alakulására.

Városokban számít, hol a metró és a buszmegálló

Üzleti siker feng shui:a buszmegálló közelsége általában kedvező az energiaáramlás szempontjából.Üzleti siker feng shui:a Metró bejárata közelsége általában kedvező az energiaáramlás szempontjából.

Ezek közelsége általában kedvező az energiaáramlás szempontjából

Vidéken is lényeges a forgalom

Üzleti siker feng shui: vidéken is lényeges a forgalom

Vidéken a tempó kicsit más. Ebből is láthatod, hogy mindig az adott helyzetet fontos mérlegelni.

Merre és mire néz az épület főbejárata

Üzleti siker feng shui: fontos a bejárat iránya.Üzleti siker feng shui: fontos mire néz a bejárat.Üzleti siker feng shui: fontos a bejárat előtti szabad tér.

Egy vállalkozás energiájára hatással van az is, hogy merre néz az épület főbejárata és mi található az épület előtt. A tágas tér („fényes udvar”) kedvező energiákat hozhat. Bizonyára Te is tapasztaltad, hogy milyen más a hatása annak, ha egy épület előtt szép virágok, gondozott kert található, mintha ez a rész lebetonozott, sivár. Üdítő hatású lehet egy szökőkút, csobogó, esetleg egy szép szobor elhelyezése.

Az üzleti feng shui megoldások speciális módon veszik figyelembe, hogy vállalkozásod mivel foglalkozik

Ez lehet, hogy első hallásra szokatlan számodra, de a feng shui megoldások alkalmazása szempontjából is fontos, hogy milyen tevékenységgel foglalkozol. A feng shui egy adott hely energiáját öt „kategóriába” sorolja, melyet az egyszerűség kedvéért elemeknek nevez. Miért érdekes ez számodra? Ha tudod, hogy vállalkozásod milyen elemű, azt is tudod, hogy hol kedvező a főbejárat, mivel lehet harmonizálni a helyiségeket, mikor számíthatsz üzletileg kedvező időszakra és mikor kell összehúznod a nadrágszíjat.

Milyen elemű a vállalkozásod?

 • Fa elemű

  az irodaszer, textil, kiadói tevékenység, bútorkészítés

 • Tűz elemű

  tűzvédelem, világítástechnika, villanyszerelés, étterem

 • Föld elemű

  ingatlan, bányászat, mezőgazdaság, turizmus

 • Fém elemű

  bank, ékszerész, autójavítás, gépipar

 • Víz elemű

  halászat, mosoda, hajózás

Milyen színeket és formákat alkalmazunk kívül és belül?

Az épület formájának megválasztásával erősítheted, vagy gyengítheted vállalkozásod sikerét. A környezeti adottságok határozzák meg, hogy milyen színeket és formákat alkalmazunk épületen kívül és belül, melyek kedvezőek vállalkozásod sikere szempontjából.

Milyen színeket és formákat alkalmazunk a főbejáratnál?

Üzleti siker feng shui: milyen színeket és formákat alkalmazunk a főbejáratnál?Üzleti siker feng shui: milyen színeket és formákat alkalmazunk a főbejáratnál?Üzleti siker feng shui: milyen színeket és formákat alkalmazunk a főbejáratnál?

A bejárat kedvező helyének, színének és formájának megválasztásával befolyással lehetsz vállalkozásod forgalmára és bevételére.

Az irodák berendezése, az ott dolgozó vezetők, munkatársak energiájához hangolása különösen fontos

Ahhoz, hogy jól teljesíts, sikeres és eredményes legyél a munkádban, fontos, hogy milyen az irodád berendezése, milyen irányba néz a bejárata, s Te az íróasztalodnál kedvező vagy kedvezőtlen irányaid felé fordulsz-e.

Kedvező irányaid a gua kalkulátor segítségével, születési dátumod beírásával ismerheted meg!

A Feng shui alapjai: gua szám »

Feng Shui az üzleti sikerekért és a harmónikus munkahelyekért

Üzleted, irodád, vállalkozásod helyszínének harmonizálása sikeres feng shui megoldásokkal

Feng shui siker megoldásokAmikor ingatlant keresel bármilyen üzleti vállalkozás számára, vedd igénybe a feng shui siker megoldásokat! A feng shui siker megoldások segítségével vállalkozásod számára olyan épületet választhatsz, mely üzletileg kedvező számodra ebben a periódusban! A feng shui siker megoldások előnyeit irodád, üzleted berendezésénél is érvényesítheted!

Vállalkozásod sikere a Te kezedben legyen! Sikeres Feng Shui megoldások »

Feng Shui siker megoldások
Vedd igénybe Te is!

További információ: Jobbágy Mária »

Telefonon: 20/9120-937

Íróasztal és Feng Shui »

FENG SHUI AZ IRODÁBAN ÉS AZ ÜZLETI ÉLETBEN »

Feng Shui az üzleti sikerekért és a harmónikus munkahelyekért

Feng Shui siker könyvek, amelyeket érdemes elolvasni

Libri partner program: Sikeres Feng Shui könyvespolcHa felkeltette érdeklődésed a Sikeres Feng Shui és szeretnél kicsit többet megtudni a Feng Shui megoldásokról, az otthonteremtéshez és lakberendezéshez, házépítéshez, iroda berendezéshez kapcsolódó témákról, engedd meg, hogy ajánljak néhány könyvet a Libri partner program kínálatából, melyekkel saját tempódban haladva elindulhatsz egy érdekes szellemi úton.

FENG SHUI AZ IRODÁBAN ÉS AZ ÜZLETI ÉLETBEN

DR. JES T. Y. LIM

DR. JES T. Y. LIM: FENG SHUI AZ IRODÁBAN ÉS AZ ÜZLETI ÉLETBENProf. Dr. Jes T. Y. Lim: Csaknem harminc éve működöm feng shui tanácsadóként a vállalkozói szférában; ennyi tapasztalattal a hátam mögött kijelenthetem: a nem jövedelmező cégek nehézségeinek több mint 80 %-át a feng shuival megmagyarázható problémák okozzák. Az üzleti feng shui elveinek ismeretében ezekben az esetekben meg lehet akadályozni a cégek tönkremenetelét. E könyvben az üzleti feng shui gyakorlati művelésének különböző szempontjait és irányelveit igyekszem érthetően felvázolni. A kedves Olvasó ezáltal elkerülheti a hibákat és adott esetben orvosolhatja a bajt, amelyek miatt szembekerülhetett munkatársaival. Még abban az esetben is, ha elbizonytalanodna, mert üzlete nem megy olyan jól, mint ahogy mehetne, az üzleti feng shui kínálta kiváló ötletek kimozdítják az energiát pangó helyzetéből, és a kívánt folyásirányba terelik.

Tovább a könyvesboltba »

Feng Shui az üzleti sikerekért és a harmónikus munkahelyekért

Keresés  
Rend, harmónia, siker
Feng Shui Siker Praktikák

Hírlevél, Feng Shui tippek, megoldások elsőkézből.Partnerek

Feng Shui Research Center és Joseph Yu mester oldala

CHI Creativ Healing Institute Halassy Marianna Feng Shui Research Center tanára